[B]Arcade Fire?[/B] :papas:
Το ιστορικό που λέει που αγάπησαν όσοι ήταν στα 80ς - 90ς μήπως είναι οι Soundgarden που έκαναν και ριγιουνιον εφέτο;;;:-k
δεν ξερω τι λετε εγω θελω Morbid Angel
και γω…
φερτε τους…
φερτε RHCP λεμεεεεε!!!
Alice in Chains ? ?
γιατί πετάτε ετσι συγκροτήματα?τι -που βγήκε ανακοίνωση?[SIZE=“1”]μοτορχεντ[/SIZE]
Aυτο σκεφτηκα και γω…
Θα ηταν υπερκαυλα, αλλα δε νομιζω.
Μακάρι αλλά σιγά μην έρθουν ποτε:(
και εγω χλωμο το κοβω…αλλα ειπα να την πεταξω και εγω το μαλακια μου!
[SIZE=“5”][SPOILER]φερτε Waters ρεεεεεεε!!![/SPOILER][/SIZE]
Εγω αν προβλεψω αυτο που θελω, δηλαδη Van Halen, θα μου φερετε εκεινη την μπλουζιτσα που δενει στην πλατη με τα μακρια μανικια…?? :p:p
Maiden ειναι το στανταρακι…
μετά απο μπάντες που μου ερχόντουσαν στον ύπνο χθες το βράδυ, δεν γίνετε, πρέπει να είναι οι rhcp η μια μπάντα…
μπαα…νοζίζω ότι κάποιος τους ρώτησε και το διέψευσε…εξάλλου ακόμα δεν έχουν ολοκλρηρώσει το νέο άλμπουμ οπότε (νομίζω πως) δεν έχουν ανακοινώσει περιοδεία… οπότε μου φαίνεται λίγο άκυρο να κλείσουν από τώρα μία μόνο συναυλία για το καλοκαίρι:-k [SPOILER]μακάρι να κάνω λαθος βέβαια…[/SPOILER]
έντιτ
19 hours ago ·
Niki Panousi [B]RHCP??[/B]
19 hours ago ·ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL xaxaxaxaxaxaxxax…
19 hours ago ·ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL [B]Niki gaidouraki kai se sena :P[/B]
19 hours ago ·
ειναι σιγουρο πως οι Peppers θα κανουν περιοδεια το καλοκαιρι παντως. εχουν δηλωσει πως εχουν ηδη κλεισει για καποια φεστιβαλ εξωτερικου
ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL Το ενα θα ειναι club show…το αλλο θα εγκαινιασει τη σεζον στο TerraVibe…Τι ειναι???
Ποντάρω 50 ευρώ…iron maiden για terra vibe και devil wears prada για club show … το διαβάσατε εδώ πρώτα…
απο που κι ως που devil wears prada ξερωγω; χλωμο.
οσο για το μεηδεν, συνελθετε επιτελους. αποσο ξερω, το συμβόλαιό τους με το Sonisphere ισχυει ακομη, και απο τη στιγμη που θα ξαναγινει στην ελλαδα, αν ειναι να τους δουμε, τοτε θα τους δουμε. its not rocket science.
επίσης το να γίνετε τόσος χαμός για maiden Μου φαίνεται άκυρο…
οχι οτι δεν θα είναι ωραία νέα αλλά δεν είναι και τρομερή έκπληξη…
Βασικά οι ίδιοι δήλωσαν ότι καμία από τις 2 ανακοινώσεις δεν είναι για Rockwave. Οπότε θα μπορούσε κάλλιστα να είναι για Sonisphere και Maiden
αυτο θα εστεκε αν ειχαν ανακοινωσει επισημα την επιστροφη του sonisphere. απο τη στιγμη ομως που το επισημο σαητ του φεστιβαλ δεν εχει ανακοινωσει κανενα ονομα ακομα, δεν υπαρχει περιπτωση να ανακοινωσει πρωτη η διδι καποιο ονομα που θα φιγουραρει στο line up του φεστιβαλ, so,
τροφη για οφφτοπικ και wishlist δινω ομως, και δεν μάρεσει.
εδιτ, βεβαια μια ωρα μετα, ανακοινωθηκε και το τουρ των Iron Maiden στο UK το καλοκαιρι.
Πραγμα που καπως υποστηριζει τα λεγομενα μου, μιας και ηταν headliners στο περσινο βρετανικο sonisphere, οποτε αποκλειεται να τους εχουν και φετος, αρα ειναι λευθεροι να παιξουν στις υπολοιπες χωρες. Οι ημερομηνιες ταιριαζουν, γιατι ειναι πιο μετα απο τοτε που γεινται συνηθως το sonisphere, so there
Iron fucking Maiden play:
JULY
20 GLASGOW SECC
21 ABERDEEN AECC
23 NEWCASTLE Metro Radio Arena
24 SHEFFIELD Motorpoint Arena
27 NOTTINGHAM Trent FM Arena
28 MANCHESTER MEN Arena
31 BIRMINGHAM NIA
AUGUST
1 CARDIFF CIA Arena
3 BELFAST ODYSSEY
5 LONDON 02 Arena
ταινια δεν ειναι αυτο ? νταξει εχουμε ξεφυγει τελειως, οποτε λεω και καμια βλακεια να περασει η ωρα.