Φημες για συναυλίες

Το κοινο που παει σε συναυλιες ειναι αρκετα λιγοτερο πιστευω.Καπου στα μισα.
Δεν ξερω κιολας.

Nαι, κι εγω αυτην την εντυπωση εχω, οτι χοντρικα 100.000 ειναι οι fans.
Aλλα οπως ειπε και ο ντεθας, περιπου οι μισοι ασχολουνται ‘‘ενεργα’’ με αυτη τη μουσικη και τρεχουν και στις συναυλιες.
Αλλωστε αν κρινουμε και απο το κοινο που μαζεψαν οι Μaiden και οι Priest (top ονοματα που, θεωρητικα τουλαχιστον, ο καθενας θα ηθελε να τους δει), το οποιο δεν ηταν πανω απο 40.000, επιβεβαιωνεται ο συναδελφος που λεει οτι το hard rock / metal συναυλιακο δυναμικο της Ελλαδας ειναι το πολυ 50.000 κοσμος.

Τελικα για rammstein ισχυει επισιμα?

Αφου δεν εχω παθει τρια απανωτα εγκεφαλικα δεν ισχυει.:stuck_out_tongue:

8O8O
που το είδατε για rammstein???
δεν παίζουν με τόσο λεπτές λέξεις ρε παιδιά!!!Ντροπή, κυκλοφορούν και εγκεφαλικά στις μέρες μας!!![-X

Now playing: Pain - It’s Only Them
via FoxyTunes

ρε παιδια μην ξεχνατε και το θεμα του εισητηριου
οσο αφορα τις συναυλιες

αμα ειχανε πχ γυρω στα 10-15 ευρω τα λαιβ στο Αν δεν θα μαζευε παραπανω κοσμο???

πριν 8 χρονια δωσαμε 20 ευρω να δουμε dark tranquillity και haunted μαζι
φετος δωσαμε +το 50% εκεινης της τιμης για να δουμε μονους τους τους haunted
λεει πολλα αυτό

σε συνδιασμο με αυτο που ειπε ο ντεθστερ

δηλαδη
πχ ερχονται οι shels που εχω ξετρελαθει με την παρτη τους και εχω παρει και το σιντι τους
αμα μου τους φερουν στο αν με 30 ευρω εισητηριο ειμαι υποχρεωμενος να παω να τους δω???
δηλαδη ειναι ακομα νεα μπαντα με ενα δισκο
που η θεση της ειναι επι το πλειστον να παιζει σαππορτ
η να περιοδευει με ιδιου βεληνεκους μπαντες

γιατι να σκασω τα κερατιατικα για να τους δω για μια ωρα με 1-2 ελληνικα σαπορτ που δεν εχω ξανακουσει και δεν ξερω αν θα μου αρεσουν ή οχι???

Πρωταπριλια χτες.Και γω την πατησα.:lol::lol::stuck_out_tongue:

:thumbdown::thumbdown::x:x
Αυτός που το είπε, του εύχομαι να μην του ξανασηκωθεί ποτέ!!!

Now playing: Pain - The Game
via FoxyTunes

Και στο λεγα γω.Αμα ισχυε δεν θα ημουν εδω τωρα.

• 1

λέμε για τα Live στην αγγλία αλλά εκεί βλέπεις shinedown με 13 ευρό και Rise Against-Anti flag με 20…ναι το έχουν στο αίμα τους οι άγγλοι να πηγαίνουν σε συναυλίες αλλά εκτός απο τα πολύ μεγάλα ονόματα τύπου AC/DC, Dylan κλπ οι υπόλοιποι παίζουν με χαμηλό εισητήριο( και φυσικό επάκολουθο να είναι sold out)

