Φημες για συναυλίες

Ενώ όσοι πάνε στα live ή ακουνε heavy metal με την ευρυτερη έννοια, έχουν κριτήριο και επιλέγουν μόνο τους αξιόλογους. Οι Motley Crue είναι το πρόβλημα. Αντί να πούμε πάλι καλά που δε θα δούμε τελειωμένες μπάντες που τους ακουμε μόνο στην Ελλάδα, και θα έρθουν συγκροτήματα που ακόμα γεμίζουν αρένες και σε ολόκληρο τον κόσμο παρακαλάνε συγκροτήματα να είναι μαζί τους στα festival και στις περιοδείες τους, γκρινιάζουμε, γιατί δεν παίζουν καλά και στηρίζονται στο show τους, και ποιος θα παίξει headliner και ποιος δευτερος. Σε μια συναυλία, το οπτικό μέρος δεν είναι λιγότερο σημαντικό από το μουσικό. Οι Slipknot θα ήταν το ίδιο αποδεκτοί από το ακροατήριο, αν ήταν καρφομένοι στη σκηνή και δεν πηδάγανε σαν κατσίκια?
Σίγουρα όχι. 'Οπως και οι Motley crue αν έκαναν μόνο τον καραγκιοζη. Παίζουν μια χαρά τα τραγούδια τους και ας έχουν και ενα μέλος με το ποδι στον τάφο και όχι στραμπουληγμένο. Αλλά πρέπει να βρούμε κάτι να πουμε, γιατί είμαστε έξυπνος σαν λαός. Να ερχόντουσαν οι RUSH, που έχουν show είναι μουσικάρες και παίζουν σχεδον 3 ώρες. Να δω τι θα λεγόταν…Αλλά τι λέω… Εδώ έρχονται οι ACDC που είχανε όλοι τρελαθεί να δούνε, και θα είμαστε η μόνη χώρα που ούτε καν θα πλησιάσει να γίνει sold out. Αυτοί και μουσική έχουν και show λενε ότι κουβαλάνε… Γιατί δεν πουλάει, Χαράλαμπε?

Γιατι παιζετε με τον πονο μου γαμω την τρελα σας…?? :frowning:

Προσωπικα δεν θα με ευχαριστησει καθολου να δω Μοτλευ σε κουτσουρεμενη συναυλια και σοου και αυτο ειναι που φοβαμαι στη Μαλακασα…Δεν δεχομαι τιποτα λιγοτερο απο αυτο που θα δει και η υπολοιπη Ευρωπη…

Και ναι στην περιοδεια του Carnival ηταν απλα θεοι αλλα επειδη δεν πεταω στα συννεφα και ξερω οτι δεν θα ειναι τοσο καλα τωρα απαιτω τουλαχιστον ενα αξιολογο live…

Παρελθοντικα παραδειγματα (λεγε με KISS, Metallica etc…) μας δειχνουν οτι η Μαλακασα και οι διοργανωτες εκει δεν επελεξαν τυχαια αυτην την πολη και το ονομα της…Αν με πιανετε…

Απο το να πιαστω και παλι Μαλακασας και να συμβιβαστω με τα ψιχουλα του Ελλαδισταν προτιμω να το ψαξω εκτος…Και σιγουρα οταν υπαρχουν στην ιδια μερα οι Μοτλευ με τα αλλα τα πιθηκια ξερω πολυ καλα οτι τα πιθηκια θα παιξουν απο πανω γιατι ειμαστε Ελλαδα…Αρα αυτο σημαινει Μοτλευ για 1 ωρα και αν…

Ευχαριστω κυριε Λωρη…Δεν θα παρω…

Μου αρέσει όταν πιάνεστε από μία φανερή υπερβολή, που κάνει χιούμορ, και αρχίζετε τα κατεβατά.
Όπως έγραψα και πριν, αν έρθουν για συναυλία, θα πάω και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα περάσω καλά.
Όπως πήγα και KISS και σε 1002 άλλες συναυλίες, από την περιέργεια και όχι επειδή τρελαίνομαι τόσο για το συγκρότημα.

Από εκεί και πέρα βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως θεωρώ τους Crue καμιά φοβερή μπάντα. Θα ήθελα να τους δω μια φορά, αλλά μέχρι εκεί.

μακαρι να ερθουν την ιδια μερα και slipknot και motley για να δω και τους δευτερους γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τους δω αλλιως …οι slipknot και η machine head ειναι αυτη τη στιγμη οι καλυτερες live μπαντες…δεν ειναι δυνατον οι motley να παιξουν πανω απο τους slipknot…ειναι λιγες οι παλιες μπαντες που δεν πρεπει να ειναι support group…αυτο ομως δεν ισχυει για τους motley…οπως επισης δεν ταιριαζουν στην ιδια μερα με τους slipknot…αλλα ελλαδα ο καλος ο μυλος ολα τααααααααααα:D

επειδη υποθετω οτι αμα γινει μια μερα μονο η μεταλ μερα

ποιος αποκλειει το γεγονος να βαλουνε και δευτερη σκηνη στη μαλακασα??

ιταλια δηλαδη ετσι κανουν
τη μια μερα
μια σκηνη heaven and hell
μια σκηνη motley crue
και την αλλη
μια σκηνη dream theater
μια σκηνη slipknot

Παίζει να έρθουν αυτοί ???

πόσο γαμάτα περάσαμε πρόπερσι ??? :papas::papas::papas:

:ban:

μα εχουνε βαλει απο περσυ δευτερη σκηνη στη μαλακασα

[[I]QUOTE=Cozy;576659]Μου αρέσει όταν πιάνεστε από μία φανερή υπερβολή, που κάνει χιούμορ, και αρχίζετε τα κατεβατά.
Όπως έγραψα και πριν, αν έρθουν για συναυλία, θα πάω και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα περάσω καλά.
Όπως πήγα και KISS και σε 1002 άλλες συναυλίες, από την περιέργεια και όχι επειδή τρελαίνομαι τόσο για το συγκρότημα.

