Kobetasonik festival, Sauna Open Air, Kavarna Rock Fest…
Οσοι αμφιβαλλουν για την ποιοτητα των παραπανω ας τα τσεκαρουν πρωτα και μετα τα λεμε…
Kobetasonik festival, Sauna Open Air, Kavarna Rock Fest…
Οσοι αμφιβαλλουν για την ποιοτητα των παραπανω ας τα τσεκαρουν πρωτα και μετα τα λεμε…
Ηταν εξι λεπτα.Οταν ποσταρα ειχα ακουσει δυο 3λεπτα τραγουσια.
Asphyx 6&7 Ιουνίου Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=115844
Στο Καβάρνα δεν είναι που πέρισυ έπαιζαν Slayer/In Flames, και δυο φορές οι Manowar έχουν σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ροκ λάιβ εμφάνισης με 4-5 ώρες σετ? :-k
εγώ μπορεί πάτως 30 ιουνίου να ακούω slipknot και mastodon…:roll:
είδωμεν …
Ναι αυτο ειναι…Κοιτα να δεις οι Βουλγαροι…
Στο Βελγιο δεν ειναι?
Δεμ ξερω εγω παντως το ψηνω να παω Ολλανδια εκεινη την εποχη και να παω και στο 3ημερο 130 ευρω αντε να νιωσουμε λιγο γιατι εδω στο Ελλαδισταν,[-X
Οχι Βουλγαρια ειναι…
Απλα ανεφερα τα παραπανω φεστιβαλ που ειναι σε Ισπανια, Φινλανδια και Βουλγαρια αντιστοιχα για να δειξω οτι δεν παιζει ρολο η χωρα στο ποσο σοβαρη οργανωση θα εχει, αλλα οι ανθρωποι που το οραγνανωνουν…
Και εδω αυτοι οι ανθρωποι θα πιστευα οτι σκεφτονται να τυπωσουν μπλουζακι με την επιγραφη…’‘Μουαχαχα μαλακα Ελληνα, ναι σε περναω για μαλακα…!!΄’’
Το καλοκαίρι που πήγα Σόφια για Μetallica/Down, είδα τις αφίσες, και οι βουλγαροι φίλοι μας μάς είπαν τα καλύτερα λόγια για το Καβάρνα. Πρέπει να είναι -απ’ότι κατάλαβα- σαν ροκγουέηβ (λίγα ονόματα κι εκεί δλδ) αλλά με ΑΨΟΓΗ οργάνωση. Στηρίζουμε
οφ τόπικ τέλος.
Τα των ευρωπαϊκών φεστιβάλ τα συνεχίζουμε εδώ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10211
αυτο το φεστιβαλ λεγετε kaliakra και ηδη εχουν ανακοινωθει motley crue και dream theater. το μονο προβλημα ειναι οτι γινεται στην ακρη της βουλγαριας. αλλιως αξιζει. περσι ειχε εισιτηριο 3μερου για το “φεστιβαλ” περιπου 40 ευρω.
στο καβαρνα δεν ειναι που εχουν μια τεραστια τοιχογραφια του coverdale στην πλευρα μιας πολυκατοικιας???
Η φήμη για U2 ίσως πρέπει να μεταφερθεί στο αντίστοιχο τόπικ “Φήμες 2010” σύμφωνα με το σημερινό Otherside:
“Αν θα έρθουν στην Ελλάδα; Ναι θα έρθουν, θα τους φέρει η Didi Music αλλά δεν το βλέπω για φέτος. Μάλλον για του χρόνου πάει. Όλα είναι ρευστά, όλα παίζονται για την ακριβή ημερομηνία. Αλλά θα έρθουν σίγουρα, αυτό σημειώστε το.”
