Φημες για συναυλίες

Διορθωση στα περι Newsted: Με Blacky παιζουν στα live και το προτιμω δλδ, επειδη αυτος ειναι ο πραγματικος μπασιστας των Voivod.

Live ΣΚΙΖΟΥΝΕ, ολο το Hellfest παραμιλαγε περσι. Αφου μεχρι κι ο Anselmo σηκωθηκε κι εφυγε απ το meet & greet των Down για να παει να δει Voivod…

Setlist απο Nothingface και πισω εν τω μεταξυ - παιζουν κι απ τα επομενα, αλλα λιγα πραγματα. Αν κι ενα Gasmask Revival θα το θελα εδω που τα λεμε…

Κατα τ αλλα, περιμενουμε για τα επισημα, επειδη αν δε δουμε κατι στο χαρτι, δε πιστευουμε ουτε τους εαυτους μας. Ξερετε ποσα live μ εχουν πει πως εχουν κλεισει κι οσο τα ειδατε σεις, αλλο τοσο τα ειδα κι εγω; =p

Μάλιστα, βρήκαμε τώρα και τον τρόπο να βγάλουν τα λεφτά για το καινούριο γήπεδο του ψωραλόγου?

Βυσσινί παράγκα.

αχαχαχα:lol:

Ασχετο, ακουσα πως το μαρτιο θα δουμε Psychotic Waltz, για Θεσσαλονικη σιγουρα.
Μακααααρι[-o<

ναι ρε συ…και δεν μου καθόταν καλά χθες το βράδυ και το τσέκαρα…
my bad :smiley:

θα δείτε…μια μέρα πριν την λαρισα…
νομίζω και οι ίδιοι ζήτησαν από διοργανωτές να τους κάνουν προτάσεις σε αθηνα, θεσσαλονικη…για να μην έρθουν τζάμπα μόνο για λαρισα…

Παιζει! Αφου η πρωτη πολη που ειχε ακουστει ηταν η Λαρισα! Ευτυχως τουλαχιστον Θεσσαλονικη-Λαρισα 1.30 ωρα με τον προαστιακο…

Οι Voivod θα παιξουν και Αθηνα.
Οι Psychotic Αθηνα σιγουρα.Λαρισα παιζεται…

:papas::papas::papas:

ωραια!!!

τιποτα για agent steel ρε παληκαρια?απο τη μερα που γυρισε ο cyriis ζω και αναπνεω για να τους δω λαιβ γαμω τη τρελα μου μεσα.

ξέρει κανείς τίποτα για dj shadow?

http://stopthatsound.blogspot.com/2010/11/exclusive-dj-shadow-live-in-greece-next.html

μου ειπε ενας φιλος μου που ειναι φιλος με εναν που διοργανωνει συναυλιες(ή που εχει το ΑΝ δεν θυμαμαι), πως κατα 90% 12,13 Απριλίου θα ερθουν οι D.R.I. στην Ελλαδα…!!!Δεν ξερω αν ισχυει αλλα θα δουμε…

καλη φαση

Ας φέρει κάποιος τους Μοτορχεντ επιτέλους

αν είναι να βλέπουμε μπάντες θα βλέπω όλους τους αγώνες τις φοράδας . :stuck_out_tongue:

με τοσα λαιβ που ανακοινωνονται θα ξεμεινουμε απο στεγη…

σχετικά με τους vovoid, newsted θα δούμε ή όχι;

Δε περιοδεύει με την μπάντα ο Newsted νομίζω!

Όσο για D.R.I θα τους δω την άλλη Δευτέρα στο Βερολίνο, δε με χαλάει να τους ξαναδώ Ελλάδα αλλά μάλλον εκείνες τις μέρες θα προτιμήσω να πάω Ζαγκρεμπ για Roger Waters :stuck_out_tongue:

μόνο για newsted ήθελα γιατί έχω κόλλημα :frowning:

Η πρώτη επιβεβαιωμένη είδηση για το reunion των SOAD και σε ποιό φεστιβάλ θα παίξουν βγήκε!!!
Για ρίξτε μια ματιά εδώ http://vivamuchachos.blogspot.com/20...d-is-back.html

:roll: μαλλον μουφα ειναι γιατι στο site του rock am ring στο ιδιο promo δεν λεει system…