Φημες για συναυλίες

www.selluggboot.com

UGG laarzen

Μας τα προλαβε η φιλη σου, η Κλαρε :smiley:

εχεις και αντρικες?

UGG laarzen πω πω!τι καλα!και εψαχνα να τα βρω πω πω Παναγια μου!!! :smiley:

δεν καταλαβατε καλα ρε σεις… υπαρχει μπαντα UGG laarzen που παιζει μελωδικο θρας μεταλ… κ κατι ακουγεται για λαιβ στις 30 φλεβαρη στο terra vibe…
αυτο θα θελει να πει το παιδι…

www.selluggboot.com

UGG laarzen

Ο Λαός θέλει waters ην λάρισα.

Αντε ανακοινωστε το επιτελους και αυτο και το Sonisphere. Μπηκε 2011, δωρακι για να ξεκινησει καλα η χρονια.

Ονειρα γλυκα… Εδω ειναι χλωμο για Αθηνα, σιγα μην παει και αλλου στην Ελλαδα.

μην του κοβεις τα φτερα του παιδιου :stuck_out_tongue:

Ξέρει κανείς πότε θα βγουν οι ημερομηνίες για τις συναυλίες των HIRAX στην Ελλάδα(Μάρτιος 2011);Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα έρθουν σίγουρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο με support τους δικούς μας Released Anger και το εισητήριο θα κοστίζει μάλλον 15-20 ευρώ.Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο;
:-s:-s:-s

Μόλις έμαθα από φιλαράκι ότι για hardcore φάση:

de boro na po polla
alla mesa se 3 mines tha doume TA PANTA
TA PANTA omos
opote stay tuned

(όπως ακριβώς το μου το έγραψε πριν λίγο)

Τα 2 προς στιγμήν Death Before Dishonor και Terror!!!

explain λίγο, τι εννοείτε “hardcore” εσείς τα φιλαράκια.

Προσωπικα, Blood for Blood, Sick Of It All, Madball, Αgnostic και τα ρέστα!

Τώρα τι ακριβώς εννοούσε αυτός δεν μπορούσε να πει αλλά NY σκηνικά φαντάζομαι!

Υπαρχει καμια νεοτερη φημη για Sonisphere?Οι πηγες μου λενε και μενα τα ονοματα που εχουν προαναφερθει αλλα νομιζω οτι εχει προστεθει και κατι ακομα…
Επισης ποτε να περιμενω επισημη ανακοινωση ?
Θενξ , Καλη Χρονια!

Τίποτα νεότερο ακόμα.Το εισιτήριο θα έχει 15 απ’όσο ξέρω(εκτός αν αλλάξει κάτι με Φ.Π.Α. ξερω γω…)

15 ευρωπουλα θα ειναι πολυ κομπλε εαν οντως τοσο θα ειναι 8)

Μάλλον Sick Of It All θα περάσουν και από τα μέρη μας! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

http://www.hit-channel.com/music/music-news/rock-music/item/1459-εκτός-της-περιοδείας-του-roger-waters-η-ελλάδα#ixzz1AcfQig4l
συμφωνα με το παραπανω λινκ,λιγο χλωμο να ερθει ο waters Ελλαδα!!!

ειχαν περασει και το καλοκαιρι

[I]Ο φίλος μας Col από το pinkfloydz.com μας είπε τα εξής: “Ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα για την Ελλάδα και με εκπλήσσει που ο Roger δεν θα κάνει συναυλίες εκεί. Απομένει η ανακοίνωση μιας συναυλίας για την ολοκλήρωση της λίστας και θα το έβρισκα περίεργο αν ήταν η Ελλάδα. Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που αναφέρθηκαν αλλά από ότι φαίνεται κάπου χάθηκε στη συνέχεια”.[/I]

Απλά θυμηθείτε που το διαβάσατε πρώτοι ε8)8)
Αλήτες μας κλέβουν τις πληροφορίες