@drifter:
Και για πες… RW θα παίξουν τελικά;
Drifter πες μας τι ξέρεις??
Μην μας τρελένεις… O:)
και μετα μπορουμε να πεθανουμε ησυχοι
Drifter σε αγαπώ…
SLIPKNOT ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:!:
ξέρουμε ποια μέρα όμως?
γιατί αν είναι μαζί με mastodon τότε μιλάμε και για 4μέρα στα σίγουρα.
Now playing: Cruachan - Cattle Raid Of Cooley
via FoxyTunes
Το οτι οι Μαστοντονταδες παιζουνε Ευρωπη μαζι με τους Neurosis μας λεέι κατι η οχι??Ερωτηση κανω ετσι δεν διαδιδω φημη.
ρε τι μας νοιάζει όποια μέρα και να ναι εκεί θα μάστε8)
καλυτερα οχι για neurosis
να τους φερουν πχ μεσα στο λιοπυρι
για κανα μισαωρο???
κλαμπακι
λιγοι και εκλεκτοι
αν ποτε τυχον γινει
αυτά τα περι εκλεκτών να μη διάβαζα…
υπαρχει ελπιδα για faith no more?
Υπαρχει θεος για neurosis μες’ στο λιοπυρι??plzzz?
γιατι???
αν το διατυπωνα ετσι :
“σκεφτείτε πώς θα ήταν μια εμπειρία στο ΑΝ με 300 άτομα μέσα τρελαμένα να δουν neurosis που θα ξέρουν τα τραγούδια. όνειρο.”
ειναι καλυτερα???
εχει ακουστει κατι για Nevermore, Manowar, Dimmu Borgir ή Rammstein?
ειδικα για τουσ τελευταιους δεν το νομιζω αφου ακομα γραφουν το νεο αλμπουμ αλλα ειναι απωθημενο να τους δω!
προφανώς.
O drifter που τα ξέρει???Αν είναι αλήθεια που απο οτι βλέπω εχουν κενο 5 μέρες ανάμεσα απο 28-3 οι Slipknot(Italy-Finland) τότε θα πρέπει να τηρήσω την υπόσχεσή μου και θα κατασκηνώσω απο τώρα ΜΑΛΑΚΑΣΑ…:rockon:
Οι Nevermore επίσης δεν με χαλάνε καθόλου.Τους έχω την ίδια εκτίμηση με τους Slipknot…
τιποτα απολυτως για οσους ανεφερες !
ιδιαιτερα για τους RAMMSTEIN οι οποιοι αφενως ειναι στο studio κ ηχογραφουν , οποτε δεν τιθετε κ θεμα περιοδιας, αφετερου σιγα μην πληρωσουν εδω να τους φερουν διοτι αυτη τη στιγμη ειναι απο τις πιο ακριβες μπαντες στα live τους μιας κ εχουν πολυ πλουσιο show
μπαααα
για down τιποτα?ελα ρε anselmo,ελα αγορι μου με την παρεα σου!!!ακουει κανεις???
apo ta liga pou kserw slipknot erxontai. mallon paei mia akoma eksetastiki…
σορρυ για τα greeklish. ελπιζω να με συγχωρεσετε