Φημες για συναυλίες

Wretch, αχαριστια ομως. Δε φταιει κανεις, εγω φταιω που σα μλκς σας εχω πει τοσα και τοσα ανα καιρους. Κανονικα πρεπει να μεινουν μονο κατι Drifters που σας ειρωνευονται κλπ

Καθόλου αχαριστία. Εσύ το θεωρείς οκ αυτό; Δε λέω να μας πεις τι έρχεται, απλα να συνεννοηθείτε με pm. Προσωπικά δεν με καίει να μάθω, αλλά ποιός ο λόγος να μιλήσεις εδώ πέρα για κάτι που δεν πρόκειται ν’ αποκαλύψεις; Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Την απογοητευση της στιγμης δε τη καταλαβαινεις. Οκ, ετσι θα γινεται απο δω και μπρος.

Έχει δίκιο η Wretch ρε σεις, είναι αρκετά σπαστικό. Ο Angmar ξηγιέται σπαθί κάθε φορά, απλά οι υπερβολικές αντιδράσεις του Red Rum είναι που άναψαν το φυτίλι νομίζω:p

Βέβαια δε νομίζω να είναι κάτι που να με ενδιαφέρει, αλλά κουβέντα να γίνεται…

Angmar, νομίζω ξέρεις ότι σ’ εκτιμάω.
Αυτό που λέει ο freedom συνοπτικά.

Προφανως αυτο το πραγμα ΔΕΝ θα το δω. Εκτος κι αν κανω τριτο ταξιδι στο εξωτερικο, προοπτικη που πλεον σκεφτομαι πολυ σοβαρα. Δεν εχω αλλα να πω guys, ειμαστε αρκετοι που χουμε φαει πακετο, δε ξερουμε τι θα κανουμε και συγκριτικα μ αυτο, η γκρινια σας μου φαινεται αστεια. Και ναι, ακουγομαι μλκς, αλλα ας γινω κι εγω για μια φορα. Εσεις τουλαχιστον θα το δειτε, οποτε μη παραπονιεστε. Over & out.

Πες μωρέ μίζερε αν είναι Eyehategod, να αρχίσω να χοροπηδάω!

Όλα τ’άλλα είναι οδοντόκρεμες. :stuck_out_tongue:

Αχαριστία; Wtf. Καθόλου, δίκιο είχε πιστεύω. Όντως όσο σε έχω διαβάσει δεν είχες drifterίσει. Απλά τώρα το έκανες, πες ότι ήταν ο ενθουσιασμός της στιγμής και τελείωσε :wink:
Εφόσον διαβάζουμε εκρήξεις χαράς αλλά δε “μπορείτε” να μας αποκαλύψετε τον λόγο, είναι μαλακία.
Τόσο απλά. Ας το παραδεχόσασταν να τελειώνε ;Ρ
Πάντα φιλικά!

μετα την προσθηκη των down στο ροκγουειβ ολα μπορουμε να τα περιμενουμε

οπωτε καντε υπομονη

το θεμα ειναι να καταφερουμε να βρουμε λεφτα

γιατι προσωπικα εμενα με ενδιαφερουν και η μερα των slipknot
και το φεστιβαλ των heaven and hell
και ac dc
βαλε και κανα 2-3 μικροτερα λαιβ (burst, hatebred κλπ κλπ)

γαμησετα

Βρε μηπως ειναι οι Slayer? :stuck_out_tongue:

@angmar
πολυ πατριωτικα δεν το πηρες το θεμα??

το να λες πριν την ωρα τους συναυλιες δεν ειναι και καμια αγαθοεργια!!!

μπα. εγω λεω οτι αν δεν ειναι faith no more, δεν αξίζει τέτοιου είδους πανικός. τους slayer τους έχουμε δει αρκετές φορές.

Αυτό πήγα να πω. Οι FNM δεν είναι δα και ΤΟΟΟΟΣΟ τεράστιοι.

Εμ, το αντίθετο νομίζω πως εννοεί :-s

ε χμμ. το αντιθετο ακριβώς είπα.

ααχ κασερης.

Σιγουρα μπορει να ειμαι υπερβολικος (βσκ εχω τρελαθει με τη γκινια μου), αλλα αμα δεν ειχε ηδη αναφερθει κατι απο πλευρας Ρεντ Ραμ, δεν υπηρχε περιπτωση να λεγα το οτιδηποτε. Κοινως, απλα ηθελα να τσιγλησω τον αλλο προς επιβεβαιωση. Κατα τ αλλα, ο Ιφριτος τα ειπε ωραια και το δεχομαι, οποτε η αποπανω απαντηση (κατα ενα μερος) πηγαινει και προς εκεινον. Ενιγουει, οτι ειναι θα ανακοινωθει πολυ συντομα, οποτε no harm done. Εμεις να δω που θα παμε. Γμτ.

Δεν είδα το “δεν”… :oops:

Τέσπα εγώ αυτό πιστεύω. Όποιος διαφωνει να ψοφήσει. ΤΩΡΑ.

πλάκα σπας έτσι???

και λιγάκι όμως, ναι?