To θρεντ λεγεται ‘‘φημες’’.
Οταν εχουμε πηγες για φημες λοιπον,τις λεμε.Οκ;
Οι Morbid Angel;;;8O
Καλά αν το δω και αυτό…
(Εν τω μεταξύ πως την έχουν δει…όλοι εν μέσω οικονομικής κρίσης θα έρθουν;;;:-k
Πεινάει ο κοσμάκης ρεε! :p)
official ανακοινωση να δω και ανατιναζομε επιτοπου!
ναι γαμω!!! :papas:
sorry αλλα παιζει αυτο που θα πω να ξενερωσει καποιους αλλα καπου ακουσα για…
[SPOILER][B][FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“5”][COLOR=“Purple”]Deep Purple στα Γιαννενα 25 Μαιου!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]:drunk::drunk:[/SPOILER]
Εκεινη τη μερα εχω γεννεθλια!!!
Χμμμμ αν έρθουν το ψήνω να τους ξαναδώ (αν και τελευταία φορά ο Gillan με ψιλοαπογοήτευσε αλλά φαινόταν ότι γούσταρε την φάση)
Αν το επιτρέπουν τα οικονομικά θα σκάσω μύτη να δω και κάτι φιλαράκια και να γνωρίσω και μερικούς από δω μέσα!
Αυτό που μπορεί κάποια μεγάλα συγκροτήματα τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται στην επαρχία μας κάνει να ντρεπόμαστε αντί να χαιρόμαστε δεν έχω καταφέρει να το καταλάβω ακόμα.
Για D.R.I. ακουγονται συνεχεια φημες απο τοτε που αρχισαν τις ευρωπαικες εμφανισεις. Ειχε ακουστει φημη για Νοεμβριο αρχικα, αλλα παπαρια τελικα. Υπαρχει αρκετη καυλα για το συγκροτημα… αντε να δουμε
καο γαιτί να μας ξενερώσει???
Α, κατάλαβα, ξεπουλήθηκαν και αυτοί, όπως οι Scorpions, Lizzy Borden, Winger, DOkken και όσοι άλλοι παίζουν και αλλού στην Ελλάδα εκτός από αθήνα και σαλονίκη…
Εσενα αρχηγε μου σε παρακολουθω καιρο κ σε παραδεχομαι γιατι καθε φορα που ανακοινωνεται μια συναυλια σε πολη εκτος απο Αθηνα κ Θεσ/νικη λες τα καλυτερα κ πιο εναθαρρυντικα λογια.
Δυστυχως ομως η πλειονοτητα εδω μεσα εχει αλλα αντιμετωπιση απεναντι στην διεξαγωγη συναυλιων σε αλλες πολεις.
Αν ήμουν Ελλάδα θα έλεγα: ΤΕΛΕΙΑ, θα τους δω 9η φορά
(τώρα λέω όντως: Ξενέρα :lol:)
Εγω πιστευω (ή θελω να πιστευω) πως τα οποια σχολια δεν εγιναν για τα Γιαννενα, αλλα για την κατασταση του Gillan, που δεν ειναι και η καλυτερη, συμφωνα με σχολια αρκετων που τους ειδαν το 2009.
Βασικα ακομη δεν εγιναν σχολια.
Εγω γενικα μιλαω παντως απο αυτα που παρατηρω εδω κ καιρο τωρα.
φίλε Jiopa, έχω ξαναδεί να λές παρόμοια πράγματα. Ειλικρινά δε πιστεύω πως υπάρχει κόσμος που να λέει άσχημα λόγια όταν διοργανώνεται ένα λαιβ στην επαρχία (όπως: Α πουτάνα πάτρα) ή να μη θέλει να γίνονται λαιβ στην επαρχία.
Δε καταλαβαίνω γιατί το λες. Οκ φυσικά θα πουν διάφοροι: γαμώτο, γιατί να παίξουν πάτρα και όχι Αθήνα, αλλά αυτό κάλλιστα ισχύει και ανάπόδα σε αντίστοιχη περίπτωση.
(τυχαία παραφείγματα αναφέρω)
Ρε παιδια,οταν κανει ενας,δυο,τρεις τετοια σχολιανδεν εννοω φυσικα οτι αυτο το υποστηριζουν ολοι,ουτε ειναι σωστο εκ μερους μου να βαζω στο ιδιο καζανι τους παντες.
Εχω ομως αρκετα παραδειγματα κατα νου που καποιοι εκφραζονται αρνητικα .
Αυτο δεν σημαινει οτι εσενα και καποια αλλα παιδια σας παιρνει η μπαλα.
Εννοειται οτι εχω δει κ παιδια να λενε '‘Μπραβο που κι εσεις θα δειτε τους ταδε στην πολη σας…’
Τα σχόλια δεν έχουν να κάνουν με τις πόλεις.
Έχουν να κάνουν με την αθεράπευτη ανάγκη κάποιων γραφικών να χαρακτηρίσουν μπάντες ως τελειωμένες/ξεπουλημένες/φραγκοφονιάδες επειδή “πάνε να κάνουν αρπαχτές στην επαρχία”.
Αυτό αλλιώς λέγεται αυτοεπιβεβαίωση μέσω του κραξίματος.
Συμφωνω μαζι σου Chris.Με αλλα λογια αυτο λεω.
Οταν παω σε μια συναυλια και αφου φυγω εχω την αισθηση οτι εχω περασει καλα,ειλικρινα μετα παρακαλαω να ξαναερθουν κ δεν με νοιαζει που τους εχω δει.
Εχω να παραθεσω αναριθμητα live που ειδα στην Λαρισα και εφυγα χεσμενος απο τη χαρα μου μετα,με πιο προσφατο αυτο των Lizzy Borden!
λαρισα…πόλη για δυσκοίλιους…
πάντως μεχρι ενος σημείου ειναι λογικό όταν ο άλλος δεν θα δει στην μεγάλη του πόλη μια μπάντα να πει κάτι…
απλά το νοημα είναι να πει γιατί όχι [B]και [/B]εδώ…και όχι να πει, αντί να το κάνουν το Live εδώ το κάναν στους χωριάτες…
το ειπα με την αποψη οτι ενω λεγονται φημες για ονοματα που δεν ερχονται συχνα στην Ελλαδα ή απωθημενα ξερωγω. εγω ποσταρα τη φημη για τους Deep Purple που ερχονται συχνα πυκνα στην Ελλαδα. ποτε δεν ειπα για μπαντες οτι ξεπουλιουνται επειδη κανουν live στην επαρχια! ισα ισα τα στηριζω κιολας γιατι επαρχια μενω! και Scorpions πηγα 2 φορες(Λαρισα-Γιαννενα) και Winger κλπ…
σε μηνυμα που εστειλα στον Γακη μεσω fb μου ειπε οτι θα το μαθω οταν κλεισει, δηλαδη υπαρχουν συζητησεις!!
:drunk: