Φημες για συναυλίες

Οση σχεση εχουν οι LP με το rock/metal, τοση εχει και η Duffy :stuck_out_tongue:

Δευτερα μεσημερι ελπιζω να ακουσουμε “βαρια” ονοματα :smiley: (Μακαρι Slayer)

Άκουσα δύο φήμες σήμερα που αν αποδειχτούν αληθινές θα χαρώ πολύ:

Για κάτι αλητοαγίους από το Los Angeles στο Rockwave, αλλά -το κυριότερο για μένα- για μία τεράστια, ιστορική νότια μπάντα που θα περιοδεύσει φέτος Ευρώπη και θα παίξει λέει στη Μαλακάσα! :bounce:

βασικα δεν περιοδευουν και πολλες φετος στην ευρωπη

πες μου οτι ειναι αυτη που τραγουδαει για ταξιδιαρηδες ανθρωπους…

Αν φέρει ΖΖ ή Σκύναρντ ψοφάω τη Δευτέρα πρωί._:bounce::vibrate:

ελεύθερο πουλί κι έτσ ??? :p:p:p

ψοφαω και γω παρεα και το live θα χασει 2 θεατες αμεσως…πλακα στη πλακα,αμα παιχτει κατι τετοιο,θα ειναι απο τα καλυτερα νεα που ακουσα εδω και καιρο,μαζι με ac-dc…

30 xiliarika htan kai egw den eida na ginetai ths trelhs apo 14xrona. Htan 14xrona mesa alla auto pou les den paizei…

Nai nai death metala… :lol:

chesterhetfield σε παρακαλώ μην γράφεις με γκρικλις

ευχαριστώ

ναι!:razz:

ρε παιδια ειμαστε 2 μερες πριν ανακοινωθουν τα ονοματα…ειμαστε ποσα ατομα εδω μεσα …ενας δεν μπορει να ξερει ποιοι θα ρθουν τελικα…???αναρωτιεμαι…:-k:-k

Απ’οτι εχει ειπωθει εδω μεσα,Motley Crue,Slipknot,Slayer φαινονται να συγκεντρωνουν τις περισσοτερες πιθανοτητες.

ναι. απ το τερρα βαιμπ μας το ειπαν οταν ρωτησαμε κατι υπευθυνους εκει

υπεύθυνους λέει. χαρ χαρ.

Ολοι με σημαιες του Νοτου λοιπον.

Υπό άλλες προϋποθέσεις θα λέγαμε Pantera:P

ΑΑΑΑΑΧΧ… Μη παιζεις με τον πονο μας…

Τοσες φορες τα χουμε πει γι αυτη την συναυλια.

Που σαι ρε Dime…:frowning:

Ακου κυριε μλκ, εγω μπηκα εδω να ρωτησω κατι για το Ροκγουειβ και συ και κατι αλλοι μου τα ψιλοπριζετε. Λοιπον οι ΛΠ ειχαν 30 χιλιαρικα, ρωτησαμε και υπευθυνους ενοόντας ανθρωπους μεσα απο το Τερρα Βαιμπ και εκει που εκοβαν εισητηρια, αλλα ετσι κι αλλιως ματια ειχαμε και ειδαμε. Γιατι απ οτι βλεπω εδω μεσα η τιποτα παιδακια ειστε που το παιζετε και πολυ ντεθ - μπλακ μεταλαδες η τιποτα καθυστερυμενοι μεταλαδες που με ενα μπουνιδι σου εχω σπασει κεφαλι και η μιση μπουνια εχει παει χαμενη. Οπως ενας βλακας ποιο πριν που λεει δεν εχουν σχεση με ροκ/μεταλ… Τι ειναι ρε συ τρεντουλα , ποπ? Λοιπον γιατι εδω μεσα ειστε " ευθεια " και το παιζετε ντεθ μεταλλαδες ( αν ησουν ροκακιας κυριε βλακα δεν θα μου ελεγες δεν εχουν σχεση με ροκ/μεταλ και οσο για το τι κοσμο ειχε να ησουν εκει να εβλεπες). Αντε γεια!!! :lol: :lol3:

LP ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

:band::band::band::band::metal:

:ban:

LP, Metallica, μπυρες και μπουνιδια!!! HELL YEAH!!! :twisted: :drunk:

Ωχ ο Γουαιζ!