Φημες για συναυλίες

Όσο για mastodon αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα ?πάλι τα ίδια και φέτος ρε μάστορα??. Ακούστε το crack the skye για να καταλάβετε?

Απ’οσα λιγα γνωριζω Metallica…next year.2010 θα τους δουμε.
Με επιφυλαξη παντα.

ρε παιδια τι μεταλλικα λετε

αφου εβγαλαν καθαρα οι ιδιοι ανακοινωση στο επισημο σαιτ τους…

οτι με την ανακοινωση της Ιρλανδιας νομιζω τελος για φετος Ευρωπη

για σλιπκνοτ το βλεπω εγω

βεβαια ολοι ελπιζουμε και σε faith no more

αν είναι επανάληψη του '07 να φέρουν H&H 8)8)8)8)

Λοιπόν.
Slayer,Slipknot.
Το είδα το βράδυ στον ύπνο μου!
Κάντε λίγη υπομονή ρε παιδιά,2 μέρες μένουν.

και εγώ είχα δει για Children Of Bodom και In Flames αλλά @@.
Παίζει να είναι το μόνο Rockwave που περιμένω να δω τα ονόματα που θα έχει τόσο πολύ:p

Now playing: Crematory - Greed
via FoxyTunes

και εγω αυτα ειδα με εξαιρεση οτι ειδα και τους Megadeth:p

τελευταια ημερα που κανουν live στην ευρωπη η τελευταιο show που ανακοινωνεται?:stuck_out_tongue:

και εγώ είχα δει στον ύπνο μου emperor… κρίμα που τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα… :frowning:

Aκριβως.

Το σοβαροτερο και τιμιοτερο festival που γινεται τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα.

Αλλα δυστυχως (για σοβαρους λογους) δεν μπορεσα να κατεβω Αθηνα για το event…

Χανω Titan Force ρεεε…:(:frowning:

Ρε μάγκες να ρωτήσω, λετε να σκασουν στο ροκγουειβ οι Λινκιν Παρκ μιας και παιζουν σε φεστιβαλ φετος? Εχει ακουσει καμια φημη κανεις? Για Μεταλλικα δυστυχως το ξεχναμε, μονο με θαυμα θα ερθουν, αφου εκλεισαν για Ευρωπη φετος… :frowning:

Aισθητα λιγοτερο κοσμο θα’χουν αμα σκασουν και φετος. Ουτε νεο αλμπουμ ουτε τιποτα.

Οχι, δεν νομιζω να παιξει κατι τετοιο

Θα γουσταρα να ημουν Αγγλος μονο και μονο για να δω τους LP και τους Μetallica μαζι στο Sonisphere. Γαμω τα λαιν απ εχει LP, Metallica, Lamp of god, mastodon και απ΄οτι ξερω θα μπουν και οι Bullet for my valentine και καποιοι αλλοι. Γαμω τα φεστιβαλ πρεπει να ειναι. Και κατι αλλο, ακουω πως θα ερθει η Duffy στο Ροκγουειβ. Ρε παιδια σορρυ κιολας, ισως κανω εγω λαθος αλλα δεν ειναι λιγο ασχετη φαση η Duffy με το Ροκγουειβ? Υποτιθεται πως ειναι Ροκ/Μεταλ φεστιβαλ. Η Νταφι, Ποπ ή καποια απραλληγη της ποπ δεν ειναι? Νομιζω δεν κολλάει…

θεΐκό φωτιστικό όντως!

Ναι αυτο με το αλμπουμ εχεις δικιο… Καποιοι που θελουν απλα και μονο να ακουσουν μουσικη (συγκεκριμενα καινουρια μουσικη απ’ τους ΛΠ) παιζει να μην πανε. Μονο οι φαν τους (και γω μεσα ειμαι).

Καλό.

οι λινκιν παρκ ειχαν μαζεψει κοσμο οταν ηρθανε??

Καμιά 20αριά πρέπει να είχανε. Πολύς κόσμος με μέσο όρο ηλικίας τα 14 χρόνια.

Mόνο που η Ιρλανδία είναι 1η Αυγούστου κι εγώ μίλαγα για εδώ πέρα ανάμεσα

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]06/24/2009[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Rome, ITA[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]
07/04/2009
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Hockenheim, DEU[/SIZE][/FONT]

Τελευταία ημερομηνία γενικά όχι χρονικά …