Φημες για συναυλίες

ωραια αυτο το comment ειναι η υπογραφη σου :smiley:

σε μια αφισα που υπηρξε μεχρι και πριν λιγο στο Ελβετικο σαιτ του sonisphere ελεγε Iron Maiden,Slipknot,Alice Cooper,In Flames και κατι αλλα που δεν καταφερε να δει το ματι μου!

Τον κώλο μας να χτυπάμε κάτω οι In Flames δεν ξαναπλησιάζουν Ελλάδα. Χάσαμε και την τελευταία μεγάλη ευκαιρία που είχαμε να τους δούμε πριν αρχίσει η μεγάλη κατρακύλα το 2006!

[SPOILER]A ρε ακόμη να το χωνέψω!!! Στα χέρια μας τα κρατούσαμε τα κωλοεισιτήρια!!!:cry::cry::cry:[/SPOILER]

Για που μιλάς τώρα;

για ελβετια λεει.

Λέτε να έρθουν όλα αυτά εδώ; Μεγάλο μπάχαλο μιλάμε…

να το ! το εβγαλαν και στο Facebook του Ελβετικου sonisphere!

Iron Maiden,Slipknot,Alice Cooper,In flames,Bring me the horizon,The Architects kai Hatebreed

επισης ανακοινωθηκαν Motorhead στο Sonisphere Πολωνιας!

Πολύ καλά σημάδια…
Έχω την εντύπωση πως οι χώρες που είδαν Big 4 πέρσι θα έχουν και φέτος παρόμοια line ups!!

Alice Cooper special guest? Καλή φάση αλλά τον προτιμώ μόνο του!

πειτε εσεις…εγω το βιολι μου!
το ακουσα και απο αλλους για Deep Purple στα Γιαννενα, 25 Μαιου. τιποτα επισημο ακομα…

[SPOILER]
[SIZE=“6”][B][COLOR=“Purple”]ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ!!![/COLOR][/B][/SIZE][/SPOILER]

[SPOILER]ετσι οπως το παω σαν τον αλεξ με τους Enforcer θα καταντησω! :p:p[/SPOILER]

Χμμμμ λίγο δύσκολη περίοδος αλλά θα δούμε πως θα γίνει γιατί το ψήνω να έθρω Γιάννενα να τους δω αν τελικά έρθουν!

Πρόσφατα με ένα πολύ μεγάλο κατάστημα υποδημάτων (www.order2com.com
) Ανακαλύφθηκε που ειδικεύεται σε μεγάλα και μικρά μεγέθη και ακόμη πολλά παπούτσια από τα αποθέματα, θα δούμε σύντομα. Στην ιστοσελίδα τους έχω δει μερικά μοντέλα που μου αρέσει ακόμα. Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι μόνο ένα μέρος του φάσματος σε αυτόν τον ιστότοπο (χμμ, ένα κομμάτι από ένα περίεργο φράση).

Ποιος ξέρει που μπορώ να επίσης να υποβάλλουν προτάσεις για τα εμπορικά σήματα που δεν έχουν.
Vans της μάρκας Θα χαιρόμουν www.order2com.com ,

τα αγοράζουν για εμένα, διότι πολύ άνετα.

Εδώ έχετε το σύνδεσμο, ελπίζω να έχουν κάποιο όφελος.

λογικα αν ερθουν Γιαννενα θα ερθουν και Θεσσαλονικη και Αθηνα

Ε ναι αλλά το ψήνω αν με παίρνει να πάω Γιάννενα για την φάση να γνωρίσω και τα παιδιά! :slight_smile:

εμας μας ρωτησες αν θελουμε να σε γνωρισουμε??? :p:p

Θα κάνω ντου και με το έτσι θέλω!!! :slight_smile: :slight_smile:

σε φιλοξενώ:)

ανακοίνωση ν περιμένουμε κατα Ιανουαριο?[B][I][U]Αν[/U][/I][/B] γινει…

ελπιζω να γινουν οι ανακοινωσεις μεσα στο 2010! εχω αρχισει και το θεωρω δεδομενο…

[SPOILER]βασικα δεν περιμενα να σηκωσει τετοια συζητηση στο thread ο ερχομος των DP στην Ελλαδα…δεν ξερω γιατι…[/SPOILER]

Πάντως ακόμα 2010 έχουμε και το 2011 γεμίζει γρήγορα! :slight_smile:

επειδη εχουν ερθει απειρες φορες απο την αλλη ομως αγαπαμε Deep Purple :smiley: