σε ενα φεστιβαλ πχ που παιζουν οι motley crue και οι wishbone ash
οι wishbone ash θα πρεπει να παιξουν απο πανω απο τους crue
καθως και ιστορια εχουν - δισκογραφουν απο το 1970
και επιδραση σε αλλες μπαντες - με πιο χαρακτηριστικη αυτη των iron maiden
Στην Ελλάδα είμαστε, αν οι Wishbone Ash έπαιζαν πάνω απ’ τους Μaiden, oι Irons θα κάθονταν να τους δουν ενώ οι die-hard Μaiden έλληνες fans τους θα έφευγαν. Και δε πάει μόνο για τους Μaiden αυτό.
Αντίστοιχα, μόνο εδώ τρώμε τέτοια κολλήματα με τη σειρά εμφάνισης. Είναι γιατί έχουμε μάθει να είμαστε οπαδοί και μετά μουσικόφιλοι.
Όπως έγραψα και στο ποστ που σχολιάζεις, πως μετά την ιστορία, παίζουν ρόλο και οι πωλήσεις με την δημοτικότητα ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Αν ήμουν εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών μπορεί να το έβλεπα διαφορετικά.
Όσο για τις πωλήσεις το 2009 δε νομίζω να τα τελευταία άλμπουμ και των 2 να έχουν μεγάλες διαφορές…
Sorry που σας βγάζω οφ τόπικ αλλά ένα πουλάκι μου είπε σήμερα πως η Didi έχει κλείσει τους Cure και τους Αntony and the Johnsons… Συνεχίστε τις τόσο ενδιαφέρουσες διαφωνίες σας…
Φιλε μου εδω τρωμε τα κολληματα γιατι οι απο κατω μπαντες σε ενα φεστιβαλ ειναι παντα ριγμενες (οχι μονο στην ωρα που παιζουν) και δεν ξερεις και ποσο θα παιξουν…Γι’αυτο ολοι θελουν την μπαντα που τους αρεσει headliner (στο βαθμο του δυνατου)…
Π.Χ. Αν εγω θελω να δω Μοτλευ και ειναι 2οι δεν ξερω ποσο θα παιξουν…Εχει αποδειχθει οτι μπορει να τους εχουν πανω για 45 λεπτα και μετα το πεος…
Η διαφορα με εξω ειναι στην οργανωση και στις 4-5 σκηνες σε καθε φεστιβαλ…Ακομα και αν ο 2ος παιζει λιγο σου λεει ‘‘Κυριος αυτη η μπαντα θα βγει 21.00 θα παιξει 1 ωρα και θα κατεβει στις 22.00…Σ’αρεσει? Ελα…Αλλιως μην ερχεσαι…’’ και ξερεις τι να κανεις…Εδω ουτε ωρες τηρουνται τις περισσοτερες φορες ουτε τιποτα που εχει να κανει με οργανωση, για να μην πω για ποιοτητα…
Ετσι ο καθενας θελει να διασφαλισει ενα ευχαριστο και χορταστικο live για τον ιδιο τοποθετωντας την αγαπημενη του μπαντα ως 1η της ημερας…
Αυτό που είπα ήταν πως οι MC έχουν μεγαλύτερη ιστορία από τους Slipknot.Όχι πως δεν έχουν ιστορία.Επίσης δεν μπορείς να συγκρίνεις μία μπάντα 29 χρόνων με μία 14.Όταν και αν φτάσουν τα 29 οι μάσκες τότε μπορούμε να πούμε πότε έκαναν κοιλιά.Γιατί δεν υπάρχει ούτε 1 μπάντα στον κόσμο με 3 δεκαετίες στην πλάτη της που να μην έχει ένα διάστημα με ανούσιες έως μέτριες κυκλοφορίες.Λάθος?
Επίσης στην πρώτη 8ετία είχαν βγάλει 5 δισκάρες κατ’ εμέ.Και όχι 4 δίσκους σε 14.Και επειδή είμαι σίγουρος πως θα παρεξηγηθώ, δεν το λέω σαν αρνητικό.Απλά το αναφέρω.Μετά από 5 δίσκους έβγαλαν μερικούς μέτριους/αδιάφορους(πνιγμένοι όμως στα ναρκωτικά, αλκοόλ κλπ.Από την αρχή της καριέρας τους είχαν πρόβλημα με αυτά απλά τότε βγήκαν).Το θέμα είναι πως επανήλθαν δυναμικά με δισκάρα.
Απαντάω(όχι μόνο σε σένα, γενικά), για να ξεκάθαρίσω κάποια πράγματα που έγραψα και παρεξηγήθηκαν, από μερικούς που δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν(και πάλι δεν λέω για σένα).
