Φημες για συναυλίες

wat

που το άκουσες;

woooooot ?? :open_mouth:

φιλος φιλου μου το πε…δεν ειναι η πιο αξιοπιστη πηγη…απλα ερχοντουσαν συχνα νομιζω,και στο heliocentric/anthropocentric δεν ηρθαν…

στο site παντως δεν εχουνε πει τιποτα

Επανερχομαι λιγο στη φημη για live των Candlemass στη Λαρισα και στις υποτιμητικες αντιδρασεις των Αθηναιων(μη χεσω).
Δηλαδη ρε Αθηναιοι επειδη ετσι το θελετε εσεις εμεις δεν πρεπει να βλεπουμε αξιολογα live και να γουσταρουμε δηλαδη?
Παρτε το χαμπαρι Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα και η Λαρισα τοσα χρονια τωρα εχει φερει μεγαλα ονοματα και τα υποστηριξαμε και περασαμε φοβερα!!!
Ετσουξε πολυ που επαιξαν οι Lizzy Borden μονο Λαρισα ,ε?
Εχουμε πεθανει στα εξοδα τοσα χρονια,εισιτηρια,διαμονη για να δουμε live στην Αθηνα και τωρα που γινινται κινησεις για live και σε αλλες πολεις της Ελλαδος θα σκεφτω εγω αν θα ζοριστει ο schuldineralex???

Δυο λεπτά, γιατί κινδυνεύουμε να μπούμε σε κλίμα τοπικισμού ανάλογο μόνο με καφριλίκα “οπαδών” ποδοσφαιρικής ομάδας…

Κανείς δε λέει να μη παίξει η όποια μπάντα, είτε είναι Lizzy Borden είτε οι SOAD, στη Λάρισα.

Απλά όπως και οι Θεσσαλονικείς γκρινιάζουν για τα live που γίνονται μόνο Αθήνα, η οποία γκρίνια είναι απλά αποτέλεσμα πώρωσης, έτσι υπάρχουν και Αθηναίοι που θα θέλανε να δούνε Borden ή Candlemass στην πόλη τους.

Τώρα μαγκιά του του Λαρισαίου και του όποιου άλλου διοργανωτή που ρισκάρει να τους κάνει.

Νομίζω ότι αυτό είναι που πρέπει να λέμε κι όχι αν τσούζει ή όχι κάποιους που η τάδε μπάντα παίζει εκεί και όχι εδώ.

Off topic out, από μένα…

επίσης κάνατε και πέναλτι χθες.!! :smiley:

λαρισα ρεεεεε (όλους θα τους φέρουμε)

Πω πω κακίααα!Αραξε ρε φιλε!Μην εισαι τοσο Brutal.Εμεις οι Αθηναιοι σκιαζόμαστε!

ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΡΕ…ΜΟΤΟRHEAD, BLS, AC/DC, BEHEMOTH, DANZIG, DESTRUCTION…
ΓΑΜΩΤΗ…ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ…ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ROCKWAVE ME BLACK EYED PEAS…ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΛΔ…ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΦΛΩΡΟWAVE!!!

Mπορει επιτελους [B]καποιος[/B] να φερει τους DISTURBED?:!:

Αναφορικά με τις φήμες για Λάρισα με Waltz και Candlemass, ο διοργανωτής “μπήκε μέσα” οικονομικά και θα δείξει απ’ ότι έμαθα. Το ίδιο είχε γίνει και το '05 με τους Deadsoul tribe που είχαμε πάρει εισιτήριο 11 άτομα και μείναμε με την χαρά και δώρο μια αφίσα. Καλά λέμε “α ου, ούγκα μπούγκα, Λάρσα φέρτε ουυυ Λάρσα Λάρσαα” αλλά δεν πατάει και κανείς την αυτοκρατορική του πατούσα. Φταίει και η έλλειψη διαφήμισης πριν το λάηβ αλλά και η αδιαφορία. Τώρα το Σάββατο στο Judgement Days φεστιβάλ ήμασταν σχετικά λίγα άτομα, ενώ αν δείτε και στο αντίστοιχο θέμα, άξιζε και με το παραπάνω. Σε άλλες επαρχιακές πόλεις οι Manilla Road και οι Brocas Helm είχαν μαζέψει 150-200 άτομα και τώρα δεν μπορούμε να μαζευτούμε 100 άτομα για τέτοια φεστιβάλ; 15 ευρω με ποτό ήταν. Κόσμος δεν μαζεύεται, οι διοργανωτές δεν χέζουν λεφτά να τους περισσεύουν, οι φήμες θα παραμένουν φήμες.

http://uk.sonispherefestivals.com/

Slipknot λοιπον. Και αναμονη.

14 Φεβρουαρίου στο Αν μαζί με Darkest Hour.

Link δεν υπάρχει, το πήρε το μάτι μου στη καταχώρηση για POS στο τελευταίο τεύχος του Hammer.

[SIZE=“5”][B]TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ???[/B][/SIZE]

Αν ισχύει μέσα με τα 1000^2 για [B]darkest hour[/B]. Μακάρι ρε γαμώτο, το τελευταίο τους λαιβ στην Αθήνα ήταν [B]Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο[/B]

μακαρι
μακαρι
μακαρι
μακαρι
μακαρι
μακαρι
μακαρι
μακαρι
μακαρι

στο αν αυτοι οι 2?δε χωραμε πια εκει!!!

Aγαπητε μου φιλε εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ουτε κακια ηθελα να βγαλω ουτε τιποτα,αλλα οταν βλεπω υποτιμητικα σχολια απο καποιους(οχι δικα σου φυσικα) εκνευριζομαι ρε φιλε.
Το θεμα ειναι οτι και στην υπολοιπη Ελλαδα υπαρχει κοινο αρκετο που στην τελικη ειναι κ διψασμενο για τετοιες διοργανωσεις.
Λογικο ειναι να χαιρομαστε οταν γινονται συναυλιες κ στις δικες μας πολεις!:slight_smile:

DRI λογικά είναι στανταράκι. Κάτι ακούστηκε για 14 Μαρτίου Θεσσαλονίκη.

Εγώ πάντως τους είδα χτες και απλά μας έστειλαν στο διάολο. Μακάρι να έρθουν και Σαλόνικα να τους ξαναδούμε.

[B][SIZE=“3”]ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ!!! [/SIZE][/B]
Μόλις μου το σφύριξαν και ακόμη βουίζουν τα αυτάκια μου!!! Είπαν ότι είναι κλεισμένο σίγουρα για Μάρτη (ημερομηνία δεν ξέρουμε ακόμη, :papas::papas::papas: ΘΕΕ να πέσει μετά τις 5 Μαρτίου που θα έχω γυρίσει Ελλάδα!!! και όχι το σάββατο των eluveitie!!!) Θα γίνει στον ΠΑΟΚ εκέι που έφεραν και Prodigy και τα ονόματα ειναι τα εξής:

DARK TRANQUILLITY ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΑΝ!!! ΠΕΜΕΕΕΕΕ ΘΕΟΥΛΗΔΕΣ!!!:yahoo::yahoo::yahoo:
ΟΡΕΤΗ ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!!
DIMMU BORGIR (ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ)
και οι Motorhead.

Αν τυχόν γίνει κάτι και πάει στραβά δεν αναλαμβάνω ευθύνη θα βαράω μαζί με σας!!!

ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ-ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο διοργανωτής είναι Θεσσαλονικιός και το είπε ο ίδιος σε γνωστό (έτσι το μαθα) οπότε μάλλον θα 'ναι αποκλειστικά για Θεσσαλονίκη.