Φημες για συναυλίες

Μολότοφ ξύλο και υγρό πυρ στην εφημερίδα αν βγει μούφα…:smiley:
Δεν παίζουν με αυτά…

“ο rοger waters των θρυλικων πινκ φλουντ επιστρεφει στα μερη μας στο πλαισιο της μεγαλης επετειακης περιοδειας the wall τουρ.σιγουρα ενα απο τα πιο εντυπωσιακα σοου που θα δουμε το καλοκαιρι του 2011 στη αθηνα.”

αυτο ακριβως εγραφε:-s

It’s expected more shows will be added. We have already been told (Unofficially) that Vienna, Zagreb, Belgrade and Athens could be added at the end of June 2011. We will have full ticketing information for you as soon as it becomes available. (27 May)

http://www.pinkfloydz.com/roger_waters_2011_tour.htm

ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΝΑΙ

Ξανά!!!

:papas::papas:

γιατι ιουνιο ρε πουστη μου?:cry:

Γιατί όχι τον Ιούνιο;

για μενα προσωπικα το λεω…τελευταια εξεταστικη,τελευταιο ετος,μαλακιες προηγουμενων χρονων με μαθηματα+επαρχια αρα πουλο…και ηθελα σαν τρελος να το δω…:frowning:

Χμμμμ αν είσαι τελευταίο έτος ε ναι είναι δύσκολα :confused: :confused:

κραταω το οτι λεει τελος ιουνου(ελπιζω αρχες ιουλιου)μπας και γινει κανα θαυμα και μπορεσω να παω…:papas:

θα ειμαι καλο παιδι ολο τον χρονο αν γινει αυτο[-o<:p

καλα αν μετα τις πανελλαδικες σκασουν πριστ, ροτζερ γουοτερς, μειντεν και μεγκαντεθ… δεν γινονται αυτα ρε! Ειτε ο Θεος θα με ανταμειψει για το διαβασμα που ριχνω, ειτε θα με παρηγορει που δεν περασα!!!

αυτο ειχε γραφτει απο τοτε που ανακοινωθηκε η περιοδεια…

τι να πω? μακαρι…:papas::papas:

βαλτε τις σε κοντινες ημερομηνιες γαμω την πουτανα μου να τις βολεψω ολες με μια-δυο αδειες…[-o<

[B]judas-whitesnake
maiden-motorhead
waters
deep purple[/B]

8O8O8O…ονειρο…

ΠΕΘΑΙΝΩ-ΣΒΗΝΩ-ΧΑΝΟΜΑΙ

[SPOILER]Τι λες τώρα…Μακάρι
[/SPOILER]

πολυ κοντα για την ανακοινωση Judas Priest-Whitesnake…anτε να μας πουν και τι γινεται με το Sonisphere

Γαμώ τις φήμες μου μέσα…

Που θα τα βρω τόσα λεφτά ρεεε???

:cry::cry::cry:

αραξε… φημες ειναι ακομα… :stuck_out_tongue:

www.selluggboot.com

UGG laarzen

Που σημαίνει;:-k

Τόσα live θα χρειαστούμε κανα μποτίδι για ΚΖΥΛΟ!!!