Φημες για συναυλίες

[SPOILER]to allo einai kati megalo kai istoriko toulaxiston gia osous ezisan tin efivia tous sta 80s-90s einai kati pou den 8a xasoun!!![/SPOILER]
Ουτε devil wears prada ειναι,ουτε Arctic Monkeys οπως λενε μερικοι…ας σκεφτουμε λιγο ποιες μπαντες ηταν ψηλα στο προσκηνιο το 80-αρχες 90…καμια γκραντζιλα?Alice in Chains,Pearl Jam…:stuck_out_tongue: Παντως ουτε ο Robbie Williams μπορει να ειναι…ο πρωτος στουντιο δισκος αν δν κανω λαθος βγηκε το 1997…:-k

Take That :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οι take that θα είναι. Τώρα που γύρισε και ο Robbie!

μπα χλωμο μου φαινεται και γι’αυτους…αφου ξεκινησαν το 90…πιο σιγουροι μου φαινονται οι RHCP (αν κ το αρνηθηκε ο τυπας) η οι Van Halen,που θα βγαλουν κ νέο δίσκο…η τιποτα Mr.Big…βγαζουν δισκο κ θα κανουν περιοδεια το 2011…:-k

Ε από βδομάδα θα μάθουμε.

Δίνω και 100 ευρώ αν είναι Van Halen!!!

σιγα μην ειναι και οι backstreet boyz

Γιατί? Θα παραξενευτεις αν τους φέρουν; Αν είναι όπως πέρσυ με metal Sonisphere ε λογικά θα φέρουν κάτι πιο pop λογικά!

[QUOTE=Astaldo;1007846]Γιατί? Θα παραξενευτεις αν τους φέρουν; Αν είναι όπως πέρσυ με metal Sonisphere ε λογικά θα φέρουν κάτι πιο pop λογικά![/QUOTE

καθολου δεν θα παραξενευτω… μην σου πω οτι θα παω κιολας. Καγκελο ! ! ! !

Ας ελπισουμε οτι θα ειναι κατι πολυ καλο.Αναμενουμε!

Η τελευταία λέξη.
Πείτε όχι στο άσκοπο name dropping!

Μιας και το topic λέγεται “Φήμες για συναυλίες” και όχι “Αγαπητέ Άγιε Βασίλη φέτος θέλω να δω τους…” καλό θα ήταν να μην γεμίζουμε πάλι σελίδες με τα απωθημένα του καθενός…

Όσο για το fb του rockwave μην ψαρώνετε με τα ονόματα που απορρίπτουν. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να το βρει κάποιος και να πούνε “μπράβο το βρήκες άκυρη η ανακοίνωση της δευτέρας”??
Η δευτέρα κοντά είναι και μακάρι να έχουμε δυνατά ονόματα φέτος γιατί πέρσι γελούσαν και τα τσιμέντα με τα ονόματα που έφεραν…

ως κλασικος αργοσχολος φοιτητης σκεφτομουν σημερα τις μπαντες για το ροκγουειβ και κατεληξα…

red hot chili peppers…αν ειναι και αρχες ιουλη θα πεθανω…ονειρο εφηβιας μιλαμε…:papas:

εντιτ fuck τωρα το ειδα οτι το ειπατε πιο πριν

και ηθελα να σας ελεγα μετα “σας τα λεγα εγω”:stuck_out_tongue:

Σαϊλής Κωλοτούμπας ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΦΕΡΤΕ ΑΛΙΣΙΝΤΣΕΙΝΣ
18 ώρες πριν · Προβολή σχολίων (5)Απόκρυψη Ανατροφοδοτήσεων (5)

*
*
*
      o
        Σαϊλής Κωλοτούμπας παρακαλώ
        19 ώρες πριν ·
      o
        ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL xaxaxxaxaxa
        19 ώρες πριν ·
      o
        Σαϊλής Κωλοτούμπας πες μου ότι αυτό είναι "χαχαχααχαχα, ναι ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ" ;
        19 ώρες πριν ·
      o
        ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL[B] oxi gia to parakalo einai xaxaxaxaxxaxa siga mi sou to lega kai na itane!!![/B]
        18 ώρες πριν · αρα καλα λεει μν ψαρωνουμε :p

Ποιός είναι αυτός :-k :-k

ποιος;

ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ :lol:

Μακάρι red hot chilli peppers :roll:

εγω?το ξερω γραφω λιγο για τν πουτσο αλλα ειμαι καινουριος που θα παει θα μαθω :lol:

:razz:

Λοιπόν, επειδή έχω πληροφόρηση ΑΠΟ ΜΕΣΑ σας λέω εδώ ότι είναι οι επανενωμένοι/ανανεωμένοι ACE OF BASE με καινούριες τραγουδιάρες δυο καυτά σουηδοπίπινα που πήραν τη θέση των σιτεμένων ξανθιών της αρχικής σύνθεσης και θα σκάσουμε χωράφι και θα κλαίμε και θα κάνουμε μουσ-πιτ με “All that she wants” κι έτσι, και γενικότερα άμα δεν έχετε κάτι να πείτε [U]μην[/U] ποστάρετε, το τελευταίο οντόπικ ποστ είναι κάπου 6 σελίδες πίσω και δεν είναι σωστά πράματα αυτά.

Να ορίστε έπεσε κι ο σέρφερ με όλα αυτά.

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?? 8O
Να και κάτι που δεν περίμενα με τίποτα!!!

Για να μη νείμαι εντελώς οφ τοπικ, υπήρχαν φήμες ότι οι tank μετά το live που δεν έγινε τον Νοέμρβη θα ξανακανόνιζαν για του χρόνου. Ξέρει κανείς τίποτα καινούριο?