Διορθωση στα περι Newsted: Με Blacky παιζουν στα live και το προτιμω δλδ, επειδη αυτος ειναι ο πραγματικος μπασιστας των Voivod.
Live ΣΚΙΖΟΥΝΕ, ολο το Hellfest παραμιλαγε περσι. Αφου μεχρι κι ο Anselmo σηκωθηκε κι εφυγε απ το meet & greet των Down για να παει να δει Voivod…
Setlist απο Nothingface και πισω εν τω μεταξυ - παιζουν κι απ τα επομενα, αλλα λιγα πραγματα. Αν κι ενα Gasmask Revival θα το θελα εδω που τα λεμε…
Κατα τ αλλα, περιμενουμε για τα επισημα, επειδη αν δε δουμε κατι στο χαρτι, δε πιστευουμε ουτε τους εαυτους μας. Ξερετε ποσα live μ εχουν πει πως εχουν κλεισει κι οσο τα ειδατε σεις, αλλο τοσο τα ειδα κι εγω; =p
ναι ρε συ…και δεν μου καθόταν καλά χθες το βράδυ και το τσέκαρα…
my bad
θα δείτε…μια μέρα πριν την λαρισα…
νομίζω και οι ίδιοι ζήτησαν από διοργανωτές να τους κάνουν προτάσεις σε αθηνα, θεσσαλονικη…για να μην έρθουν τζάμπα μόνο για λαρισα…
μου ειπε ενας φιλος μου που ειναι φιλος με εναν που διοργανωνει συναυλιες(ή που εχει το ΑΝ δεν θυμαμαι), πως κατα 90% 12,13 Απριλίου θα ερθουν οι D.R.I. στην Ελλαδα…!!!Δεν ξερω αν ισχυει αλλα θα δουμε…
Όσο για D.R.I θα τους δω την άλλη Δευτέρα στο Βερολίνο, δε με χαλάει να τους ξαναδώ Ελλάδα αλλά μάλλον εκείνες τις μέρες θα προτιμήσω να πάω Ζαγκρεμπ για Roger Waters