αχ,down!!!ποσο γαμω θα ηταν!!!
Μια απαντηση, επειδη αξιζει να γινει λιγη κουβεντα. Για ποιο λογο δεν εχουν οι Slipknot ιστορια; Σκεψου απο που ξεκινησαν (self-financed φαση, εντελως διαφορετικο line-up) και που εφτασαν. Ψαχτηκαν με τον ηχο τους, τον αλλαξαν 4 (!) φορες κι εβγαλαν 4 πολυ καλους δισκους που πουλησαν τα κερατα τους. Δλδ αναθεμα, μιλαμε για 14 χρονια μπαντα. Θα μου πεις οκ, οι Motley ειναι 25 χρονια μπαντα. Δες ομως την πορεια τους μετα το Dr Feelgood. Πτωση. Κι οι Slipknot δεν εχουν περασει καποια υφεση.
Επισης στα αντικειμενικα κριτηρια μπαινει κι η πιθανοτητα του ποσο θα σε ταρακουνησει η ιδια μπαντα. Θα σου δωσω ενα καλο παραδειγμα μιας και το πιασαμε. Περσι στο Χελλφεστ, η μεγαλη σκηνη φιλοξενουσε πολλα ‘‘big names’’ και αρκετα ανερχομενα. ε λοιπον, το σοκ που επαθα οταν εφυγα (βαριεστημενος) απο τη σκηνη των Borgir για να παω να δω τους Baroness, δε νομιζω να το παθω τοσο ευκολα στην Ελλαδα. Επειδη οι Borgir εχουν φαει κι εχουν χορτασει, ενω οι αλλοι ειναι νεοτεροι και πεινανε. Και προσωπικα, οταν αναφερω τις λεξεις ΡΟΚ κιε ΜΕΤΑΛ, σκεφτομαι πεινα κι οχι φαι.
Πολυ χοντροκομμενα ολα αυτα, ελπιζω να με πιανεις. Και btw μη νομιζεις πως εκφραζω καμια ‘‘αληθεια’’, απλα κουβεντα να γινεται. Μη σου πω οτι κι εγω προτιμω να παιξουν οι Motley απο πανω, μ αρεσουν κομματακι περισσοτερο.
Π.ς. Ψεμα, τετοια πλακα επαθα με τους Floggin Molly. Εαν το νεο αιμα εχει ταλεντο, παταει ακομη και τους headliners (ή αλλιως, τους Offspring της περιπτωσης μας).
Οι Guardian? Τελικά σίγουρα δε θα έρθουν στις 27/7? Πες τι ξερεις!!!
επρεπε να κανουμε ολόκληρο θέμα για να μιλησουμε σωστά στο τέλος?
ειλικρινά δεν παρεξήγησα σε καμία περίπτωση.
Εγω προσωπικά έχω εδω κ πολλά χρόνια εχω την άκρη να μαθαίνω το τι παίζει κ αν παρατηρήσεις γενικα δεν έχω ανοίξει προσωπικά ουτε 1 post περι φημολογιών.
Απλά αυτή τη φορά επειδή παρομοίως χάρηκα που θα ξαναπαίξουν οι SLIPKNOT αλλά & oi CRUE, θεώρησα οτι καλό θα ήταν να το μοιραστώ με όλους σας
είπα οτι πέραν απο τους 2 απο κει κ πέρα όλα είναι στον αέρα! δεν ξέρω κάτι παραπάνω! αν μάθω να σαι σίγουρος ότι θα ακουσεις!
Ε εντάξει, δεν είναι και δύσκολο να καταλάβεις ποιοι είναι φιδέμπορες και ποιοι γράφουν πράγματα που όντως ισχύουν στα topic των φημών.
Αυτό πάντως που πολλοί παραβλέπουν, είναι πως πολύ συχνά κάποια συγκροτήματα είναι έτοιμα να κλείσουν, αλλά στο τέλος κάτι στραβώνει. Αποτέλεσμα, αυτός που έγραψε τη φήμη για το συγκεκριμένο συγκρότημα, στο τέλος να την πληρώνει επειδή “έλεγε ψέματα”.
Anywayz, αν και δε μου αρέσουν οι Motley, έχω μεγάλη περιέργεια να τους δω. Παίζει και ο “συμπατριώτης” :p.
Από την άλλη, ούτε για Slipknot κόβω καμιά φλέβα, όμως αν την ίδια μέρα παίζουν οι Theater, προφανώς και θα είμαστε εκεί
κοιτα, λογικά πάντα, οι CRUE και οι SLIP είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο διότι περιοδεύουν στην ευρώπη.
Αν παρατηρήσεις στο παρελθόν η didi , τα μεγάλα ονόματα που περιόδευαν στην ευρώπη σχεδόν πάντα τους έκλεινε.
Τώρα απο κάτω τι θα γίνει κανεις δεν ξέρει…
Και οι Theater θα είναι το καλοκαίρι Ευρώπη. Και με δεδομένο ότι το έχουν το κοινό τους εδώ, το βρίσκω πάρα πολύ πιθανό να έρθουν. Ακόμα καλύτερα βέβαια θα ήταν να τους έφερναν μόνους τους, σε κανένα Λυκαβηττό και να γινόταν prog πανδαισία
Kαλα καλα μη μου λες για Green Day εσυ [-X
Σε άλλα νέα
http://www.avopolis.gr/theotherside/
Ναι ρε πουστη!
Καρβου?:roll:
Ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό όσο το δυνατόν πιο βέβαιο, please!
ETΣI!!! 8) 8)
Μονο εγω δεν θελω να δω στην Ελλαδα τους Μοτλευ…??
Κι αυτο γιατι μου μυριζει ξενερα συναυλια οπως στους KISS…
Βεβαια αν κλεισουν εδω και δεν με βγαζει οικονομικα για εξω θα συμβιβαστω αλλα προτιμω εξω…
τον θεωρω τον καλυτερο χωρο για αυτους εχεις δικιο εκει πρεπει να τους δουμε εφετος…
αυτό δυστυχώς είναι το μόνο σίγουρο. το χουμε ζήσει το έργο
Πωπω χεστηκατε ολοι για MGMT ε
όχι εγώ που στο πα είμαι χαρούμενος:D:p
να πω και γω κατι…
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΟΤΛΕΥ…χεστηκα αν θα παιξουν κατω η πανω απο σλιπνοτ απλα να τους δω θελω…
και αν για νατους δουμε απαιτειται να παιξουν και κατω δεν θα με πειραξει ιδιαιτερα… αλλωστε η ιδεα να παιξουν αυτες οι 2 μπαντες την ιδια μερα ειναι πολυ καλη διοτι δυστυχως οι μοτλευ μονοι τους ουτε τους μισους απο κιςς δεν θα μαζευαν…
Φέρτε τους ας παίξουν μια ώρα (και παραπάνω :D:D) και ας είναι και καταμεσήμερο …
κοίτα δεν με ενθουσιάζει η ιδέα.μερικά bands είναι για να τα βλέπεις σε clubάκια,και ένα από αυτά είναι οι Blind.
όπως και το 2007 ξενέρωσα λίγο με Anathema.βέβαια αν τους φέρουν σαφώς και δεν θα πω όχι…
Now playing: BloodBound - Nosferatu
via FoxyTunes
ε ναι ρε συ από το να μην τους δω καθόλου ας είναι και καταμεσήμερο … 8)8)