Φημες για συναυλίες

Θα ερθουν οι MGMT το Σεπτεμβριο?Ανασταση!!!Αναρωτιεμαι σε ποιο φεστιβαλ θα ειναι.:-k Αντε να μας φερουν κ Kings Of Leon k Last Shadow Puppets.K με τους Arctics ευχαριστημενη θα ειμαι[-o<

Αν έρθουν όλοι αυτοί, βλέπω τον Vic Vega να πηγαίνει 15αύγουστο στην Τήνο για τάμα στην Παναγία :lol:

Έχεις δίκιο rasp,αλλά στην περίπτωση μου με βολεύει, γιατί στις 26 θα είμαι wembley για ac/dc και θα λιώσω αν πετάξω για Μιλάνο στα καπάκια στις 27.

Εγώ κατά πάσα πιθανότητα τότε δε θα είμαι Ελλάδα, αλλά ελπίζω να τους πετύχω σε κάποια άλλη πόλη, πιο κοντά σε εμένα. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να με πείσει να έρθω. Τον έγραψε η φίλτατη:

και μαζί με αυτό, θα ακολουθήσω τον Vega μέχρι τη Τήνο (ξέρω κι ένα σουβλατζίδικο, μούρλια!)

Περί Slipknot: Πάντως, όσοι τους είδατε τη τελευταία φορά που είχαν έρθει, μην περιμένετε πολλά διαφορετικά πράγματα. Είναι λίγο πολύ το ίδιο setlist και απλά έχουν ανεβάσει το budget του show τους κάνοντας όμως εξαιρετικά εντυπωσιακό. Όσοι δε τους έχετε δει, να τσακιστείτε να τους δείτε. Ακόμα κι αν δε σας αρέσει η μουσική τους, θα σας γοητεύσει η σκηνική τους παρουσία και δε θα περάσετε άσχημα. Είναι μια εμπειρία που δε θα τη μετανιώνεις (καλά, στη Μαλακάσα τα πάντα μπορείς να μετανιώσεις, αλλά δεν πειράζει…)

Δεν κοιμουνται καθολου…Εδω και κανα 4μηνο οι Metallica ειπαν οτι δεν θελουν να παιξουν φετος Ελλαδα.
Βλεπουν το 2010 πιο πιθανο να ερθουν. Τα λεφτα τους τα εδιναν οι διοργανωτες. Αυτοι δεν ηθελαν.

Οι Μεταλλικα δεν θελουν ουτε με σφαιρες να ξαναπαιξουν στην Μαλακασα. Το σιχαθηκαν το μερος (οχι κ αδικα). Θελουν κλειστο χωρο ή σταδιο για να ξαναερθουν στην Ελλαδα…

yaaaai
εγω παντως χάρηκα !!!:slight_smile:

Σιγα μη σου πω τιποτα!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για να πω και εγω που ειχα την τυχη να δω Motley Crue στην προηγούμενη περιοδεία τους, είναι ο ορισμός “ΒΛΕΠΩ συναυλία”!!! Τα σκηνικά και τα effects είναι απιστευτα, φώτα τρελά, σετλιστ best of! Χορεύτριες, τραγουδιστριες, ηθοποιοί και γενικά κάτι πραγματικά σπάνιο που δεν πρέπει να χασει κανείς!!! Ο Tommy Lee είναι μεγάλη περσόνα και σίγουρα για δέσιμο!!!
Αν αποφασίσουν να τους φέρουν χωρίς το show τους ή με μέρος του, τότε αλλάζει το πράγμα. Ελπίζω να μην κάνουν περικοπές.
Σχετικά με την σειρά εμφάνισης. Όταν τους είδα, ο DIO ήταν κάτω από τους Motley Crue! Τι συμαίνει αυτό? Στα φεστιβάλ δεν ισχύει απαραίτητα το μεγάλο όνομα. Παίζει και πόσες φορές έχει έρθει το κάθε γκρούπ την χώρα, πόσα ζητάει για να παίξει και τελικά πόσα συμφωνούν. Δλδ αν ζητάνε τα ίδια οι Slipknot με τους Motley Crue αλλά οι slipknot έχουν setlist 85-90’ και οι Motley Crue 120-135’ ποιοι θα παίξουν τελευταίοι?

Σημασία έχει, και τα δύο συγκροτήματα να κάνουν μια πλήρη εμφάνιση, και να μην είναι μια “κουτσουρεμένη” version των ευρωπαϊκών τους εμφανίσεων.

Οι Motley Crue στην περιοδεια του Carnival of Sins (2005) ηταν υπερθεαμα απο αλλον πλανητη.

Ελπίζω μη γίνεις αναλυτικότερος. :frowning:

Και καλά κάνουν οι άνθρωποι. Γιατί αν ήταν να βασίζονται μόνο στη μουσική τους, κλάφτα Χαράλαμπε :p:lol:

Eλα ρε μην εισαi κακος…

:lol2::lol2::lol2:

Έτσι είναι αυτά. Όσοι δεν έχουν τραγούδια έχουν μεγάλα σόου! :stuck_out_tongue:

Kαι όχι μόνο οι Motley Crue…

Waters :roll:

Τους ΚΙSS σκεφτόμουν βασικά. :smiley:

Και οι KISS αλλά εγώ ήθελα να τη μπώ στο κύριο Κόζη:!:

• 1000
    :lol::lol::lol::lol:
    Nιχιλιστ πες μου τι θα πάθεις αν στο Χελφεστ δεις Μοτλευ! Αυτό πες μου μόνο- τελος!:lol:

Ψηλέ εγώ θα βλέπω όνειρα χαρούμενος εκείνη την ώρα. Άσε τους άλλους να χαίρονται με τα ψοφίμια.

:lol: ¶σε ρε, τι να μου την μπεις, εκτίθεσαι μόνο σου :stuck_out_tongue:

Καλά όσο για τους KISS… ¶λλοι από 'κει :roll: