Ετσί και ισχύει…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ!!! 8O 8O
Αν δεν είναι και Αθήνα…Ανεβαίνουμε με τρέλα!!!
Για DT ανεβαίνω και εγώ πάνω. Ελπίζω βέβαια θα τους δούμε και κάτω:roll::roll::roll:
πλακα με κανεις τωρα μοτορχεντ και τρανκουιλιτυ της πουτανας
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ
Ο ρε μακαρι να ισχυει οντως αυτο! Καλα περα απο τους αγαπημενους Opeth ψηνομαι παρα πολυ και για Dark Tranquillity που δεν εχω δει ποτε! Μακαααρι…[-o<
Αυτούς τους τυχαίους πού τους θυμηθήκανε τώρα?
Motorhead μιλαμε για τρελα ακυρο ονομα στο λαην απ
Κατα τα αλλα δεν ζηλευω ειτε επειδη δεν μου αρεσουν καποιοι ειτε επειδη δεν εχω ψαξει/ακουσει καποιους. Ωραια φαση παντως θα ειναι και επιβαλλεται σε κατι τετοια να δειξετε οτι εχετε κοινο εκει πανω, γιατι αν δεν μαζευε κοσμο κατι τετοιο ειστε αξιοι της μοιρας σας που δεν ερχονται τοσα ονοματα εκει πανω!
χαχαχαχα για τους Motorhead δεν εκανες σχολειο που οι αλλες μπαντες ειναι πιτσιρικια μπροστα τους
MOTORHEAD είναι σιγουρο??ΑΜΜΜΜΑΑΑΝΝΝ
Απλά δεν μου αρέσουν καθόλου οι motorhead, πολύ εκνευριστικός ήχος! Αλλά βεβαίως βεβαίως ο καθένας μπορεί να αλλάξει τη σειρά των ονομάτων στο κεφάλι του με βάση τη σειρά προτίμησης…
oi motorhead δεν κολλανε με τους αλλους…:-s
αλλα dark tranquility γαμω…
Bασικα οι αλλοι δεν κολλανε με τους Motorhead… 8) … αν καταλαβαινεις την διαφορα…
Υπερλατρευω Dark Tranquillity και Motorhead, αλλα αντιπαθω Opeth και Dimmu Borgir.
Παντως αν οντως γινει, θα παω οπωσδηποτε !
Μονο για την ακουστικη του συγκεκριμενου γηπεδου εχω τις αμφιβολιες μου…
Οι άλλοι δεν κολλάνε με τους Motorhead, αλλά έτσι κι αλλιώς μπροστά στους Motorhead δεν υπάρχουν καν οπότε τους προσπερνάμε.
Μέρερφιν ο εκνευριστικός ήχος παίζει να ευθύνεται κατα ένα τεράστιο ποσοστό που οι μπάντες που αναφέρεις με κεφαλαία και θαυμαστικά έπιασαν κιθάρες και μπάσα. Και μπορεί ο καθένας στο κεφάλι του να βάζει όποια σειρά θέλει αλλά αν η φήμη ισχύει τότε το λάηβ θα είναι [B]MOTORHEAD [/B]και κάποια σαπόρτ. Έτσι απλά.
αν και συνήθως δεν λέω τίποτα όταν κάποιος λέει κάτι για μια μπάντα καθώς γούστα είναι αυτά…
αλλά…
[COLOR=“Purple”][SIZE=“6”][B]ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ.?? [/B][/SIZE][/COLOR]
MOTORHEAD-σαπορτ σε αυτές τις μπάντες δεν παίζει…
και εγω αγαπώ opeth και λοιπούς αλλά μην ξαναγράψουμε την ιστορία…
Αφού το λες εσύ… έτσι θα ναι. Απλά υπάρχουν και άνθρωποι που προτιμούν τη μουσική από τη δεκαετία του 90 και έπειτα γιατι πολύ απλά υπάρχει αυτό που λέμε εξέλιξη της μουσική. Χωρίς αυτό να υποτιμά τους προηγούμενους που κατείχαν τα ηνία του μεταλλικού ήχου. Για σένα το λαιβ θα ναι motorhead και για μένα dark tranquillity, πιό το πρόβλημα? Και οι 2 καλά θα περάσουμε, αρκεί να ανακοινωθεί και επίσημα.:lol:
[SPOILER]Και επειδή θα σκάσω άμα δεν το πω… οι motorhead και οι όποιοι motorhead που είχαν την πολυτέλεια να γεννηθούν την περίοδο που άνθιζε το μεταλ και έχουν δεκαετίες εμπειρίας δεν σημαίνει πως ντε και καλά είναι καλύτεροι από τα σύγχρονα συγκροτήματα. Και αυτά με τη σειρά τους αν είχαν γεννηθεί τότε μπορεί να είχαν γράψει ιστορία ή σε 20-30 χρόνια από τώρα να θεωρούνται κορυφή! Απλά σε αυτή τη μουσική ισχύει για την πλειοψηφία το όσο πιο παλιό τόσο πιο γαμάτο, τόσο πιο άξιόλογο τόσο πιο καλό. Τα πάντα είναι θέμα γούστου στο κάτω κάτω όχι ηλικίας.[/SPOILER]
Καλά μη σκάσεις κιόλας, κρίμα είναι.