Αν και off topic, θα προσθέσω και εγώ για πολλοστή φορά ότι το Ελληνικό hard/rock/metal κοινό που προανέφερε κάποιος φίλος πριν (και που απαριθμεί πολύ λιγότερα από 100.000 μέλη) έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί τις συναυλίες που του αναλογούν, ποιοτικά και ποσοτικά. Κάντε ένα κόπο και δείτε π.χ. το κοινό στο Live Aus Berlin των Rammstein. Απλοί καθημερινοί γερμανοί από 15-55 που βρέθηκαν εκεί όχι γιατί είναι απαραίτητα fan του συγκεκριμένου συγκροτήματος η μουσικής, αλλά της μουσικής γενικότερα. Χθες έχασαν όσοι δεν ήταν στο Gagarin στο live Combichrist / Covenant. Οι fan των slipknot που νομίζουν ότι οι Crahan, Fehn μπορούν να έχουν τον τίτλο του showman ας το ξανασκεφτούν. Όταν το Eλλάντα αποκτήσει περισσότερους φίλους της μουσικής και λιγότερους οπαδούς, θα καταφέρει να δει μεγάλα ονόματα στο απόγειό τους και όχι στα γεράματα να κάνουν reunion για live σε Dubai, Kuala Lumpur και….Athens.

Ελεος, ομως!!! Κανεις δεν υποχρεωσε κανεναν να παει σε λαιβ!!! Εμενα μου τι σπανε χιλια δυο πραγματα στις συναυλιες γι αυτο πηγαινω σε συγκεκριμενες ουτε καν μια το μηνα… Αντιθετα με εκφραζουν περισσοτερο τα αυτο-οργανωμενα λαιβ… Δλδ ειναι κ θεμα επιλογων κ καλο ειναι να κοιταμε περα απο μας κ οχι οτι ειτε πας σε μεταλ συναυλια ειτε στα μπουζουκια…

φερτε ρε ταγαρια την 4η μερα τους Limp bizkit. 29 ιουνιου ειναι στην σοφια. και μετα εχουν 3 μερες κενο. κατεβαστε τους. ειναι απωθημενο. τι σαξον και κλαρκσον με λετε τωρα…

σκεφτόμαστε λίγο πριν ρίξουμε την κατάρα μας ε. ειδικά όταν δε συντρέχει και λόγος.

[-X[-X
Ας έκαναν και σε σένα τίποτα τέτοιο με ένα από τα αγαπημένα σου συγκροτήματα ,να δούμε τι θα έλεγες…
Βέβαια τώρα ήταν και δικό μου λάθος, γιατί οι Rammstein εδώ δύσκολα θα έρθουν (και το ξέρουμε) γιατί το show είναι ακριβό και το ticket θα έχει 60+, αλλά με μια ελπίδα ζεις σε αυτόν το κόσμο…Σορρυ αν πρόσβαλα κάποιον, απλά ήταν η αντίδραση της στιγμής και σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένη…

Now playing: Pain - Injected Paradise
via FoxyTunes

Nαι, ειδικά ο dude κλαίγεται πολύ εύκολα για κάτι τέτοια.

ρε συ angel_death, ολα οκ πασά μου, σε καταλαβαίνω. απλά πριν ανοίξουμε το στόμα μας σκεφτόμαστε αν θα θέλαμε να υποστούμε εμείς την κατάρα που ξεστομίζουμε, δεν είναι αστεία ορισμένα πράματα. ειδικά για μια πλάκα για μουσικό συγκρότημα, μη χάνουμε και το μέτρο. μέχρι και κατάρες για καρκίνο έχουμε δει εδώ μέσα, για να προσέχουμε λίγο ρε. ούτε για πλάκα τέτοια πράματα…

Αυτο λεω κι εγω ρε γαμωτο,αλλα ποιος μ’ακουει?

Πιο πολυ θα κολλαγαν με το line up,αλλα μαλλον η κοντρα τους με Slipknot θα ηταν ενα προβλημα.:-k

τωρα τα ειδα κ γω…

μαλλον ναι εκλεισε η ‘‘τερρα’’ σκηνη

αρα οτι αλλο καλο δυσκολα…

μονο τιποτα ελληνικα για να συμπληρωσουν τους σαξον στην μικρη σκηνη…

ετσι καταλαβα απο την ανακοινωση…

ευτυχώς όχι η didi :stuck_out_tongue:

δεν τους άντεχα καλά καλά στα φόρτε τους, σιγά μην την πάλευα τώρα:p