Δεν είναι για το ροκγουέηβ…μόνοι τους θα έρθουν…
Αλλά και πάλι αν γίνει το sonisphere 2011 δεν νομίζω να γίνει και μέταλ μέρα στο rockwave…λογικά ένα απ τα δύο…
Δεν είναι για το ροκγουέηβ…μόνοι τους θα έρθουν…
Αλλά και πάλι αν γίνει το sonisphere 2011 δεν νομίζω να γίνει και μέταλ μέρα στο rockwave…λογικά ένα απ τα δύο…
δεν νομίζω, μαζεύουν 3-4000 κόσμο, μπορεί και παραπάνω…
Κατι ακουσα για Voivod στη Λαρισα. Μα τω Θεο και τη Παναγια ε, δεν σας κανω πλακα. Παιζει και να ειναι τρελη ραδιο αρβυλα, αλλα με τοσα κουλα που εχουν γινει δε με εκπλησσει τιποτα πλεον.
άντε πάλι λαρισα.@#$#$^$%$%&%
για το θεό…
τι έχουν πάθει η μπάντες??
έρχονται και παίζουν σε χώρο που είναι 7χ15 μέτρα…
τι προσπαθούν να κάνουν?? να θυμηθούν τα παλιά??
και εμείς που είμαστε από λαρισα και έχουμε χίλια δυο προβλήματα τι θα γίνει?? θα γίνουμε σχιζοφρενείς?? (που δεν θέλει και πολύ)
Άκουσα μια φήμη για sonisphere με maiden,priest motorhead
Καλα αν συμβει αυτο, ο θεος να μας φυλαξει…
απ το οφισιαλ facebook των crippled black phoenix :
So, our sources have indicated that we will be visiting these countries (subject to change!) : Holland, Denmark, Sweden, Norway, Finland, Germany, Poland, Czech Rep, Croatia, Slovinia, Austria, Italy, Switzerland, France… and… [B]Greece[/B]. P…lease note, this is just a “heads-up”, it’s in the works and we’ll post more news/details as and when we get them… The Norwegian wood sounds good though, we’ll take it! … In addition, there are plans to play the UK too. As for the US, we hope to get back there before too long. Thanks for the comments…keep’em coming.
ωραια γτ δεν τους εχω δει:D
όντως ο θεός να μας φυλάξει αλλά οι big four επιστρέφουν εκτός και αν δεν περάσουν από την χώρα μας.
Οι Big Four υπάρχει απλά ως σκέψη να ξαναπαίξουν. Δεν έχει αποφασιστεί/ανακοινωθεί τίποτα ακόμα. Και αμφιβάλλω πάαααρα πολύ ότι θα γίνει ξανά τόσο σύντομα.
Ίσως οι Big4 παίξουν σε μέρη που δεν έχουν πάει ακόμα μέχρι τώρα και οι 4 μαζί, π.χ. Αμερική, και δεν έρθουν καθόλου Ευρώπη για δεύτερη σειρά εμφανίσεων.
Big 4 μαγκες σε 3 χρονια και πανω.οχι ξανα απο τωρα!
Μακάρι να έρθουν. Είναι από τις μπάντες που θέλω όσο λίγες να δω live…[-o<[-o<
Aπο φημες αλλο τπτ, αν και νομιζω οτι οι Priest εχουν λιγη τυχη να ειναι στο μπιλινγκ παροτι δεν τους ειδα να αναφερονται σε κανενα σεναριο και οι Maiden θεωρουνται “σιγουρακια”. Αρχικα υπηρχε αυτο το “γαλλικο” σεναριο, ομως, που με προβληματισε αν θεωρησουμε οτι αυτος ο Francis Zegut ειναι μεσα στα πραγματα:
[SPOILER]Θα προσθεσω εγω (οχι οτι θα μπει στο sonisphere, απλα το θυμηθηκα τωρα) οτι και οι Rush φημολογειται πως θα ειναι σε φεστιβαλ το καλοκαιρι και, ω τι τυχη, στις αρχες Ιουνιου θα εχουν τελειωσει οι ευρωπαϊκη τους περιοδεια :roll:[/SPOILER]
Καλά άκρη δε βγαίνει… Ας περιμένουμε κάνα δίμηνο ακόμα και λογικά θα έχουμε πιο βάσιμα στοιχεία.
Επιβεβαιωνω, εχει κλεισει 8)
Ρε θα μας τρελάνετε οι Λαρισαίοι;;;;; Τι γίνεται;;;;
σας το έχω πει χίλιες φορές…
ελάτε να ζήσετε εδώ ρε…
ξέρετε τι ωραία περνάμε??
*χωρίς πλάκα τώρα, βγήκα προχθές στο κέντρο για να πάω στο γήπεδο και χάζευα αφίσες…
μιλάμε κάθε μέρα έχει και ενα live…!! και δεν λέω για μπάντες/καλλιτέχνες της γειτονιάς…
**δηλαδή θα δούμε και τον Newsted στη λαρισα?? μακάρι να του αρέσει η λαρισα να φέρει και τους metallica όταν ξαναγυρίσει…και να παίξουν Live εκει που πήγαινα και έπαιζα ηλεκτρονικά…(το ειχα δει σε όνειρο :D)…αν και τώρα είναι τράπεζα…δεν πειράζει…θα την κάψουμε…!!
***και για οποίον δεν κατάλαβε ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ.
Ε μλκ χαλάρα θα πάω μια βόλτα. Κανα 4ωρο από Καβάλα. Βάζω άλλα 3 άτομα στο αμάξι να μειώσουμε και τα έξοδα και όλα καλά!
Edit: Και για πότε ακούγεται παίδες;
Μαιο.
To sonisphere 2011 θα γίνει στην λάρισα.