ρε μακαρι να ερθουν εστω σαλονικα οι Motorhead κ να τους δω επιτελους!!!
θα παω με τα 1000!!!
[B]για DRI ποιά είναι η πηγή της φήμης?[/B]
Aυτο
Motorhead και κανα 2 ψιλοενδιαφεροντα σαπορτ.Χμ…καλο ακουγεται,αλλα δεν θα παω.Να πατε μετα το λαηβ ωστοσο σε κανα Platinum για τις πραγματικα επικ μομεντς της βραδιας,μια και σιγουρα ο παππους παλι εκει θα ναι και θα δινει ρεσιταλ με τις κωλομπαρουδες.
Ακουγεται εντονα για D.R.I. - Aντε να δουμε. Ετσι και σκασουν θα τα καταστρεψουμε ολα… Το 2003 ειχαν φυγει με καταγματα απο το club
MONO LEMMY!
καλο μ ακουγεται!
LOL …
Ρε παιζουν οι [B][SIZE=“4”]MOTORHEAD[/SIZE][/B]… :bow2::respect: Ολοι οι αλλοι απλα παιζουν πριν τους [B][SIZE=“4”]MOTORHEAD[/SIZE][/B]. Αυτα.
συμφωνω απολυτα!!!Εδω υπαρχει Lemmy!
:lol::lol::lol: στο platinum λεει:lol::lol::lol:
εγω δεν εχω δει ποτε μοτορχεντ οποτε θα ηθελα να ειμαι μεσα αν γινει…
νταξει τα υπολοιπα ονοματα αδιαφορα για εμενα εκτος ισως απο tranquillity λογω του οτι τους ακουγα λιγο καααποτε:)
ΠΩΩΩ τι είπες τώρα… MOTORHEAD ρε και τα μυαλά στο μπλέντερ… Όχι ότι και οι άλλοι είναι μάπα. Κάθε άλλο. Αλλά MOTORHEAD… πολλαπλά εγκεφαλικά βλέπω να έρχονται… Και σαλόνικα?? Εεχχμμ να, δλδ τώρα να πούμε, έρχονται MOTORHEAD? Θα δούμε δηλαδή θείο Lemmy? =P~
Πάω να πέσω από κανένα μπαλκόνι να δω αν κοιμάμαι ή όχι…
Υπάρχει περίπτωση άραγε αυτό το line up να έρθει κ Αθήνα? Το λέω επειδή και με τη συναυλία των Therion σαλλονικιά ήταν η εταιρεία που διοργάνωσε, αλλά έπαιξαν και Αθήνα. Εκτός κ αν είναι περισσότερο δύσκολο λόγω των περισσότερων συγκροτημάτων…
Πάντως, όπως κ να χει, μάλλον επιβάλλεται ταξιδάκι στα βορεια…
Καλά αράξτε, φήμες γράφει το θρεντ.
Απέχουμε ακόμα απ’ τις ανακοινώσεις.
NAI!!!NAI!!NAI!!Θα δώ Opeth για τρίτη φορα…μακαρι να ειναι αληθεια!!!8O8O
Ε μα τι να πω…την προηγουμενη φορα εκει ηταν μετα το λαηβ απ ο,τι εμαθα απο εγκυρες πηγες(:roll:) και εκανε σεφτε κανα 5χιλιαρο…
Το πε ο Βαγγέλας που έχει το 8μπολ σε ένα φίλο, είναι λέει κλεισμένοι αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη το χώρο του λαιβ.
Όσο για τα άλλα, πολλοί παλιοροκάδες έχετε μαζευτεί εδώ μέσα και δεν μπορώ να τα βάλω μαζί σας:lol: Ο καθένας χαίρεται και αξιολογεί με βάση τι του λέει η καρδούλα του, ΤΕΛΟΣ.
για να πω την αληθεια και εγω απο αυτους ειμαι αλλα μαν εχεις δικιο!
Girl please… γένος θηλυκού! Όταν ξανααναβαθμιστεί το σαιτ θα ήταν πολύ ωραίο δίπλα απο το nickname να δηλώνεται και το φύλο του κάθε χρήστη. Σκεφτείτε το είναι πολύ καλή ιδέα!
Πωπω Mererfin, προβλέπω αν δεν επιβεβαιωθεί η φήμη τελικά να τρως πολλές κατάρες, ειδικά από Θεσσαλονικείς!!! :p:p:p
Επίσης είναι καλή η ιδέα για το φύλο του κάθε ενός. Π.χ. ο χρήστης με το όνομα Tatsoman αποδείχτηκε ότι είναι κορίτσι!!!