Φημες για συναυλίες

Ωχ, οντως! Rush τοτε :-s Θα δουμε…Σε λιγες μερες αρχιζουν ανακοινωσεις.

Υ.Σ. Καντε κατι για Rush ρεεεεε! Ας παιζουμε και μπαλα, χορταρι εχει κατω :stuck_out_tongue:

μαγκες ας χαλαρωσουμε λιγο γιατι φοβαμαι μην φερουν τπτ Devil Wears Prada και κλαιμε μετα…το αλλο παντως,αν και θα ελεγα Μaiden,εχει ακουστει για Sonisphere,παντως αν δεν ειναι Maiden ελπιζω να ειναι Motorhead h Judas Priest

εγω λεω Πριστ για το ενα,τσεκαρετε και κατι σελιδες πιο πισω

A το βρηκα

κλιηκ

E δε νομίζω να ειναι DWP. Λίγο άκυρο το κόβω.

Δευτέρα θα μάθουμε την πρώτη μπάντα και Τρίτη την δεύτερη άντε να δούμε.

Και η συνέχεια λοιπόν

[COLOR=“Red”]ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL emeis tin ora pou teleionoume ti doulitsa einai ora gia skliro alcohol !!![/COLOR]

[B]Alekos Kat istoriko kai g prwth fora sthn Ellada eipes to ena…,k epeidi h elpida pe8ainei panta teleutaia…8a pw RUSH…??[/B]

Apostolos Astaldo Pantazoglou Ευκαιρία και καλά για αλκοόλ ε; :stuck_out_tongue:

[B]Zisis Kalaitzis einai tou sklirou polemou???kai proti fora stin ellada???miriziste tpt re pedia?>???kataraxas milame gia megalo onoma i mikro???na kseroume…[/B]

[B]Mat Alvarez elpizw na anakoinwsete Motorhead h Judas Priest an kai pistevw 8a peite Manowar[/B]

Mat Alvarez a elpizw na ferete kai Overkill!

[COLOR=“Red”]ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL
Aleko - sto Rush exeis gaidouraki
Apostole - min mas karfoneis :stuck_out_tongue:
Zisi - ta mperdepses to ena einai gia polemo sto eidos tou kai to allo einai gia 1h fora stin Ellada!
Mat - gaidouraki se ola for now toulaxiston…poios xerei ti mas ximeronei …[/COLOR]

Άρα ακυράκι και οι Rush!

Tι διάολο μπορεί να είναι ιστορικό και ανατρεπτικό;

Σωστος και ο Παμκιν, μιας και ο Μεταλ Γκαντ το ειχε αναφερει (αυτο ειχα διαβασει καπου, νομιζω). Πο ρε γαμωτο, μου τη σπαει η αναμονη!

Εντιτ: Εξω και οι Rush…Δεν μπορω να σκεφτω ιστορικο γκρουπ που να μην εχει ερθει. Κανενα ομως. Εκτος αν εννουν Motley Crue αλλα δεν τους εχω στο μυαλο μου ως “ιστορικο” γκρουπ οσο και να γουσταρω…

ελεος και εριξε Χ και στους Judas Priest και στους Motorhead!τι μπορει να ειναι και το αλλο???..Και η αγωνια μεγαλωνει…:wink:

Καλα μπορει να μην λεει και αληθεια σε ολα…

Για το ενα, εγω επιμενω Maiden ή Priest. Για το αλλο, καμια υποψια…

απ την αλλη ομως μηπως απλα δεν καρφωνονται? δλδ και να το εχει βρει καποιος θα το πει?τι εκπληξη θα ηταν αν το ελεγε απο τωρα (λεμε τωρα,δεν ξερω),απ την αλλη αυτο π ερχεται για πρωτη φορα μηπως ειναι Motley Crue?,οσον αφορα το 2ο επλιζω να ειναι Morbid Angel

1η φορά στην Ελλάδα και Ανατρεπτικό (δεν είναι ούτε μέταλ,ούτε ροκ)

Take That with Robbie Williams :wink:

Αγαπημένο…Πόλεμο στο είδος του…και έχει ξανάρθει…
χχμμμμ (ευσεβείς πόθοι)

[SPOILER]System of a down…Rage against the machine[/SPOILER]

πολλα ακουστηκαν στο γκρουπ του φασοβιβλιου… Οι Μαιντεν θ’ ρθουν οπως παντα αλλωστε… Πριστ παλι ? ? Σε τρια ροκγουειβ εχουν παιξει… Αντε να δουμε. Αν και φετος το ψηνω για κανα σονισφιερ η εδω η εξω.

Χμμμμ δεν είναι metal…

[B]Mat Alvarez vsk gia na 3eroume,genika exei na kanei me metal h mpa?[/B]

[COLOR=“Red”]ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL to ena nai kai erxete me album ekplixi !!!
to allo einai kati megalo kai istoriko toulaxiston gia osous ezisan tin efivia tous sta 80s-90s einai kati pou den 8a xasoun!!!
ego pantos an den douleua se afto 8a pigaina se afto!!![/COLOR]

[COLOR=“Red”]ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL aaa kai oxi den einai metal (eipame… kaliptoume ola ta gousta kai oi anakoinoseis twra xekinane eipame e!!! )[/COLOR]

[B]Mat Alvarez mperdeftika :S xD[/B]

Robbie Williams.

Είναι πολύ πιθανό. Και να πω την αλήθεια δε θα με χάλαγε καθόλου!!!

σοβαρα τωρα ? ?

Ναι ρε πλάκα έχει ο Robbie! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

γαμαει

αν δεν ερχονταν νωριτερα θα ελεγα οτι το συγκροτημα με αλμπουμ εκπληξη θα ηταν οι accept…καμια ακυριλα θα πεταξουν παλι…στανταρ…

στην αρχή που έβλεπα τα πρώτα ποστ και έλεγαν για RUSH είχα πάει στο υπόγειο να βρω το σπιπινγκ μπαγκ και να φύγω σφαίρα για μαλακασα.
αλλά μετά μου έπεσαν τα μούτρα…:frowning:

Αυτό για τον πόλεμο που είπε είναι το metal συγκρότημα ή όχι?
Γιατί το διάβασα λίγο γρήγορα.

Αν δν είναι το metal, ελπίζω να μην εννοεί τπτ 30 Seconds to Mars που το τελευταίο άλμπουμ τους είναι το This is War…