Φημες για συναυλίες

σλιπνοτ και μοτλει κρου φανμποις

2 γαιδαροι τσακωνονταν σε ξενο αχυρωνα

το πιο ουσιαστικό post εδώ και καμιά δεκαριά σελίδες… :thumbup: :thumbup:

αν συνεχιστεί ο τσακωμός με τους ήπιους (για την ώρα) προσωπικούς χαρακτηρισμούς, το επόμενο βήμα εκ μέρους μας είναι deletes και ποινές. Ευχαριστώ

Σε καλό σας, θυμήθηκα τα νιάτα μου!!! Λοιπόν, επειδή αύριο δουλεύω σας δίνω αποκλειστικό ρεπορτάζ από τα παρασκήνια του Tera vibe και σας αφήνω να σφαχτείτε εν ειρήνη, εν χριστώ αδελφοί μου:

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΣ ROCKWAVE 2009

? Γιώργος Μάγκας ? Τζίνα Τζινιέρη
? Ntemis Roussos
? Βας ? Βας (Ο Παρασκευάς)
? Καταραμένοι
? Tonino Carotone
? Ολέθριο Ρήγμα
? Γιάννης Φλωρινιώτης
? Samantha Fox
? Γυμνά Καλώδια
? The ?Trisatanic Super Diavolators?

Δεχόμεθα προτάσεις δια την σειράν εμφανίσεως.

Τον Ντέμη Ρούσσο τι τον ξεφτυλίζεις βάζοντάς τον δίπλα σε αυτά τα… μεγαθήρια?

Ρε συ Καρβου, κάνε μια καλή και σβήσε τίποτα, δε θα σε παρεξηγήσει κανείς. Είναι σημαντικό θρεντάκι, μπαίνουμε και διαβάζουμε τις μαλακίες του καθενός ξέρωγω.

Υπάρχει και αυτό γαμώ:

Αλλά μπλέξαμε με γηπεδικές διαφωνίες και πέρασε στο ντούκου…:frowning:

Aν είναι αλήθεια για τους Cure θα είναι καλή φάση, την προηγούμενη φορά αυτομουντζωνόμουν που δεν πήγα.

ωπα τωρα το δα για cure:!::!:

:vibrate: ναιιιιιιι

καρβου αρχισε να σβηνεις καλα λεει ο σαμαν ,αλλωστε οφφτοπικ ειναι, τι με ενδιαφερουν οι αποψεις του καθενος για το ποιος πρεπει να ειναι headliner η ποιος την εχει μεγαλυτερη

Και καλά έκανες…:wink:

τώρα το είδα κι εγώ!!!
τόση ώρα έβλεπα posts για μια συναυλία που ακόμα επίσημα δεν ξέρουμε ΑΝ θα γινει, ΑΝ θα παίζουν ίδια μέρα και ΑΝ θα είναι ο ένας ή ο άλλος headliner και πέρασε το δικό σου στο ντούκου!!!

cure ρε φίλε!!!ππωωωω αυτά είναι!!!η συναυλία του 2005 ήταν από τις καλύτερες που έχω δει!!!από τότε περιμένω πότε θα τους ξαναδώ!!!μακάρι!!! :papas:

Θα ηταν αγενεια να ρωτησω τους mods που πηγαν τα ποστ μας στην προηγουμενη σελιδα…??

Πες για Cure κάτι περισσότερο, please, Manson. :D:D:D:D

Για Rockwave προορίζονται ή εμφάνιση μόνοι τους;;;;;;; Αν μόνοι τους, πότε περίπου;;;; :):):):slight_smile:

Cure δεν λέει και πολύ σε φεστιβάλ. Απο τη μια δεν λέει να περικόψουν το 2.30 - 3ωρο σετ τους και απο την άλλη έχουν πολύ δικό τους κοινό και δεν χρειάζεται να τα μπλέκουμε τα πράγματα. Ένα ωραίο δροσερο βραδάκι κατα το Σεπτέμβριο να νυχτώνει και ποιο νωρίς είναι ότι πρέπει για να μας πουν το Forrest παρέα με κανενα ωραίο σαπορτ τύπου Arcade Fire…

…ναι, όλοι ονειρευόμαστε πού και πού… :stuck_out_tongue:

Την άλλη Δευτέρα (9) ανακοινώνεται τελικά το Rockwave.

Aντε να δουμε αν και δεν με πολυνοιάζει γιατι τότε που λεγεται ότι θα γίνει δεν θα είμαι σίγουρα εδώ…

26-27-28 είναι οι πιθανές μέρες ???

Έτσι λένε…

26 είναι οι ac/dc στο Λονδίνο … με βλέπω από αεροδρόμιο απευθείας Μαλακάσα … :lol::lol::lol: