Slipknot και στο Sonisphere Γαλλιας,αρα μπαινουν και αυτοι οριστικα στο παιχνιδι του Sonisphere
το ψηνω για εκδρομουλα γιαννενα για να δω για 2η φορα deep purple, αν κ πιστευω να παιξουν κ αθηνα…
ανακοινωθηκε ή πιανεσαι μονο απο αυτο που ειπα εγω?
Μπραβο τους!!!Καλα δε συζηταμε, Ποδαρας και Τολος ειναι θεοι στο Βολο!Τους εχω δει κι εγω κανα δυο φορες!
λοιπον Big Four και στο Γαλλικο Sonisphere,αλλα δεν το λεω γιατι πιστευω οτι θα ξαναερθει απο Ελλαδα αυτο το πακετο Επισης Iron Maiden στο Sonisphere Iσπανιας κατι το οποιο παιζει και για Ελλαδα
το βλέπω που το λέγατε,ποιές οι πηγες για deep purple στα Γιάννενα?
φιλος φιλης μου που ειναι μεσα στα πραγματα ειπε για 25 Μαη…ο Γακης μου ειπε να περιμενω να το σιγουρεψει και ο Σκυλος λεει τα δικα του! μαλλον παμε για DP Greek Tour…!!! :drunk::drunk:
Λές να κάνουμε κονέ για Καβάλα; χααχαχαχαχαχ
και λάρισα εννοείται
Δεν βρίσκω κανένα λόγο γιατί να μην παίξουν Λάρισα. Μια χαρά κόσμο έχει. Εμείς με τα 50 άτομα στους Tankard τι να κάνουμε;
Ειδικά για Tankard καλύτερα που ήσασταν 50. Έμειναν περισσότερες μπύρες για αυτούς!!!
χαχαχαχαχα καλά ειδικά ο τραγουδιάρης ηταν ΠΙΤΑ
μην βιάζεστε για το σονισφηρ έχουμε καιρό ακόμα, μπορεί κάπιοι να ξενερώσετε οπότε ποιός ο λόγος να φημολογείται για ποιές μπάντες μπορεί να παίξουν. λογικά ή μέσα στα χριστούγεννα ή στις αρχές του νέου χρόνου θα δούμε πιοι θά 'ναι οι headliners. σίγουρα θα ναι από τις κλασσικές μπάντες για headlining όπως motorhead, maiden ή και slipknot όπως παρατηρούμαι σε άλλες χώρες αφού είδαμε big four το περασμένο καλοκαίρι.
πιστεύω ότι θα μας φέρουν μαστοντον για σαππορτ για τον λόγο που το ακύρωσαν στο προηγούμενο.
εχεις δικιο,απλα αναφερω πως εχουν τα πραγματα
δεν το λέω σε σένα γενικώς το λέω, καλύτερα που μαθαίνουμε τι headliners θά 'χουν άλλες χώρες για να ξέρουμε στο περίπου τι θά χουμε και μεις.
+1
δεν θα με χαλαγε να τους δω Γιαννενα και Λαρισα!! αλλα ας περιμενουμε μεχρι να εχουμε κανα στοιχειο ακομα…
ακόμα δεν έχω καταλάβει ότι μιλατε για deep purple! μου φαίνεται παράξενο δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά!
αν γίνει αυτό πάντως παίρνω τον πατέρα μου και πάμε και θεσσαλονίκη αν χρειαστεί!
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε κατι που ειναι βομβα!αυτα…
thrashed up θες να πεις κατι παραπανω?
Aαααααααχ εσείς που ξέρετε και δε λέτε…
φωτιές μας βάζετε!