οσοι το 2009 θεωρειτε μεγαλο γκρουπ κατι πεθαμενους σαν τους motley crue οταν υπαρχουν τοσες μπανταρες εκει εξω που γραφουν ΡΟΚ μουσικες (και οχι ποζεροκ μουσικες)
ε τοτε ειστε τυχεροι γιατι ακομα ζειτε στο 1985
υπομονη,σε 2 χρονια θα σηκωσουμε το ευρωμπασκετ με τον θεο νικο γκαλη #-o
στην τελικη το το οτι παιζουν headliners σε καποια φεστιβαλ οι mc δεν αλλαζει το οτι ειναι μια ποζερ γκλαμ ροκ μπαντα
αλλα αυτη ειναι στη τελικη απλα η υποκειμενικη προσωπικη μου αποψη
απλα μην παραμυθιαζετε επειδη ειναι headliners se festibal
εξαλλου οι mars volta που ειναι μεσα στις 2-3 πιο σημαντικες/ουσιαστικες μπαντες αυτη τη στιγμη στον πλανητη γη, σε φεστιβαλ εμαφανιζονται ως 4ο-5ο επιπεδο εμφανισης
τι σημαινει αυτο ? οτι ειναι μικρη μπαντα ?
οχι σημαινει οτι η μαζα προτιμα αλλα πιο ευπεπτα,mainstream,λιγοτερο ‘επικινδυνα’ γκρουπ γι’αυτο και δεν ειναι headliners
πουλαω εκατομμυρια δε σημαινει οτι ειμαι ποιοτικος…σημαινει οτι αυτο που παραγω (μουσικη ή 'μουσικη) ειναι ευπωλητο και αρεστο σε μεγαλες μαζες
και τι να λεει κατι τετοιο ?
και η britney spears πουλαει και ο justin timberlake πουλαει ? σημαινει οτι αξιζουν και ειναι πραγματικοι/σουσιαστικοι/ποιοτικοι καλλιτεχνες ?
δεν το νομιζω.
1ος στις πωλησεις δεν σημαινει καλυτερος…ειδικα στη ροκ μουσικη
Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό?
κακο οχι
απλα ας μη παραμυθιαζομαστε επειδη ‘παιζουν headliners’
μια μπαντα του σωρου ειναι που τους εκατσε η καλη
οποτε ας αποφευγουμε δηλωσεις που μας εκθετουν
δεν ειναι οι floyd
floyd δεν ειναι,ειναι motley και ειναι μια απο τις καλυτερες ποζερ μπαντες.εσενα μπορει να μην σ’αρεσει το ποζερ οπως σε πολλους δεν αρεσει το προγκ.ομως ειναι γεγονος οτι οι ανθρωποι ειναι φοβερη ποζερ μπαντα και κανεις δεν παραμυθιαζεται.τωρα για τα περι ευκολης ή δυσκολης μουσικης,εξυπνης ή χαζης, τι να σου πω αν εσυ εχεις αναγκη αυτο που ακους να θεωρειται καπως ειναι δικο σου θεμα και δεν αποτελει κριτηριο συγκρισης.κατα την αποψη μου το κεφι που θα κανεις με μια καλη ποζερ μπαντα δεν προκειται να το κανεις με μια προγκ. το θεμα ειναι το τι ζητα κανεις.προσωπικα μου αρεσουν και τα δυο και ειμαι οπαδος και των δυο.
επειδη εχω δει και αλλα ποστ σου το να κανεις συνεχως ελιτιστικα σχολια για το ποσο χαζοι ειναι ολοι οι αλλοι και ποσο φοβερος εσυ και καποιοι λιγοι ειναι απλα γελοιο.φιλικα παντα:)
απο τη στιγμη που στις 2 τελευταιες σειρες των γραφομενων σου ,μου βαζεις λογια λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σε αντιμετωπισω σοβαρα
προφανως δεν καταλαβες τι θελω να πω
enjoy mc και ξαναδιαβασε τα ποστ μου
Έχει καταντήσει λίγο αηδία το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι το poser/hair metal μας έχει αφήσει προ πολλού και καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ήθελε ένα πιο δυνατό όνομα για headliner. Μαζί σας κι εγώ παιδιά αλλά φτάνει πια, σε όσους δεν μας αρέσει δεν πάμε και τέλος.
Στο θέμα μας, αν ισχύει η φήμη για Nevermore θα είναι πολύ καλή φάση!
Ενα ματσο αστειοτητες.
Στο site τους εχουν βγει οι ημερομηνιες του tour , Ελλαδα φετος που8ενα