Φημες για συναυλίες

Κι εγώ το προσκυνώ!!! Χαχα… Πάντως το Rock’em all κατά την άποψή μου ήταν πάρα πολύ καλό, μαγευτικός χώρος και όχι άθλια διοργάνωση… Ικανοποιητική ας πούμε… Μπαντάρες απίστευτες… Ναι οι μοονσπελ αδικήθηκαν, αλλά μπορούν να δημιουργήσουν σκοτάδι απο μόνοι τους!:stuck_out_tongue:

Δεν θα τον χαρακτήριζα μαγευτικό, εκτός αν παίζανε industrial ;p

Ο χωρος ωραιος, γτ ηταν κ κεντρο …
Αλλα ρε φιλε ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗΗΗ
Ολα ζεματουσαν … απο τους τοιχους μεχρι τα ντουβαρια

Και δεν είχε και νερά στο τέλος…Μη μου τα θυμίζεις, όλο το βράδυ ρευόμουν απ’ τις σόδες ;p

Όντως, αυτό με τα νερά ήταν Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ…

Το περσινό Rock 'em all ήταν κορυφαία συναυλία και πραγματικά εύχομαι να μην πραγματοποιηθεί φέτος…
Ειλικρινά δεν το αξίζει κανείς μας… Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια να φέρουν ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ πακέτο που κάλυπτε όλη τη γκάμα του μέταλ, ένα μήνα πριν γίνει τους αλλάξανε το χώρο και πάλι κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν και όλα αυτά για να ρθει 3000 κόσμος… Οι 1500 πανέξυπνοι τσαμπατζήδες δεν μετράνε…

Φέρνουνε Pain Of Salvation, από τις καλύτερες prog μπάντες, φέρνουν Moonspell που απευθύνονται και σε γκοθάδες και σε μαυρομέταλλους, φέρνουν Lacuna Coil για το πιο mainstream και συμφωνο-ξέρω-γω-τι κοινό, φέρνουν Meshuggah για όλους τους “ψαγμένους” prog-o-deathάδες, φέρνουν Iced Earth που έπρεπε να ρθουν 5000 μόνο γι αυτούς (που είναι όλοι αυτοί που ήταν στο Ρόδον ε; Μεγαλώσανε ε;) και τέλος φέρνουν Venom που κάθε black-o-deathάς που σέβεται τον εαυτό του ΠΡΕΠΕΙ να πάει να τους δει…

Κανένα όνομα δεν είναι μέτριου βεληνεκούς… Και έρχονται 3000… Και μετά μου θέλετε και Rock em all πάλι φέτος… Που ήσαστε πέρσυ να στηρίξετε το φεστιβάλ; Είχατε πρόβλημα που το εισητήριο ήταν 55 ευρώ ενώ για κάθε μπάντα ξεχωριστά θα δίνατε πάνω από 30…

Γιατί δηλαδή να το κάνουν φέτος οι διοργανωτές; Για να έχεις εσύ ο έξυπνος πολλά φεστιβαλ να διαλέξεις; Και τελικά να πάνε 3000 το πολύ άτομα σε κάθε φεστιβάλ και να ζημιωθούν όλοι… Και του χρόνου θα θέλεις πάλι 2-3 φεστιβαλ το καλοκαίρι επειδή είσαι μάγκας…

Υ.Γ. Δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα…

Καποιο δικιο το 'χει…

Το πιο κουλο ειναι που πολλοι ζηταν περισσοτερες συναυλιες και τελικα πανε σε 2-3 ολο τον χρονο.

μηπως παιζει τπτ μηπως για Children Of Bodom???

Έχεις ένα κάποιο δίκιο αλλά όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου όμως η διοργάνωση ήταν απαράδεκτη…

Οι Faith No More κάναν reunion φάση Suicidal Final Tour ή κανονικό reunion?

Άσχετο αλλά υπάρχει περίπτωση να δούμε τίποτα Nightwish; :-k

GIA COB AKOYGETAI TPT?

oooo… κτ τέτοιο θα γα****σε… πάντως θα ήταν δυνατή η 4η μέρα του Rockwave αν έφερναν και Nightwish ή έστω KoRn… :p8)

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου δηλώσεις για την διάθεσή τους να ψάξουν το θέμα “νέο album”… αλλά με κάθε επιφύλαξη.

Το θέμα που δεν με αφήνει να κοιμηθώ είναι αν έστω και σε “Suicidal Fuckin Final Tour…” υπάρχει περίπτωση να τους δούμε ζωντανά εδώ!..

Ναι, ρωτάω σε περίπτωση που δεν έρθουν φέτος, που έτσι δείχνουν τα πράγματα, μήπως τους δούμε αργότερα στο μέλλον.

Κατι τελευταιες info που συνελεξα αναφερουν για Limp Bizkit στο Rockwave…

Χαλαστηκα για μια ακομα φορα προσωπικα με τα ονοματα που επιλεγουμε να φερουμε εδω, αλλα οσους σας ενδιαφερει χαρειτε…

Ελπιζω τουλαχιστον να μην τους εχουν την 3η μερα…

Αλήθεια; Ντάξει άκουγα παλιά, παίζουν και στο φετινό Download Festival αλλά είναι ψιλοτελειωμένοι.

οντως…θυμαμαι το 2000-01 παντως που ηταν πραγματικα στην κορυφη…

δεν θα με χαλαγανε μονο και μονο που θα δω πως ειναι ο τραγουδιστης με το κοκκινο καπελακι απο κοντα:lol:

αλλα αν ειναι ετσι δεν φερνανε καλυτερα τους Korn που και πιο σκληρο ηχο εχουν …και πιο κοντα θα ειναι στο ακροατηριο που θα ερθει για Slipknot και Mastodon…και νομιζω παιζουν και αυτοι στο download

Θα δω 2 φορές Limp Bizkit μέσα σε 10 μέρες :expressionless:

Ήμαρτον παναγία μου.

Ξέρει κανείς αν η περιοδεία των Tool θα είναι Ευρωπαϊκή ή στην Αμερική?