Τύχη, ξε-τύχη αυτή είναι η ιστορία του σκληρού ήχου και δεν αλλάζει.
Το πρόβλημα είναι ότι μας παραθέτεις μια φήμη για ένα λάηβ και αναφέρεις με κεφαλαία και θαυμαστικά τα σαπόρτ και το MAIN EVENT το έχεις θαμμένο.
Κοιτα, οσον αφορα αυτο που λες, δικιο εχεις, ομως σκεψουν το εξης πολυ σημαντικο :
Tα σημερινα συγκροτηματα, που οντως μπορει να γραφουν μουσικαρες και μαλιστα πολυ καλυτερες απο καποιους παλιους που ειναι μεγαθηρια, εχουν το πλεονεκτημα να εχουν ολα τα ακουσματα των 80’s groups ως εμπνευση, σπιθα για τη γεννηση μιας ιδεας/τραγουδιου, καθως και αλλες ανεσεις οπως ορχηστρες, οπερες, υπερσυγχρονα στουντιο για ηχογραφησεις. Χωρις ομως τους οποιους motorhead, iron maiden, judas priest κλπ κλπ δεν νομιζω να κατεβαζαν τις συνθεσεις τους με τοση ανεση και ευκολια οπως κανουν σημερα.
To θεμα ειναι οτι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ (μπορει μουσικη και αντικειμενικοτητα να μηνπανε γενικα μαζι, αλλα εδω νομιζω οτι ειναι κατι προφανες), οι Motorhead αποτελουν το βασικο πολο ελξης για το γεγονος, το πρωτο ονομα.
Τωρα για σενα ειναι “οι μπανταρες και οι Μotorhead”, για μενα ειναι "οι Motorhead και κατι αλλοι’.
Δεν εχει να λεει.
Κατα τα αλλα, δε νομιζω οτι λεει κανεις οτι ειναι αξιολογοι, επειδη ειναι παλιοι.
Αλλα εδω και 34 χρονια ανηκουν στην κορυφη ακαταπαυστα λογω της μουσικης που παιζουν.
Δεν ειναι θεμα συγκυριων ή περιοδου, αλλα θεμα τεραστιας αξιας.
επίσης δεν σου είπε κανείς οτι ολα τα συγκροτήματα που βγήκαν παλιά είναι καλύτερα των πάντων…
αλλά το [U]συγκεκριμένο[/U] συγκρότημα…που εχει προσφέρει κάμποσα πράγματα…με την ξεροκεφαλιά του και την επιμονή του ενέπνευσε άλλους να συνεχίζουν πάρα τα όποια προβλήματα τους…για να μη πω αυτό που ειπε και ο ChrisP για το πως ήταν αρχή για κάμποσους απο τους “ήρωες” σου να πιάσουν τα κλαπατσίμπαλα και να αρχίσουν να διαγράφουν την δικιά τους πορεία μετά απο αυτήν την αφορμή…
αυτά…και με ευγένεια πάντα…!!
[CENTER][/CENTER]
αμα δεν περασουν οι Μοτορχεντ απο Αθηνα και πανε Σαλονικα δεν ξερω και εγω τι θα κανω!!!#-o
να κρατήσεις την αναπνοή σου μέχρι να σκάσεις!!!