Φημες για συναυλίες

και δεν εχουν ανακοινωθει τα ονοματα ουτε στο Sonisphere ουτε στο Rockwave! βασικα οποιος και να ερθει το κενο του Waters δεν θα το καλυψει κανενας!

[SPOILER]για μενα ισως το καλυψουν καπως οι Θεοι…!!! :D[/SPOILER]

Μακαρι να ισχυει… εχω ψηθει απιστευτα γιατι μου βγαινει να δω Rush, Waters και Purple μεσα σε μια βδομαδα…

Βεβαια θα ειμαι συνεχεια σε αεροπλανα, λεωφορεια κτλ, αλλα ποιος ασχολειται με κουραση…?:stuck_out_tongue:

Για πότε ακούγεται η φάση με τους Motorhead? Γιατί μόλις ανακοίνωσαν tour στην Αμερική η οποία τελειώνει 11/3

εγω παντως πιστευω πως αμα ειναι να ερθουν που ελπιζω,θα ερθουν στο Sonisphere οπως θα κανουν και στην Πολωνια

[COLOR=“DarkRed”][SIZE=“5”]ΟΙ WIRE ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ[/SIZE][/COLOR]

http://www.mixgrill.gr/ar6115el_oiwiregiaprwtiforastinathina.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

λυσσάξτε.

Λυσσάχτε για το Γκαου.

Εdit: yep.

γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τα μικροκύματα της σκέψης σου? :stuck_out_tongue:
alterground εννοείς?

edit: οκ, τελικά καλά κατάλαβα…

μακαρι εδω το sonisphere να ειναι παρομοιο με της ελβετιας, χωρις slipknot ομως…

συνδυασμος Ελβετιας-Πολωνιας, με Slipknot χωρις bring me the hairspray kai architects…

και μακάρι το νέο έτος να φέρει παγκόσμια ειρήνη!

[SPOILER]το έχουμε κουράσει με το sonisphere και μακάρι το ένα και το άλλο εφόσον δεν έχουμε καμία ουσιαστική φήμη πιο το νόημα του να ποστάρουμε χωρίς λόγο καταλαβαίνω ότι υπάρχουν προσδοκίες κλπ, αν και έτσι όπως το κόβω για μειντέν πάει καρφωτό φετός, αλλά το χιλιοστό ποστ με ευχολόγια κουράζει…

μακάρι να έρθει ο biffy clyro πάντως!:roll:[/SPOILER]

Το sonisphere greece μετονομάζεται σε sonisphere λαμια

δυσκολο για Biffy Clyro,για Maiden το κοβω

no comment ομως, ετσι??:stuck_out_tongue:

μαιδεν ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο πιστευω… οποτε καντε απο τωρα τα κουμαντα σας για το κατοσταρικακι που θα πληρωσουμε…:wink:

ισχυει οτι θα το πληρωσουμε ακριβα αλλα ελπιζω οχι πιο ακριβα απο το περσινο,γιατι το περσινο ηταν Big Four που γινοταν για πρωτη φορα στην ιστορια σε 7 χωρες τωρα Maiden ακομα και με Motorhead ελπιζω να μην ειναι πανω απο 75…

Σιγα μην ειναι και 200 ευρω. Ειπαμε εχουμε ακριβα εισιτηρια, αλλα το παρακανες…

Συμφωνα με αυτο:

http://www.hit-channel.com/music/music-news/rock-music/item/1306-αποκλειστικό-οι-iron-maiden-στην-αθήνα-τον-ιούνιο-του-2011

οι Maiden ερχονται 15 ή 16/6 :smiley:

Sonisphere? νωρις δεν ειναι?

δεν εμπιστεύομαι τόσο τα ΜΜΕ για τέτοια θέματα, μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. ας ευχηθούμε να λένε αλήθεια όμως:!:

Γιατι ξερουμε ποτε ακριβως θα ειναι το Sonisphere?

οχι…αλλα φανταζομαι καπως πιο αργα…οπως περισυ πχ?