φιλε σε πειράζω, ίσα ίσα εχω επανειλλημένα επιδοκιμάσει και επικροτήσει τις συναυλίες που γίνονται εκτός αθηνών και σαλονίκης, όπως και κατανοώ απόλυτα τα έξοδα και την κούραση για τα παιδιά από την επαρχία όταν έρχονται στην αθήνα για συναυλίες.
το σχόλιο μου είναι για αυτούς που νομίζουν ότι όποια μπάντα παίζει εκτός αθηνών ξεπουλιέται, εξ ου και το
καλως το το παιδι! που εισαι εσυ χαμενος? ναι ρωτα τον μαλακα αυτος θα ξερει σιγουρα!εστειλα μεηλ σε dpas και thehighwaystar αλλα δεν απαντησαν ακομα! μονο ο Γακης μου ειπε οτι ψηνεται!!
Χθες επαιξε στον Βολο ο φοβερος (για μενα) Βαγγελης Γερμανος στο Santan.
Για τη συναυλια και τα πολλα ευχαριστα απροοπτα που συνεβησαν δεν θα πω πολλα,απλα θα επικεντρωθω στο οτι εμαθα εκ των εσω οτι τον Απριλιο θα παιξουν στο Βολο οι Nine Below Zero,οπως επισης και το οτι θα δωσουν κι αλλες δυο συναυλιες σε Αθηνα(στο Κυτταρο εμαθα) κ σε Θεσσαλονικη.
O Bαγγελης Γερμανος χθες,λοιπον,επαιξε μπροστα σε καμμια τριανταροσαρανταρια ατομα δυστυχως,μονος του με την κιθαρα του.
Ξεκινησε στις 23:40 κ τελειωσε στις 03:05(!!!).Γιατι ομως εγινε αυτο?
Επαιξε ολες του τις κομματαρες,μετα παρακαλουσε αυτος τον κοσμο να κανουμε παραγγελιες με αποτελεσμα καποια τραγουδια να τα παιξει και δυο κ τρεις φορες,ωσπου κατα τις 02:05 περιπου ανεβηκαν στη σκηνη οι ιδιοκτητες του Santan,Ποδαρας κ Τολιος(γνωστοι απο τις συνεργασιες τους με τον Βασιλη Παπακωνσταντινου στο δισκο ‘‘Χορευω’’,αλλα κ απο το δικο τους σχημα τους Νορμαλ)κι επαιξαν εντελως απροοπτα μπροστα σε 15-20 ατομα μαζι με τα γκαρσονια διασκευες απο Rolling Stones,Eric Clapton,The Beatles κ Janis Joplin και πραγματικα περασαμε φαντστικα γιατι ηταν εντελως απρογραμματιστο και απιστευτα γαματο event!!!
Επισης επιασα κ κουβεντα με τον Γερμανο κ μου υπεγραψε κ τα cd του που εχω!!!
Sorry για το εντελως off topic,αλλα μου το ζητησε ο Crimson και χατηρια δεν χαλαω!!!