Φημες για συναυλίες

το νου σας ρεμαλια, οι τζοβι να μαζεψουν περισσοτερους απο τους φλωρους τους U2 (πλακιτσα, μην αρχισετε, παει πολυ συγκεκριμενα σε καποιον εντιτορ γκουχου γκουχου :stuck_out_tongue: :p)

Οπως και να εχει, χαμος, αλλο ενα απωθημενο ερχεται! :vibrate:

Σωστά αυτά που λες, άρα στο ΟΑΚΑ που χωράει 65.000 κόσμο θα βγουν 50.000-55.000 εισιτήρια για καθήμενους και πόσοι να είναι κάτω, άλλοι 20.000? Άρα 70.000-75.000. Λογικό…

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ SOLD OUT - ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!

ε οχι ρε γμτ.μολις ειδα το αρθρο στην κεντρικη τρελαθηκα σκεφτομενος οτι μπορει να ειναι οι κολοσιαιοι RUSH,αλλα απαγοητευτηκα οικτρα.και απο οτι φαινετε δεν ειμαι ο μονος που το σκεφτηκε,αν δει κανεις τα σχολια στο αρθρο!

να περιμενεις RUSH και να σου φερνουν μποτζοβιδες!ξενερωμα ομως.

συνεχιζω να ελπιζω οτι θα ερθουν μεσα στο 2011 οταν κανουν ευρωπαικη περιοδεια.το μεγαλο μας συναυλιακο απωθημενο ειναι οι καναδοι,φερτε τους ρε να τρελαθουμε!!!

παντω απο 40.000 κοσμο το αποκλειω! το οτι ακουνε πολλοι λιγο-πολυ BJ δεν σημαινει οτι θα διαθεσουν και τα 70-80? που πιστευω πως θα ειναι το εισιτηριο! οι AC/DC ηταν μαλλον μεγαλυτερο αποθημενο απο τους BJ και ποσο κοσμο μαζεψαν? 40-50.000? μαλλον λεω πολυ

Δεν είναι μόνο το αποθημένο… είναι ότι τους ξέρουν όλοι. Αποθημένο είναι για εμάς που ασχολούμαστε με την μουσική. Πόσες χιλιάδες θα έρθουν μόνο και μόνο επειδή είναι ο Bon Jovi? Με τους U2 το ίδιο έγινε!

50.000 μαζεψαν και προσθεσε και κανα 2χιλιαρο που μπηκαν τζαμπε.
για το πρωτο σκελος τωρα,πιστευεις οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που πηγαν στους u2 ειχαν ακουσει εναν τουλαχιστον ολοκληρωμενο δισκο τους?

ισως εχεις δικιο αλλα εμενα η εκτιμηση μου οσον αφορα τον κοσμο ειναι οτι δεν θα ξεπερασει τις 40.000

@ queen rules οχι δεν το πιστευω αυτο αλλα οι U2 εχω την αισθηση οτι απευθυνονται σε αλλο κοινο και εχουν και πιο πολλα “χιτακια” και επιπλεον ειναι λιγο πιο “light” αν μπορω να το πω ετσι…

μπα,και οι u2 εχουν αρκετα χιτακια και στη χωρα μας και δεν ειναι και ιδιαιτερο σκληρο το ειδος της μουσικης που παιζουν.βεβαια τωρα που το σκεφτομαι,στην ελλαδα οι hair metal και οι hard rock μπαντες της αμερικης δεν εχουν και τεραστιο κοινο(π.χ kiss,aerosmith)

για τους U2 ελεγα για χιτακια κλπ… και ναι εχεις δικιο για τις hair bands και την απηχηση τους στην Ελλαδα!

μπερδευτηκα,τους μπον τζοβι εννοουσα:p

Κρίνοντας πάντως από την ηλικία όσων πήγαν στη συναυλία και από τις συνολικές πωλήσεις των U2 στην Ελλάδα, θα έλεγα πως η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών είχε αγοράσει πολύ περισσότερους από έναν δίσκο τους. Το αν τους έχουν ακούσει κιόλας, είναι άλλο ζήτημα.

παιδια ποσος κοσμος θα μαζευτει θα εξαρτηθει απο ενα πραγμα. απτο αν αυτοι που θελουν να ερθουν κ δεν ειναι κ τρελοι φαν των τζοβι, θα ειναι διατεθιμενοι να δωσουν πολλα χρηματα για το εισητηριο… ηδη ξερω φιλους που μ λενε οτι πανω απο 60,70 δυσκολα θα σκασουν… ιδωμεν…
Μακαρι να μην ξενερωσει πολυς κοσμος με την τιμη του εισητηριου,αν κ δεν το βλεπω…

Δε σου φταιει κανεις που απογοητευτηκες.

Μπορει οι RUSH να αποτελουν και μενα το μεγαλυτερο συναυλιακο μου ονειρο, αλλα ειναι τουλαχιστον ουτοπικο μετα απο τετοιο αρθρο να εχεις ελπιδα οτι θα ερθουν.:!:

Εκτος του οτι λεει “Eleven Concerts”, εκτος του οτι οι RUSH δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα σχετικο με ευρωπαϊκη περιοδεια (και συ περιμενεις να ανακοινωσουν πρωτα την ψωρο-κωσταινα), δε βλεπεις που λεει [I]“ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συναυλιακά απωθημένα”[/I];;;

Εκτος αν εχεις την ψευδαισθηση οτι Ελληνας ζει με το ονειρο να δει λαηβ τους RUSH.

Eιδα το signature, αλλα απο την αλλη οι λεξεις “γελαει” και “RUSH” δεν μπαινουν στην ιδια προταση. :smiley:

οτι λέει ο ιρον…
σιγά μην περιμένει όλη η ελλαδα να δει rush…

μπορει καποιος μοντ να μεταφερει ολη τη κουβεντα για μπον τζοβι απο εδω στο αντιστοιχο θρεντ για τους μπον τζοβι ?

ευχαριστω.

Απο τη στιγμη, που δεν υπαρχει ανακοινωση, ειναι “φημη”.

Παρακαλω. :stuck_out_tongue:

πρωτον,μακαρι να μου απλας και να μπορουσα να παω να τους δω στο εξωτερικο.το θεμα ειναι πως απλας δεν ειμαι,και εφοσον ερθουν και παλι με το ζορι θα μου βγουν τα λεφτα να κατεβω αθηνα να παω να τους δω!!!

δευτερον,μπορει να μην ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα,αλλα δειγμα ειναι σιγουρα…τσεκαρε τα σχολια στο αρθρακι της κεντρικης σελιδας,και δες πιο συγκροτημα ζηταει ο κοσμος μετα τους μπον τζοβι που ολοι τους υποψιαστηκαν εξ αρχης!ας κουνησει κανας προμοτερ τον κωλο του να φερει τους Rush,και τοτε τα ξαναλεμε αν εχουν κοσμο στην ελλαδα!εγω σου λεω οτι εχουν,και πολυ κιολας!

ναι μαλλον εννοει οτι τη φημη τη λες μια φορα και τερμα! εσεις εχετε καταληψει το τοπικ εδω και 4 σελιδες :stuck_out_tongue:

Λέτε η ανακοίνωση να εννοεί απλά ότι 27/10 θα έρθουν οι Scorpions?

:lol::lol: