Φημες για συναυλίες

Και από wikipedia για The Circle Tour

The Circle Tour is a worldwide concert tour by American rock band Bon Jovi. It will consist of 135 concerts in 30 countries, the longest Bon Jovi tour since the Jersey Syndicate Tour in the late 1980s.[1] It has been confirmed the band will play in Ireland, Germany, Scotland and [B]Greece[/B] in 2011.

60? Ναι για θέση πάνω στους προβολείς του ΟΑΚΑ… :stuck_out_tongue:
Θα μας τον “πιάσουν” χοντρά…

ε δεν τη λες και τιμουλα… :p:p:p
θα μας αρμεξει παλι ο Ντεμης! και να λεγες θα εδινε και κανα φραγκο για γηπεδο στη Ν.Φιλαδελφεια …

Εξού και τα " " :smiley: :smiley:

Πραγματικά όμως υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι πχ ένα 65άρι εισιτήριο με ένα ενδεχόμενο 3ωρο show δεν είναι μία πάρα μα πάρα πολύ καλή αναλογία; Εδώ δίνουμε τόσα για 1,5ωρα show.

Στη προκειμένη δε θα φταίει ο Ντέμης, αλλά οι φραγκοφονιάδες απ’ το New Jersey.

Μια φίλη μου τους είδε τις προάλλες σε μια παραλία στην Alabama δωρεάν (ήταν δωρεάν για όλους). Όπως βλέπουμε τη Θώδη στα πανηγύρια εδώ.

Just sayin’…

Θα έτυχε. Σε όλο το tour οι τιμές βαράνε κάτι 80άρια πάντως, επομένως δε φταίνε πάντα οι “κακοί Έλληνες διοργανωτές”.

Σιγα μην παιξουν εκει, Καραισκακη γινονται ολες οι συναυλιες του Ντεμη (πλην Σαντανα που ανετα θα χωρουσε ο κοσμος κι εκει).Εκτος αν εχουν τρελη ζητηση οπως U2, Madonna και παιξουν ΟΑΚΑ τελικα.

Μα εννοείται ότι θα έχουν τρελή ζήτηση. Έχω την εντύπωση ότι θα είναι η συναυλία με την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου. Όλοι θα πάνε!!!

Από την αρχική… 8O 8O 8O 8O 8O 8O

http://www.rocking.gr/news/Chad_Smith_De_tha_periodeusw_me_tous_Chickenfoot/8305/

Άντε…φέρτε κι αυτούς να πεθάνουμε ευτυχισμένοι… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: [-o< [-o<

Αν και γι’ αυτούς αν δεν έρθουν έχω φύγει έξω…

Θα μπορέσουν οι Bon Jovi να συγκεντρώσουν περισσότερους από 75,000 κόσμου? Αν το επιτύχουν πάντως, θα πρόκειται πιθανότατα για την πολυπληθέστερη συναυλία της περιοδείας τους.

κόβω 50.000 με 60.000 κόσμο… λίγοπολύ Bon Jovi ακούνε όλοι…

Δεν ξέρω πόσο αλλά σίγουρα θα πρέπει να έχει πολύ. Το ΟΑΚΑ νομίζω πως ΠΡΕΠΕΙ να το γεμίσουν!!!

75.000 ποιος είχε;

Αλλά πόσοι που ακούνε λίγο-πολύ θα δώσουν πχ 60-80 ευρώ?

75.637 ήταν τα εισιτήρια για τη συναυλία της Madonna το 2008, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα. Οι U2 πρέπει να πούλησαν κοντά στις 80,000, αλλά δεν έχουν υπάρξει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις.

Παιδιά, έχουν ήδη παίξει στο New Jersey που οι κερκίδες μόνο χωράνε 80.000, θα παίξουν και Wembley με 90.000 καθίσματα και εννοείται όλες sold out, οπότε δύσκολα η πολυπληθέστερη, αλλά σίγουρα από τις πιο.

Και θα γίνει χαμός όπως με Madonna και U2. Guaranteed!

http://www.e-go.gr/music/article.asp?catid=17517&subid=2&pubid=76558658

ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ!!!:smiley:

αν δεν το γεμισουν θα ειναι μλκια!:confused:
παιδια παντως το εγραψε και ο σιρινακις στο φβ…αρα ειναι σιγουροτατο οτι ειναι bon jovi!:slight_smile:

Η διάταξη της σκηνής των Bon Jovi όμως δεν τους επιτρέπει να διαθέσουν εισιτήρια σε όλες τις κερκίδες, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με την 360 των U2. Για αυτό και στο New Meadowlands του New Jersey διέθεταν περίπου 60,000 εισιτήρια την κάθε βραδιά, ενώ για τη συναυλία του Wembley δύσκολα θα διαθέσουν πάνω από 70,000.

δες το signature μου κ σκέψου . σαφώς κ εννοώ το μπολνταρισμένο . :wink: