27-28-29
heaven and hell tour:
Jun 27 Milan, Italy Unknown Gods of Metal Festival [ Concert Reviews ]
Jul 30 Wacken, Germany Unknown Wacken Open Air Festival [ Concert Reviews ]
φαίνεται ότι μπορεί να μπει και η Ελλάδα εκεί ανάμεσα …
αχ και να ξανά έρθουν … :papas::papas::papas:
Δεν ξέρω λεπτομέρειες ρε αδερφέ… Απλά μου το είπε κάποιος που ξέρει και το μετέφερα… Από εκεί και πέρα ελπίζω να βγει αληθινή η πληροροφορία…
Κανενα νεο για children of bodom???
Ναι… ζήτησαν 50.000 € αμοιβή.
Ακόμα γελάνε στα γραφεία του διργανωτή που έκανε την πρόταση…:lol::lol::lol::lol:
Άκυρο μεχρι να δείξουν καλό χαρακτήρα και να ρίξουν ΠΟΛΥ την αμοιβή τους.
Εγω ακουσα για Slipknot+Children of Bodom+Machine Head τον Σεπτεμβρη εδω Ελλαδα σε περιοδια,μαλιστα ενας φιλος μου τους ειδε μαζι στην Αγγλια…
Αν οντως ισχυει.μεσα φυσικααα
50.000 euro προς 20.000 εισιτήρια έχουμε 2,5euro. Με 10 τέτοιες μπάντες την συγκεκριμένη μέρα ο πελάτης επιβαρύνεται με 25 euro. Μέχρι τα 60 που είναι ο μέσος όρος του εισιτηρίου έχουμε 35euro x 20.000 = 700.000 euro επιπλέον. Τόσο μεγάλα είναι τα λειτουργικά έξοδα για τον μαγαζάτορα? Και με 1euro το νερό και 3 την μπύρα? Για δες κάτι μυστήρια πράγματα?
Τα 50000? αμοιβη ειναι χωρις αεροπορικα, ξενοδοχεια, φαγητα κτλ.Και σιγα μη μαζεψουν οι COB 20000 κοσμο.
Ειπαμε εχουμε ακριβα εισιτηρια αλλα μην υπερβαλλουμε κιολας.Δεν ειναι μονο η αμοιβη τα εξοδα και ο διοργανωτης εταιρεια ειναι.Εχει υπαλληλους να πληρωσει και φυσικα κερδος να βγαλει.
Anyway και το πιο φτηνο εισιτηριο να μπει παλι θα γκρινιαζετε ειναι στο DNA του Ελληνα. Τι να κανουμε
:lol::lol::lol::lol:
Θα πας μπροστά στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων.
Με το σκεπτικό το δικό σου, αν δλδ έρθουν 5.000 έχουμε 10?. Στα δεκα γκρουπ που θες (γιατί θες και φεστιβάλ, εγω δεν είπα για φεστιβάλ), επιβαρύνεται ο πελάτης 100?. Με το μέσο όρο 60? εισητήριο έχουμε -40? Χ 5.000= -200.000?. Επιπλέον έξοδα για το χώρο, τα αεροπορικα και τις διαμονές των συγκροτημάτων, τις αμοιβές των εργαζομένων, τη διαφήμιση, τα ηχητικά, το ΦΠΑ (9%), το φόρο κλπ. Και με την προϋποθεση βέβαια να πάρουν όλα τα γκρουπ από 50.000? (εύκολο!!). Και με 10.000 κόσμο αυτό που περιγράφεις δεν βγαίνει. Και τελικά όλες οι κυκλοφορίες των Bodom δεν έχουν πουλήσει παρά μερικές χιλιάδες cd στην Ελλάδα. Που θα βρεθούν 20.000 να πάνε στη συναυλία? Ξέρεις πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα να έχουν μαζέψει 20.000 κόσμο? Μόνο Black Sabbath και Μetallica είχαν τέτοια νούμερα, και οι Maiden βαράνε το 15άρι χρόνο παρά χρόνο.
έτσι…
Οκ πάω πάσο, δεν είμαι του χώρου και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Με τη λογική του festival έκανα το σχόλιο. Ίσως να έχεις δίκιο για την προσέλευση, εδώ πάτωσε η προπώληση του x-fest πριν μερικά χρόνια που είχε και in flames. Sorry που είμαι και off topic
αληθεια ρε παιδια
γιατι δεν κατσανε οι in flames??
υποτιθεται οτι ειναι απο τις πιο εμπορικες μπαντες αυτη τη στιγμη
εντος εδρας στο sweden rock παιζουν 2ο ή 3ο ονομα!!!
οπως και οι volbeat οι οποιοι ειναι αρκετα ψηλα και στο sweden rock και στο graspop
εδω δεν εχουμε ελπιδες να τους δουμε?
θα μου πεις αν τα cd τους δεν κυκλοφορουν στα ελληνικα μαγαζια
και τα μιντια δεν παιζουν τραγουδια τους
πως περιμενεις να τους μαθει ο κοσμος???
Oi συνήθεις ύποπτοι Puressence για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα το Σάββατο 14/ Μαρτίου αυτή τη φορά στα Ιωάννινα σύμφωνα με το myspace και το φόρουμ τους για ένα ακουστικό σετ …
Saturday 14th March
22.00 hrs
Skala
Ethnikis Antistaseos 50
Ioannina
ρε πούστη Δια, αυτά βλέπω και θέλω να μου κοπεί το χέρι άμα ξαναδώσω λεφτά σε κάτι τέτοιους τύπους.
και όχι μόνο αυτούς.
μην ανοίξουμε κουβέντα τώρα περί δίκαιου και άδικου κόσμου αλλά όχι διάολε, ποτέ μην τα πάρουν αυτά τα λεφτά, όχι από εμένα τουλάχιστον.
και κάποια στιγμή ίσως πρέπει να γκρεμιστεί όλο το οικοδόμημα με τα οικονομικά μεγέθη που έχουν παγιωθεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή.
και προφανώς τα ίδια και ενδεχομένως χειρότερα επικρατούν στα ελληνικά κέντρα διακσέδασης και για αυτό κάθε νοήμων θα έπρεπε τουλάχιστον από επιλογής να απέχει…
Σύμφωνα με το Έθνος θα δούμε Μορισέι, Killers, Duffy στο Terravibe,
MGMT στις 9 Σεπτεμβρίου,
και ΝΙΝ στις 20 Ιουλίου, στο Θέατρο Βράχων.
Ωραία πράγματα…
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11380&subid=2&tag=8777&pubid=2536784
Καλησπέρα !!! Παίζει το καλοκαίρι να ακούσουμε και να δούμε GOTTHARD-EUROPE ???Απ’ όσο ξέρω περιοδεύουν κανονικά !!!
χααχχαχα ΤΕΡΑ ΒΑΙΜΠ, Ροκγουέιβ, Ντι-Ντι Μιούζικ, Γίαρς Οφ δε Ρεφιούζαλ… χαχααχαχχαχα
ελεος!γραψτε τα στα αγγλικα ρε ζωα!
Στα Αγγλικα?? Manner up…
Eδώ λέει και για Ladytron ρε…8O8O
…δεν σε επιασα…:-k