χαχαχαχα (δεν επρεπε να γελαω τωρα, αλλα τι να κανουμε)!!!
Ελλαδισταν φορ εβερ
EDIT:Duffy και τα μυαλα στα καγκελα!!! (αμα κανει και κανα μος πιτ…)#-o
χαχαχαχα (δεν επρεπε να γελαω τωρα, αλλα τι να κανουμε)!!!
Ελλαδισταν φορ εβερ
EDIT:Duffy και τα μυαλα στα καγκελα!!! (αμα κανει και κανα μος πιτ…)#-o
Μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής θα συμμετάσχουν στο Rockwave Festival 2009, το οποίο θα διεξαχθεί στις 27, 28 και 29 Ιουνίου στο Terra Vibe Park.
Ένα καλοκαιρινό 3ήμερο δυνατής φεστιβαλικής εμπειρίας παρουσιάζει φέτος το Rockwave, που κλείνει 13 χρόνια επιτυχίας. Λαμπερό όσο ποτέ, φιλοξενεί στα δύο stages του τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί οι εξής καλλιτέχνες και συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στο Rockwave Festival 2009: Placebo, MOBY, Gogol Bordello, The Killers, Duffy, Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, Lauren Harris, W.A.S.P., Voivod. Περισσότεροι καλλιτέχνες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.
Η προπώληση των εισιτήριων ξεκινά στις 17 Μαρτίου σε Ticket House και www.ticketpro.gr.
Χμμμμμ
Tι προσπαθεις να κανεις?Να με πεισεις οτι ειναι ενταξει?
Εγω το πολυ πολυ μαλλον για arch enemy θα παω αμα παω,και αυτο γιατι εχουν φοβερο κιθαριστα.
Να πω οτι τα απο πανω τα πηρα απ οτο σαιτ του αντενα μη φανταστειτε με να λεω φοβερη φεστιβαλικη εμπειρια,
ΕΥΦΥΙΑ ΦΟΡΕΒΑ!!!
Ρηπορτ παιδιά, κάντε ρηπορτ!
Κατά την γνώμη τα ονόματα σαν μέγεθός δεν απέχουν και πολύ … :-k:-k:-k
Oυ να μου χαθεις!
Blind guardian,για εμενα το θεμα δεν ειναι το μεγεθος,(αχεμ),αλλα το αν μου αρεσουν ή οχι.Πχ.,περσι ημουν φανατικος 2-3 μπαντων,φετος τιποτα,και arch enemy ειναι αυτο που με τραβαει περισσοτερο.mONSTER MAGNET ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΩ ΤΩΡΑ.
TΩΡΑ!!!
Δεν υπάρχει βέβαια γιούζερ Blind Guardian αλλά τέσπα.
Και τελικως γαμανε οι μονστερ μαγνετες.
Βασικα ξερω πως δεν υπαρχει τετοιος χρηστης,αλλα πιστευω ολοι καταλβαμε ποιος ηταν.
Γαρδιαν οβ δε μπλαιντ.
Θα ειναι και οι γκομενες του videoclip unbroken?Θα ηταν ενα πολυ δυνατο support…Θα ειχα και κινητρο για να παω.
:):D:D
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=79703
Λίγο πριν από τη διεξαγωγή του Rockwave, στον ίδιο χώρο θα δούμε και τους Franz Ferdinand.
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=79689
Ο γύρος του κόσμου με τους U2
Το 2010 θα επιστρέψουν ξανά στην Ευρώπη και ο δεύτερος γύρος της περιοδείας τους θέλει να εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό Στάδιο - 13 χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη το 1997
Ειπε ο σοφος μετα απο 4 ολοκληρα λεπτα προσεκτικης ακροασης…
Και μιας και επειδης ειμαστε στις φημες εχουμε κανα νεο για U2?
Επειδη ανακοινωσαν καποιες ημερομηνιες Ευρωπη και προφανως δεν ειμαστε μεσα,ξερουμε αν θα συνεχισουν Ευρωπαικο τουρ και Σεπτεμβρη,επειδη για τοτε ειχε ακουστει κατιτις…
Εδιτ:Ποοοοοοο ρε φιλεεεεεεεεεε μες στο μυαλο μου εισαι ρε gore…Πραγματικα εμεινα με το timing του ποστ μου
Γιατι ειμαι αστειος?Eπειδη δεν μου αρεσει να με κοροιδευουν καποιοι που πανε να πιασουν την καλη(γιατι bussiness ειναι).Oχι μηπως νομιζεις νοιαζονται για το ποια συγκροτηματα θελουμε να δουμε?Ασε φιλαρακο εχω ζησει χρονια Λονδινο και δεν μου τρεχουν τα σαλια για live για να παω να δω MC headliners
Και η απαντηση μου παραπανω ηταν σε αυτο το μηνυμα απο το χρηστη twisted_sister8:
‘‘Αυτά τα, “εν έτη 2009”, και δεν θα γίνουμε ποτέ Ευρώπη(άλλος το είπε αυτό, όχι εσύ) που ακούω πολύ με φτιάχνουν.Τσεκάρετε πρώτα τι παίζει στην Ευρώπη, και μετά μιλήστε, γιατί εκτίθεστε.Οι MC παίζουν σε πάρα πολλά Ευρωπαικά φεστιβάλ φέτος.Αυτό τι σημαίνει, πως η Ευρώπη έγινε Ελλάδα? Ή πως και στην Ευρώπη δεν την παλεύουν “εν έτη 2009”?Μην βγάζετε τις αντιπάθειες σας προσπαθώντας να δικαιολογήσετε κάποια πράγματα.
Τώρα αν μου πεις πως με 5-10 συγκροτήματα δεν πρέπει να λέγεται καν φεστιβάλ, εκεί θα έχεις δίκιο.Είναι ξεφτίλα…’’
Aρρωσταινω.8O
Σε περίπτωση που δεν το αντιλήφθηκες, έχω μπολντάρει τη λέξη “ποιοτικός” που σαν όρος για μουσική είναι -το λιγότερο- αστείος.
Προχειρα προχειρα σε ενημερωνω οτι ειναι χεντλαηνερς σε Gods Of Metal, Grasspop, Hellfest και ποιος ξερει σε ποσα αλλα.