Παναγία μου τι διαβάζουμε εδω μέσα…
Όταν λέω ακριβοπληρωμένα, εννοώ ότι ζητάνε πολλά, όχι ότι θα πληρώσεις εσύ πολλά.
Το εισητήριο μιας συναυλίας, καθορίζεται και από τον κόσμο που περιμένουν οι διοργανωτές να μαζέψουν. Με 60 € στο Terra Vibe δεν θα έβλεπες μόνο In Flames γιατί δεν αξίζει να κλείσει τόσο μεγάλο ανοικτό χώρο για να μαζέψει μερικές χιλιάδες κόσμο. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Πόσο κόσμο χωράει το γήπεδο? Και εγώ είδα πρίν 1 μήνα EDGUY, Mattos και HEAT στο Μιλάνο με 20 €. Αλλά είχε 1100 και άτομα. Εδώ πόσα θα μάζευε? 500-600? Άρα δεν θα έπρεπε να είναι διπλάσιο το εισητήριο για να βγει η συναυλία? Για να μην αναλογιστούμε το επιπλέον κόστος μεταφορικών για Ελλάδα.
Επιπλέον δεν υπολογίζεις ότι σαφώς η Βουλγαρία έχει πιο φτηνό κόστος διαβίωσης που αυτό αντικατροπτίζεται και στο κόστος του διοργανωτή, από τα πιο απλά πράγματα (ξενοδοχεία, φαγητό, αεροπορικά εισ.) έως πιο σύνθετα (ενοικίαση ηχητικών και χώρου).
Δεν παίρνω το μέρος κανενός διοργανωτή, αλλά δυστυχώς όλα έχουν σχέση με τη μικρή αγορά της Ελλάδας.
Έχει Up The Hammers σήμερα και αύριο. :-k
Έμαθες και να διαβάζεις εσύ?
:D:D:D:lol::lol::lol:
ουστ λουστρος!!! :lol:
Ρε συ δεν ειμαι τρελος. Και βεβαια ξέρω πως δεν παιζει ΑΠΟΛΥΤΟΣ κανενα ρολο. Αυτο που λες ειναι. Ελαβαν μειλ απο καποιον και τι μ’αυτο…?? Ετσι το εστειλα ρε συ…
Δεν ξερω αν ρωτας για πλακα η οχι αλλα δεν παιζει τπτ τετοιο… Ανακοινωσαν και το τελευταιο ευρωπαικο σοου αλλα δεν ειμαστε μεσα. Ας ελπισουμε για του χρονου… Αν και καπου διαβασα στο φορουμ πως καποιος εχει πληροφοριες μεσα απο την ντιντι για μεταλλικα το 2010. Δεν το εχει υποστηριξει καποιος αλλος και ετσι δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια…
http://www.mixtape.gr/t.asp?sec=1&sub=1&uid=2321
Aντε να δουμε…
Ελπίζω να έχει πολλά ονόματα.Πέρυσι πχ πιστεύω ότι θα μπορούσαν να έχουν άλλα 10.Μακάρι φέτος να δούμε παραπάνω.
Now playing: Crematory - Sleeping Solution
via FoxyTunes
Διαβάζω posts από petros kar και λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω…
Ολοι το ελπιζουμε φιλε! Και βεβαια πολλα και καλα πανω απ’ ολα ονοματα. Τη Δευτερα θα ξερουμε.
Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιξει για Ροκγουειβ?
Γουστάρεις?
:lol::lol::lol::lol:
τι ειναι τη Δευτερα και θα ξεροουμε?
Γιορταζει ο Σωφρονιος ο Σμαραγδος και ο Φιλοκτήμωνας.
:? ???
Aνακοινωνεται το ροκγουεηβ λαηναπ. Μια σελιδα πισω.
ω, αληθεια?ωραια θα το δειξει το line-up στο rockwave.gr?
Πάλι λεφτά για δώρα…
:lol:
Bασικά το τόπικ λέγεται φήμες. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: είτε πληροφόρηση, είτε σπέκουλα με βάση τις εκτιμήσεις που κάνει ο καθένας (σίγουρα όχι wish-λίστα). Επειδή λοιπόν είχα ποστάρει εδώ την πληροφορία που είχα ότι θα κλείσουν οι Burst, παίρνω μόνος μου αυθαίρετα το δικαίωμα να σπεκουλάρω λίγο πάνω στο θέμα Rockwave. Καταρχήν ας γράψω ότι τυχαία χθες έμαθα από εγχώριο παντογνώστη της ροκ ότι η φήμη Faith No More στο Rockwave κυκλοφορεί έντονα στους δημοσιογραφικούς κύκλους. Δίνω πιθανότητες 80% γιατί οι FNM λογικά θα παίξουν μόνο σε φεστιβάλ, οπότε το ντόπιο είναι ένα από αυτά που τους μένει. Και μιλάμε ότι θα μαζέψουν πάρα πολύ κόσμο από με διαφορετικά γούστα, από alternative σκηνή, αλλά θα βοηθήσουν και τη Ντιντί να μαζέψει κόσμο από εξωτερικό, κάτι που κυνηγά καιρό για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το φεστ. Πάμε παρακάτω. Πιστεύω ότι έιμαστε πολύ κοντά σε ριπίτ του RW του '07, με Μετάλικα και Μάστοντον. Οι Metallica έχουν μια βδομάδα κενό και νομίζω για το Λώρη είναι σίγουρο sell-out. Oι Mastodon έιναι σαπόρτ τους στην περιοδεία και λατρεύουν Ελλάδα. Όλα αυτά μπορεί να βγουν μπούρδες, καταθέτω τη γνώμη και ίδωμεν τη Δευτέρα.
Faith no More ρε γαμωτο,μπορουν να τους κλεισουν?
Mακάρι να βγεις αληθινος ρε αγόρι… Μακάρι…