Στο φορουμ?Γυρω στους…ολους:D
ευχαριστω που ακουτε τον πονο μου αλλα πρεπει να ακουστει πιο μακρυα!!!
φέρτε Slayer ρεεεεεε!Να δείτε(και να ξαναδούμε) τι σημαίνει πόλεμος!!!
Υ.Γ.Ως ένα πιο light υποκατάστατο, θα δεχόμουνα και Dimmu Borgir που δεν τους έχω δει ο μλκς!
Nα μπω και εγω στο τριπακι…Λετε στην περιοδια τους που θα παιξουν suites απο 3 δισκους να περασουν και απο δω οι Queensryche?
Death angel στο rockwave…Ξερω οτι δεν εχουν οπαδους στην Ελλαδα αλλα ρε γαμωτο και δισκαρα βγαλαν και θα ειναι σε καποια φεστιβαλ στας Ευρωπας.Εστω στο νταλα ηλιο.
Οι Down παιζουν στο Gods of Metal της Ιταλιας, λιγες μερες πριν το RW…
Αμα δεν τους φερουν τωρα, δεν θα τους φερουν ποτε.
πρεπει ρε γαμωτο,αυτη η μορφαρα πρεπει να πατησει ελλαδα,δεν μας εκατσαν oi pantera,τουλαχιστον αυτοι ρε γαμωτο!!!
Όπου ήξερε ότι πέρσι θα έρχονταν οι Bon Jovi και οι Metallica μαζί με Machine Head.
Σωστά.#-o
ελπίζω να δώ 4η μέρα τίποτα lamb of god,slipknot,machine head με headline Slayer καλά το γάμησα το ξέρω αλλά με την οικονομική κρίση όλα γίνονται
ειναι δυσκολο να φερουν τους MACHINE HEAD ρε γαμωτο…
Φίλε μου κάτι τέτοιο θα ήταν απίστευτο, θα βούλωνε το στόμα πολλών που έχουν κράξει κατά καιρούς την didi (σε αυτούς συγκαταλέγομαι κι εγώ). Δύσκολο να γίνει… αλλά ελπίζουμε!
Ε,οσο να πεις ειναι λιγο.
oλο μαζι το πακετο ειναι ονειρωξη,μακαρι!!!
Αυτη η ανακοινωση αργει πολυ ρε γμτ!
Δε ξέρω αν θα συγκινούσε κανένα μια ενδεχόμενη εμφάνιση των killswitch engage, αλλά να αν δει κανείς το πρόγραμμα στο my space υπάρχουν άφθονες κενές ημέρες και ειδικότερα κενό μετά τις 27. Να έκαναν ολόκληρο ταξίδι μόνο για 6 εμφανίσεις άραγε?
Jun 5 2009 8:00P Nurburgring Nuerburg / Eifel
Jun 6 2009 8:00P Zeppelinfeld Nuremberg
Jun 16 2009 8:00P Dom Sportova 1 Zagreb
Jun 17 2009 8:00P Arena New Belgrade
Jun 19 2009 8:00P Petofi Hall Budapest
Jun 27 2009 8:00P Grasspop Dessel
Έλα Leris…
Ανακοινώθηκαν οι Slipknot…8)8)8)
χαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαα
Αν δεν απατώμαι το είχε αναφέρει ο Giannis… για το Coca Cola Soundwave.
Αλλά το ξαναλέμε: διάβασα ότι αρχές Ιουλίου θα εμφανιστούν στα πλαίσια του Soundwave οι Bloc Party, με χαμηλή τιμή εισιτηρίου
είναι επίσημο και νομίζω υπάρχει και thread
Οι Paradise Lost θα κατέβουν σε πολλά φεστιβαλ, θα παίξουν και Τουρκία τον Ιούλιο.
Λέτε?
Και μετά να έρθουν τον Δεκέμβρη όπως το 2007.8)