με νεο drummer
Από otherside:
“Σφάζονται παληκάρια στην ποδιά των Pet Shop Boys… Α, ναι και κάτι άλλο: Με ρωτάτε αρκετοί για τους Nine Inch Nails. Δεν ξέρω τι θα γίνει, το μόνο που γνωρίζω είναι πως παίζει σοβαρά η πιθανότητα. Το ψάχνουν αυτοί που ενδιαφέρονται. Οι promoters εννοώ. Πως θα πάει, τι κόσμο θα έχει κτλ. Εδώ θα είμαστε να σας ενημερώσω”
Για Whitesnake εχουμε ακουσει τπτ φετος?
καλα ντε μη βαρατε:p
δεν έχει ακουστεί κατι
Απο τη στιγμή που ανακοινώθηκε το Rocking Athens Festival και ξέρουμε οτι Heaven and Hell και λοιποί θα παίξουν εκεί, μήπως να ξεκινήσει η ‘μπαντολογία’ (βλέπε μεταγραφολογία) για το φετινό Rock’em all; Ή μήπως το ξεκάνανε κι αυτό σαν το MMD;
Εδώ και 2-3 βδομάδες ρωτάω αν χρεοκόπησε η εταιρία ή όχι …
τέσπα προσωπικά δεν το βλέπω να γίνεται μιας και τελικά μαζεύτηκαν αρκετά live που όσο να 'ναι καλύπτουν αρκετά γούστα οπότε ένα ακόμα θα χώριζε τον κόσμο που πιθανόν οικονομικά δεν θα μπορούσε να πάει και στα 2 …
Η εταιρεια που διοργανωσε το ροκεμολ υπαρχει ακομα,αλλα συμφωνα με το site της,το μεγαλυτερο καλλιτεχνικο γεγονος του καλοκαιριου ειναι το λαηβ του Πλιατσικα με την Sinead O’Connor.
βασικά αν είναι να γίνει rock em all εκτός από motorhead δεν μου έρχεται κάποιο άλλο μεγάλο όνομα που να περιοδεύει … :-k:-k
(FNM θα ήταν λίγο δύσκολο για rock em all )
Έχετε καιρό, πέρσι ανακοινώθηκε τέλη Μαίου…
Δεν αποκλειεται να χωσουν και μοτορχεντ στις 30/6 στο ροκγουειβ αφου 2 μερες πριν παιζουν γερμανια και 2 μερες μετα παιζουν βουκουρεστι.Βεβαια περισσοτερο προβλεψη ειναι αυτο κι οχι φημη ε!
Μπορει να ναι ραδιο αρβυλα,αλλα εμαθα απο γνωστο μου που του το ειπε ατομο που ξερει τους διοργανωτες,οτι μαλλον θα ξαναγινει φετος Metal Healing αλλα στη Λαρισα,και προσπαθουν να κλεισουν 3-4 δυνατα ονοματα.
Μακαρι.
Ε ελεος… ειπαμε να δουμε και κατι νεο… παλι Motorhead??
δεν ειναι νεο κ ωρεο ο Λεμης?
Μου αρέσει που όλοι καίγονται για το Rock 'em all
Και ρωτάω: δεν σας φτάνει μια πατάτα, θέλετε και δεύτερη?:lol:
Τι θες να πεις? Πώς οι διοργανωτες δεν μαθαινουν απο τα λαθη του παρελθοντος? [-X
Ακριβώς αυτό. [-X
Και επίσης ότι ο έλληνας θέλει Iced Earth στον αιώνα τον άπαντα.
Γιατι αδερφέ, σε χάλασε το Rock’em all? Μήπως είχε κι αυτό πολύ σκόνη όπως το Rockwave; Η μήπως σε πείραξε η βλάστηση σε συνδυασμό με τους Venom, που άλλωστε τους έχουμε χορτάσει; [-X
Με πείραξε ο χώρος, η διοργάνωση, οι γκοθ Moonspell ντάλα ήλιο, και το ό,τι 'να ναι billing πλήν Venom,Μεσούγκα. Αν ο λαός θέλει Ροκ εμ όλ, υπόσχομαι να το διοργανώσω στο μπαλκόνι μου, και δε θέλω παράπονα, έτσι? Ο Σάφερ να ναι καλά βέβαια.
Εδιτ: άσχετο, αλλά προσκυνώ το άβατάρ σου.
Η βλάστηση στο terravibe γαμάει ρε ;p
Θελει λιγο ποτισμα ομως.