Φημες για συναυλίες

Μαλακα… :lol2::lol3::lol3: Γελαγα μεχρι δακρυων…

Οσο για τον Justin Bieber καλα του εκανε ο Cartman για οσους βλεπουν South Park.

Αφορά κλεισμένες συναυλίες, αλλά δεν ήξερα που αλλού να το βάλω.
Προσπαθώ να κάνω ένα συναυλιακό (και οικονομικό) πλάνο του επόμενο τριμήνου.
[I][U]Ενδεικτικά[/U][/I], το “αγαπημένο” μου 15ήμερο.

14/04/2011 SWANS

16/04/2011 CHILDREN OF BODOM / ENSIFERUM / MACHINAE SUPREMACY

18/04/2011 PENTAGRAM

21/04/2011 CORROSION OF CONFORMITY

26/04/2011 KYUSS LIVES!

29/04/2011 RAGE / GRAVE DIGGER

29/04/2011 THE ATOMIC BITCHWAX

30/04/2011 ATHEIST / EXHUMED

30/04/2011 ROOT

Δεδομένου ότι θέλω να δω όλα τα αποπάνω πλην ενός, παίζει σοβαρό, σοβαρότατο πρόβλημα.

χμ οι δηθεν καιους νομιζω ειναι μαρτης και οχι απριλης:p

Indeed!
Ωραία, αυτό μου αφήνει 8 μέρες κενές για αυτοσυγκέντρωση. Αλλά το θέμα είναι…πολλά λεφτά ρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε:(

25 Μαρτη ειναι οι Kyuss lives!

στο Sonisphere της Αγγλιας προστεθηκαν και οι Diamond head(την ιδια μερα με Big 4),αλλα και κατα τη διαρκεια του 3ημερου προκειται να παιξουν και οι Weezer,Architects και Airbourne

επισης οσον αφορα το Sonisphere της Ισπανιας ανακοινωθηκαν οι Alice Cooper,Mastodon,Apocalyptica και Valient Thorr

στις 2 Φεβρουαριου θα ερθει ανακοινωση για Ιταλια

Πως έισαι σιγουρος για Ιταλία?

Από το site της Live Nation νομίζω

Δεν βλέπω κάτι, ουτε στο Ιταλικο livenation…

Το άρθρο ή ότι ήταν τέλος πάντων έλεγε για ανακοίνωση στις 2/2. Για ονόματα κλπ κλπ δεν έλεγε τίποτα.

Τώρα αν δεν ήταν της livenation δεν θυμαμαι σίγουρα.

Ωραια, να έρθει και το Ελληνικο announcement να οργανονόμαστε σιγα σιγα!

Να δούμε πως θα τα καταφέρουμε και για Σόφια/Αθήνα αν πάρουμε ως δεδομένο ότι θα ανακοινώσουν Maiden και για τις 2 πόλεις.

το ελεγε στο site του Ιταλικου Sonisphere αν θυμαμαι καλα…

Ρε παιδιά πως δεν έχει ακουστεί ούτε ένα όνομα για RW ακόμα; πέρσι ο Neil Young είχε ακουστεί από αρχές του χρόνου (άσχετα που ακυρώθηκε). Ελπίζω να έχουμε κανένα καλό ονοματάκι φέτος (MUSE πχ :roll:)… δε θα μου φαινόταν περίεργο πάντως, χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω, να σκάσουν coldplay αφού το καλοκαίρι παίζουν σε πολλά φεστιβάλ…

Ο Neil Young αμφιβάλλω αν ακυρώθηκε. Πιο πολύ για μούφα φήμη μου κάνει!!

γιατι πλεον κανεις στην Ελλαδα δεν ασχολειται με το RW…o ενας λογος ειναι γιατι ηρθε το Sonisphere αλλα ο οποιος δεν πιστευω οτι ειναι ο κυριος λογος…και επισης λογο του περσινου line-up που ξενερωσε πολυ κοσμο

Κι όμως! Είχε ΟΝΤΩΣ κλείσει, αλλά πριν καν ανακοινωθεί, ακύρωσε ολόκληρη την περιοδεία που θα έκανε για προσωπικούς λόγους… :frowning:

Έλα ρε…Κρίμα!

ωστε ισχυε για Neil Young…αλλα κατι σχετικα ακυρο,ξερει κανεις γιατι ειχαν ακυρωθει οι Alice In Chains στο sonisphere?

[B]Sonisphere Festival:[/B]

Sonisphere Italy to launch within the hour…

edit:

Δε μπορώ να πω ότι είναι και το καλύτερο lineup που έχω δει…