Φημες για συναυλίες

Κανεις λαθος…Στη Σουηδια φετος ειναι headliners…

Οι In Flames εδώ και πολλά χρόνια έχουν υψηλές αμοιβές. Προτιμούν να κάνουν λίγα και ακριβοπληρωμένα live, παρά να οργώνουν την υφήλιο για λιγότερα. Και πιστεύω ότι μετά τις στραβές που έχουν γίνει ενώ ήταν να παίξουν στην Ελλάδα, θα πάνε να βγάλουνκαι τα σπασμένα των προηγούμενων φορών αν τους ζητηθεί να παίξουν. Φέτος στo Sweden Rock παίζουν headliners.
Για Voltbeat δεν γίνεται συζήτηση.

Όταν λέει:

Ομως πρέπει να υπολογίζουμε πως πιθανότατα τα τρία βασικά «ονόματά» του (για φέτος) θα είναι η σόουλ ποπ τραγουδίστρια Ντάφι, οι ρόκερ «Κίλερς» (μέχρι πρόσφατα οι άνθρωποι της εταιρείας έλεγαν πως τους πέφτουν κάπως ακριβοί) και ο Μορισέι,

εννοεί πως ο καθένας θα έχει μια μέρα?? Γιατί λέει τα “3 βασικά ονόματα”… ???

Γεια σας παίδες. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Διάβασα κάπου στο φόρουμ του Rocking πως είναι σχεδόν επιβαιβεωμένο για Slipknot στο Rockwave. Αληθεύει? Επίσης παίζει να δούμε ξανά Linkin Park και Metallica φέτος. Οι LP θα κάνουν φέτος συναυλίες σε φεστιβάλ, το 1 είναι το Sonisphere (με Metallica) και το άλλο το Summer Sonic στην Ιαπωνία. Παίζει να τους δούμε στο Rockwave? Επίσης κανά νέο για Metallica στην Ελλάδα? Στην ιστοσελίδα τους ανακοίνωσαν 1 τελευταία ευρωπαική συναυλία αλλά συνεχίζω να ελπίζω…

επιβεβαιωμένο… σόρυ λάθος… και για τους LP και τους Metallica ρωτάω αλλά δεν έβαλα " ? " #-o #-o #-o

Για slipknot τιποτα δεν ειναι επιβεβαιωμενο.Απλα ακουγεται εντονα.Οι μεταλικα εκλεισαν τις συναυλιες για φετος οποτε απο του χρονου και βλεπουμε για δαυτους.Οσο για λινκιν παρκ δεν ξερω τιποτα.Αν και χλωμο το κοβω αφου πριν εναμιση χρονο ηρθαν.Υπομονη φιλος…

Μάλλον πρέπει να ανοίξετε το θρέντι για τους Guardian.Στο τοπικ “Βαριέμαι…” η Ράνια έδωσε το παρακάτω λινκ http://www.nuclearblast.de/showDynam…d=6033&aid=714.Οπότε λογικά πρέπει να μας έρθουν.Άντε να δούμε.

Now playing: Edguy - Fucking With Fire (Hair Force One)
via FoxyTunes

Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ξαναρθουν οι LP στα επομενα 2 χρονια με το καινουριο αλμπουμ αλλα παρολο που ενημερωνομαιι συνεχως δεν εχω ακουσει την παραμικρη νυξη για συναυλια φετος.Αλλα κ περσι 1η Απριλιου ανακοινωθηκε οτι θα ερθουν.Μεχρι το Πασχα θα ξερουμε:thumbup:

Ρε φίλε ποιά ακριβοπληρωμένα live. σε 25 μερες παιζουν στην σοφια και το εισιτηριο εχει 18 ευρω σε κλειστο γηπεδο. εδω στο terravibe αν ερχοντουσαν θα ειχε 60 ευρω το εισιτηριο.

πες τα ρε anders!!!:stuck_out_tongue:

Συμφωναω με τον φιλο Anders!
Θα μαι και γω στη Σοφια,το τικέτο ειναι στα χέρια μου :smiley:

κι εγω συμφωνω!ε ολντελερ για πες μου πως θα πας εκει σε παρακαλω να ξερω κι εγω…

ολοι εκεί θα είμαστε:Doldteller σε πέτυχα και σε ένα άλλο site:P για πες λεπτομέριες για το εισητήριο.με πιστωτρική, η στο φέρανε σπίτι?

Ωραία απάντηση!!! Μου δίνεις μεγάλες ελπίδες!!! Απλά ρώτησα γιατί βλέπω ότι παίζουν σε φεστιβάλ και είπα να ρωτήσω μήπως έχει ακούσει τπτ κανείς για Ροκγουέιβ. Αλλά δίκιο έχεις μέχρι το Πάσχα θα ξέρουμε, πιστεύω πως θα έχει ανακοινωθεί και το λάιν απ για το ΡΓ. 'Εστειλα και ι-μέιλ στη ντι-ντι να τους προτύνω τους ΛΠ για Ροκγουέιβ. Το ξέρω πως δε μετράει καθόλου αλλά ΠΑΝΤΑ το έστειλα ελπίζωντας… Μακάρι να δούμε και Μετάλλικα του χρόνου.

ρε μαγκες που βρισκεται πληροφοριες για το λαιβ των in flames στη βουλγαρια???

Αχ τι ωραια, εισαι κ εσυ τρελος φαν!!!Εμενα δε μου αρεσει να ελπιζω αδικα, αλλα ειπαν πως τους αρεσε εδω κ θα ηθελαν να ξαναρθουν.Δεν ηξερα οτι μπορεις να προτεινεις ονοματα στην Didi, θα προσπαθησω κ εγω αν κ αποκλειεται να τα διαβασουν, αλλα λεμε:-k Oι metallica ειδικα, επιβαλλεται να μας ξαναρθουν, εστω κ του χρονου.

Oi MGMT ειναι σιγουροι??? Ακουσατε τπτ για U2:?::?:

:lol::lol:

και επειδη της ηρθε της ντιντι ενα ε-μαιλ απο εναν φαν, θα το λαβει πολυ σοβαρα υποψην…

ρε δεν πατε καλα μερικοι.

Ισχυει Metallica για τον Ιουλιο που ακουσα?:stuck_out_tongue:

Ναι βεβαια, θα παιξουν support στους Warlord που επανασυνδεθηκαν. :smiley:

Σορρυ παιδια για το σπαμ, αλλα τελικα εχει πλακα να απαντας σε ακυρα ποστς. :roll::slight_smile:

Την ερχόμενη δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν τα ονόματα του φετινού Rockwave