Και χαίρομαι που καταλαβαίνεις το πως μίλησα, άσχετα με το αν συμφωνείς ή όχι.Γιατί κι εγώ για να γίνεται κουβέντα είπα 2 πράγματα, αλλά υπάρχουν καποιοι ευαισθητούληδες που παρεξηγούνται.
Εδω δεν κραζεις δηλαδη τι κανεις?Και ναι εχεις προβλημα!!!Δεν με νοιαζει τι ακους κοψε το κραξιμο!!!Και οσο για το τσουξιμο που νιωθεις που οι slipknot ειναι μεγαλη μπαντα κατσε κ ψαξε την ιστορια της καθε μπαντας που θα ειναι κατω απο τους slipknot αν ερθουν στην ελλαδα κ παρε τηλεφωνο τους διοργανωτες και κλαψε σαν την ρουλιτσα!!!Σε ηρεμει και σε χαλαρωνει.
Ρε σεις πάρτε το χαμπάρι. Ο έλληνας μεταλλοπατέρας αυτός είναι, τι να κάνουμε τώρα? Maiden ? Metallica ? Iced Earth. Εδώ φεύγοντας οι πιτσιρικάδες πέρσι από το Gagarin μετά από tranquility ρωτούσαν με απορία: ?τι παίζουν αυτοί οι samael, είναι καλοί??. Αυτή την πελατεία έχει ο κάθε Λώρης και κατ?αναλογία αυτά τα προϊόντα πουλάει. Άμα ξέρει ότι θα γεμίσει το ΟΑΚΑ με τους maiden υπάρχει περίπτωση να φέρει green carnation? Οι μπάντες λεφτά θέλουν. Από την στιγμή που ο έλληνας δεν θα τιμήσει το μαγαζί ο μαγαζάτορας δε θα τον φέρει τον καλλιτέχνη. Απλά πράματα. Και αφήστε την καραμέλα με το μεγάλο κόστος. Ναι, φυσικά και είναι μεγάλο άμα φέρει Rammstein ή System για 5.000 κόσμο (γιατί τόσοι θα πάνε). Το θέμα δεν είναι ούτε η σειρά εμφάνισης ούτε ο κακός σπαγκοραμμένος διοργανωτής?
Μάλλον θες μεταφραστή.Ξέρω έναν καλό και φτηνό.Τους διοργανωτές κράζω και όχι την μπάντα!!!Τι θα φταίνε οι Slipknot αν τους ζητηθει να παίξουν πάνω από τους MC???Και κόψε το επιθετικό υφάκι και μάθε να συζητάς.Όπως κάνουν οι άνθρωποι συνήθως.Τουλάχιστον με έκανες και γέλασα με την μετάφραση που έκανες.Από το επόμενο ποστ θα βάζω υπότιτλους.οκ?
Δεν κοβω τιποτα και μαθε εσυ να σεβεσαι τι ακουνε οι αλλοι!!!Αν θελω εγω μεταφραστη εσυ θες να σε πετυχει καπου ενας οπαδος τον σλιπνοτ και να του πεις τις βλακειες σου!!!
Κόμπλεξ κατωτερότητας φίλτατε Night*Sky είναι η ανάγκη να εντάξεις ντε και καλά ένα άτομο με το οποίο διαφωνείς, σε κάποια αντίπαλη ομάδα ώστε χτυπώντας την ομάδα να χτυπήσεις και τον ίδιο. Ποιος σου είπε ότι είμαι fan των slipknot?
Μου έχεις φτιάξει το βράδυ.Πολύ γέλιο μιλάμε.Ο ορισμός του επιλεκτικού διαβάσματος.Μία συμβουλή:σταμάτα εδώ γιατί διαβάζουν κι άλλοι και τα συμπεράσματα δε νομίζω να σε ευνοούν.Επίσης μπορείς πλέον να γράφεις ό΄τι θες, δεν πρόκειται να απαντήσω.¶ρχισα να φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια…Θα προσπαθήσω να αποφεύγω να περνάω από δημοτικά για να μην με πετύχει κανένας οπαδός που λες(ζητάω συγγνώμη από όλους τους υπόλοιπους, το σχόλιο πάει αποκλειτικά και μόνο για τον “θράσερ”.Έχει που έχει νεύρα χωρίς να καταλαβαίνει τι διαβάζει, ας του προκαλέσω κι εγώ μερικά δικαιολογημένα.)
Προς όλους τους υπόλοιπους, και πάλι συγγνώμη αλλά με έφτασε στα όρια μου.Σταματάω εδώ,τα συμπεράσματα δικά σας.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ!!!ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ!!!ΠΕΡΝΑ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΣΟΥ!!!ΤΟΣΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!