δηλαδη και αυτο που ειπαν στο ραδιοφωνο για 2η μερα ΑC/DC λογω ζητησης ειναι ψεμα???
Αν το ακουσες πριν 2 μερες ναι.
Εδω καλα καλα δεν εχει ξεπουλησει η πρωτη,για δευτερη θα μιλαμε?
…εσύ τι λες?
παιζει κατι για ZZ Top? εχουν βγαλει τις πρωτες ευρωπαικες ημερομηνιες
Περιμένω ακόμα να παιχτεί κάτι τέτοιο…
(καλά το θεικό θα ήταν μαζί με skynyrd αλλά οκ ζητάω τρομακτικά πολλά, οπότε συμβιβάζομαι με έναν από τους 2)
Τα ξαναειπα και πιο πριν…
Lynyrrd Skynyrd δεν παιζει…Οτι ανακοινωσαν για Ευρωπη, το ανακοινωσαν…
Για ZZ Top δεν ξερω τι θα γινει αλλα το βλεπω απο εξαιρετικα δυσκολο εως αδυνατον…
Rasputin άμα ψάξεις σε προηγούμενα ποστ ειπώθηκε από κάποιον ότι άτομο χωμένο (που του είχε πει για KISS, AC/DC πολύ νωρίτερα) του είπε ότι κάτι παίζει για Skynyrd με ZZ Top…Υπάρχουν ημερομηνίες, εκεί στις 15-25 Ιουνίου…
Βέβαια, μην ανεβάζουμε τις ελπίδες μας. Περιμένουμε τον συνάδελφο να μας πεί αν είχε τίποτα νέο.
Αλλά, λες να μυρίσει Νότος φέτος;
Για αυτό και αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον μου και ξαναρώτησα…Εξάλλου και οι δύο μπάντες δεν είναι μακριά και είναι διαθέσιμες εκείνη την εποχή…
Οπότε περιμένουμε νέα…
ρε παιδια λυκαβητο τιποτα φετος?
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει πολλούς αλλά ο Τζιμάκος ο Πανούσης στην συνέντευξη που έδωσε στο Μetal Hammer είπε πως μέσα στο 2009 θα δώσει σίγουρα μια συναυλία (όχι εμφάνιση σε κέντρο κτλ. Το ξεκαθάρισε: συναυλία) που θα μεταδωθεί live και από το ραδιόφωνο και θα είναι επικεντρωμένη στο μουσικό κομμάτι και όχι τόσο στα χιουμοριστικά σκετσάκια του.
Ρε συ, αυτός είναι 600 ετών και παίζει ακόμα…είναι βρικόλακας ο Πανούσης. ¶σε που άμα ακούσεις τον 1ο του δίσκο ανάποδα θα διαπιστώσεις οτι έχει μπει ο διάολος μέσα και σου λέει υποσυνείδητα: ΅Πάρε Coca-Cola, Πάρε Coca-Cola, Πάρε Coca-Cola………….Ά
xaxaxaxaxax :lol::lol:
Ενδιαφέρον ακούγεται, αν και θα προτιμούσα να δω τον Πανούση πιο πολύ για τα αστεία του που σπάνε κόκκαλα…
Καλή φάση άμα γίνει … 8)8)8)
Oι Antony and the Johnsons στην Ελλάδα: http://www.mixtape.gr/t.asp?sec=1&sub=1&uid=2442
Και για να ευλογήσω λίγο τα γένια μου:
Στην εταιρεία έπεσε έξω η πηγή αλλά στο ένα από τα δύο ονόματα έπεσε μέσα… Μακάρι να είναι αξιόπιστη και όσον αφορά το άλλο όνομα του παραπάνω ποστ.
Ο τυπάς δεν υποφέρεται με την καμία όμως!!!
Μήπως να έπεφτες μέσα για τους πρώτους, λέω εγώ τώρα…
Ακουγεται η Lauryn Hill (ex Fugees) για το Ejekt.
Ακουγεται η Lauryn Hill (ex Fugees) για το Ejekt.
Sorry για το double post, αλλα το πιτσι εδω τα χει τσουκσει λιγο!!!
Όχι εγώ… Το πουλάκι
ναι ρε πουστη, ας ερθουν παλι οι Cure :!: