Φημες για συναυλίες

όντως πολύ μετριο το lineup της ιταλίας…

Βασικά 3-4 ονόματα θέλω να δω από τα οποία τα 2 τα έχω δει και αρκετές φορές!

μακρυα απο μας!:D:D

ελπιζω να μην εχουμε και εμεις τετοιο line-up…καλυτερα λιγες και καλες μπαντες,παρα πολλες και σκατα!

εμεις εδω στο ελλαντα, μονοημερο θα εχουμε η διημερο?

πφ τις μισες(περιπου) δεν τις ξερω καν αλλα, ΕΧΕΙ ΚΑΛΤ ΡΕ! ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΛΤ ΡΕ ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!

Απο εγκυροτατες πηγες στο Σονισφηρ της αθηνας θα εμφανιστουν μεταξυ αλλων οι Maiden,Slipknot,Mastodon.Επισης θα δουμε πιθανον και SOAD!Η ανακοινωση ερχεται προς το τελος του μηνα!

αγαπω της ιταλιας, εκτος απο τους headliners και των 2 ημερων :expressionless:

το χω ακουσει κ εγω αυτο για rockwave ομως οι soad…αναμενουμε λοιπον…

ενδιαφερον πραγματα αλλα θελουμε να δουμε και motorhead!

Αυτο και εαν ειναι φημη:):smiley:

Αυτή τη φορά οι Έλληνες fans δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μακριά.

H SO FRÄSH productions παρουσιάζει για μια μοναδική συναυλία το νεο είδωλο της ποπ Lady Gaga

Η Lady Gaga κάνει το όνειρο πραγματικότητα στις 12 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει Παρασκευή 24 Μαρτίου από επιλεγμ…ένα σημεία προπώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες. STAY TUNED

https://flavors.me/sofreshproductions

θελουμε support τον bieberουλη και τη χανα μοντανα…

πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω ποσο κοσμο μπορει να μαζεψει το σουργιελο…
λογικα εισιτηριο απο 60 και πανω

Έλα ρε γιατί Πέμπτη; :frowning:

μην ασχολειστε με την γκαγκα και πειτε για σοαντ.ειναι βασιμες οι φημες ή τσαμπα χαιρομαι?

ουαου…#-o

τι σλιπνοτ κ μαστοδον μωρε… εχουμε φτιαχτει για alice cooper κ motorhead, μη μας ξενερωνετε…

μουφα το ιταλικο, μονο για maiden κ motorhead θα πηγαινα, αντε κ για the cult κ alter bridge… αν ειναι ιδια μερα ολοι αυτοι…

εχω την εντυπωση οτι θα εχουμε παρομοιο με τους ιταλους…

So Fresh είναι η εταιρεία που έχει η e-mail στο yahoo και ιστοσελίδα που την έφτιαξαν μέσα από το http://flavors.me/… Οκ… :lol:

Όσο για τους SOAD μακάρι αλλά δεν το βλέπω… Κανονικά δεν θα βάλουν άλλες ημερομηνίες στην Ευρώπη το 2011. Τώρα αν τους τάξανε πολλά κι αλλάξανε γνώμη δε ξέρω…

Συμφωνω απολυτα με τον Dr Love. Alice Cooper - Maiden - Motorhead ειναι το απολυτο λαιναπ , και ας παιζουν τα υπολοιπα συγκροτηματα μαντιναδες …

λολ #-o

και γιατι να μην εχουμε iron maiden,motorhead,alice cooper,mastodon και slipknot ολα μαζι :stuck_out_tongue: βαλτε και Kreator οπως εκαναν οι Ελβετοι:papas:

Δεν αφήνουμε λέω εγώ τις gagaκίες να ασχοληθούμε με καμιά σοβαρή φήμη…