Από εκεί και πέρα βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως θεωρώ τους Crue καμιά φοβερή μπάντα. Θα ήθελα να τους δω μια φορά, αλλά μέχρι εκεί.[/QUOTE][/I]

Πές τα ρε Cozy!!! Γνωρίζουμε μήπως ημερομηνία γνωστοποίησης του προγράμματος απο την DIDI?

ακριβως!!!

αν και ειναι πολυ μικρη για μπαντες τυπου slipknot ή motley crue!!!

Εαν ειναι εξυπνοι και βολευουν οι ημερομηνιες, θα κλεισουν Blind Guardian. Και θα τους ξαναφερουν τον χειμωνα με τη πρωτη ευκαιρια (βλ. περιπτωση Savatage).

Προσωπικη εκτιμηση.

Edit: Η καλη η φαση θα ητανε αμα φερνανε τους (κατα τ αλλα θεους) VOIVOD, αλλα στο Ελλαδισταν που τετοια τυχη. Εκει που εφτασε ο Ελλην μεταλλας, με το ζορι γεμιζουν το Texas.

Αφου οι μεταλαδες στην Ελλαδα ειναι κομπλεξικοι και προσωπικα θεωρω τον ορο “Μεταλας” καταντια,να μη γεμισει ποτε κανενα μαγαζι.Δε θα πηγαινω τεξας να βλεπω τον καθε βλαμμενο.
Αποψη μου ε

Εννοειται. Τον ορο τον χρησιμοποιω βασει μουσικων ακουσματων. Εαν π.χ. τα 7 απο τα 10 πραγματα που ακους ειναι metal, κατα μια εννοια εισαι μεταλλας (ειτε σ αρεσει, ειτε οχι).

Τροπος εκφρασης που δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα απ το δικο σ’ σκεπτικο. Αρκει να ξες πως το χρησιμοποιει ο αλλος.

Δεν είναι προσωπικό Cozy. Καταλαβαίνω τι εννοείς, και είναι σεβαστό. Άλλωστε γνωρίζεις, οπως και εγώ για σενα, ότι πάω σε όποιο live έχει κάτι ενδιαφέρον, έστω και αν δεν γουσταρω πολύ την μπάντα.
Αλλά όπως διαβάζεις και εσυ, πέφτει πολύ μιζέρια και ο καθένας θέλει το κοντό του και το μακρύ του. Άλλος θέλει γκρουπ που δεν περιοδευουν, άλλος γκρουπ που παίζουν κάθε 2η το πολύ χρονιά στην Ελλάδα, άλλον δεν τον βολεύει η ημερομηνιά, άλλον το μέρος, άλλον τα σουβλάκια γιατι στα 5 κομμάτια το καλαμάκι έχει 3 λίπος 2 κρέας, άλλον η μάρκα από το νερό και πάει λέγοντας…

Αντε να σας πω και για Children of Bodom… Τους έγινε πρόταση να έρθουν Ελλάδα…

Το αποτέλεσμα σε επόμενο ποστ… Να έχει και λίγο αγωνία…

Α μπράβο. Εδώ συμφωνούμε απόλυτα και τα έχω γράψει κι εγώ αμέτρητες φορές.
Είναι καλό να υπάρχει γκρίνια και κριτική όταν πρέπει, αλλά εδώ φτάνουμε στο άλλο άκρο, κρίνοντας τα πάντα, χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε καταστάσεις και γεγονότα.

ρε μαγκες…τιποτα για slipknot εχει ακοθσει κανενας?

Μ’αρεσει που παρακολουθεις το τοπικ.

Ναι, 25η Μαρτίου, στο Ηρώδειο… Είσοδος δωρεάν.
Προϋπόθεση να φοράς μάσκα ή να είσαι ντυμένος μασκαράς!!!
Απαγορέυονται οι χαρταετοί.

Περίπτωση είδα φως και μπήκα…
:tomato:

Καλά άμα γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν σουπερ 1!!!

αλλά από όσο ξέρω οι guardian θα παίξουν λίγα live το καλοκαίρι και μετά θα μπουν studio (όπου με τον ρυθμό που πάνε τελευταία χρόνια θα χρειαστούν κάνα χρόνο για να ξαναβγούν …:-s)

Αν νομίζεις πως είναι κράξιμο το οτι θεωρώ τους Motley Crue συγκρότημα με μεγαλύτερη ιστορία από τους Slipknot και θεωρώ πως πρέπει να παίξουνε χεντλάινερς αυτοί, τότε δεν έχω εγώ το πρόβλημα.Και δεν θυμάμαι να έκραξα ποτέ.¶λλωστε έχω εκφραστεί επανειλλημένα σε αυτό το φόρουμ πως οι μουσικές προτιμήσεις είναι θέμα τελείως υποκειμενικό, και πως δεν μπορει κανένας να επιβάλει στον άλλον το γούστο του.Το θέμα της ιστορίας όμως είναι υποκειμενικό και όχι αντικειμενικό.Είναι σαν να λέω εγώ που τα σπάω με Behemoth να τους βάλουνε πάνω από Kreator για παράδειγμα.Έλεος!Όσα για τα νεύρα σου, σου συνιστώ γιόγκα.Σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει.

Να την εκφράζεις καλύτερα χωρίς να προσβάλεις γιατί χάνεις το δίκιο σου(αν έχεις.Δεν θα το κρίνω εγώ).Προσωπικά μου φαίνεσαι λάθος γιατί γενικεύεις κάτι το οποίο είναι περιορισμένο.