αντε, να ανακοινωθει πριν μπω φανταρος για να παρω απο τωρα το εισιτηριο…
μη γινει καμια στραβη κ μεινουμε εξω…
keep the faith…
αντε ντε…!!!
Νομίζω ότι πλέον μπορούμε να το θεωρούμε βέβαιο…
Μα καλά θέλει 6 μέρες η σκηνή του Bon Jovi για να στηθεί;;; (νομίζω έτσι διάβασα από αυτά που λέγονται στο link στα πεταχτά)
Το λογικότερο θα ήταν να συμπεράνει κανείς για τον Waters με τέτοιους αριθμούς!
(ευσεβείς πόθοι μάλλον! :roll:)
Aς ετοιμάσουμε όλοι τις περμανάντ μας
Χαχαχα…Αν κ μπον τζοβι φαν,πετυχημενο… :lol:
Μακαρι να ανακοινωσουν κ οι theater τον νεο ντραμερ κ να τους δουμε ελλαδα συντομα…Εκει θα σκασουμε ολοι με μετρονομους για να τσεκαρουμε μηπως φυγει καμια νοτα του πετρουτσι…πραγμα δυσκολο…
μακαρι να μην ειναι oi bon jovi και να είναι ο Waters…
Ρε τι Waters, αφου για συγκροτημα μιλαει… Bon Jovi ειναι…
Αυτό λέει:
Κάποιοι ξέρουν [B]ποιόν[/B] θέλετε να δείτε…
Δε λέει [B]ποιους[/B] ας πούμε (τους Bon Jovi). Αλλά εντάξει, ψιλά γράμματα. Άμα ο Ντέμης φέρει Waters αλλάζω ομάδα και γίνομαι ΑΕΚ!
ooxxxouuuuu…ας φερουν οποιονδίποτε εκτος απο bon jovi ρε γαμώτο…
Οι Bon Jovi ειναι για 20 Ιουλιου απο οτι ακουσα, θα ανακοινωθει συντομα και επισημα
Ποιος Waters,λέει πως δεν τον έχουμε δει Ελλάδα.
Στο σάιτ της ιλέβεν όμως είναι πασιφανές ότι αναφέρεται σε συγκρότημα. Και τα νούμερα που αναφέρουν ταιριάζουν στους τζόβιδες.
Πρώτη σειρά λέμε.
Έχει ακουστεί για τους Bon Jovi από το καλοκαίρι, λογικά αυτοί θα είναι. Περιμένουμε…
εδώ έρχεται Αγγελάκας με Ντίνο Σακίδη στη λαρισα…ποιος jovi και μαλλιά-κιες
ψηφίζω για bon jovi και μπορώ να έχω μια ελπίδα για red hot chilli peppers που είχε ακουστεί και αυτό? :-s
ναι ρε αλλα μαλλον θα λειπω την τυχη μου μεσα!
Bon Jovi ειναι παιδια! δυστυχως γιατι δεν με πολυαπασχολουν…και θελω παρα πολυ τον Waters!
edit: για RHCP προσκυναω αλλα δεν εχουν τοσες πολλες συναυλιες νομιζω + οτι ακομα δεν εβγαλαν καινουργιο αλμπουμ ποσο μαλλον να ανακοινωσουν περιοδεια…
Ασχετο με το μποντζοβι-κλιμα,αλλα.
http://www.balkanconcerts.com/2010/10/nile-melechesh-balkan-tour-2011.html
8O 8O Γιατι μονο Θεσσαλονικη? :-s
Και γιατί στο 8ball ;