Φημες για συναυλίες

Για Lynyrd Skynyrd και ZZ Top που έχει ακουστεί από άνθρωπο του χώρου όπως δήλωσε ο συμφορουμίτης μας, τον οποίο τον έχουμε στείλει στο μέτωπο για πληροφορίες και περιμένουμε νεώτερα, υπάρχει ένα κενό και των δύο στις 15 με 25 Ιουνίου… Οπότε μπορεί να γίνεται προσπάθεια…
Είπαμε όμως…δεν ανεβάζουμε τις ελπίδες μας…Όχι…
The South will prevail!!

Nαι ρε πούστη μου πρέπει πού και πού. Το ξεχνάω…:frowning:

Τότε θα έρθει όποιος είναι να έρθει…

Ποσες φορες πρεπει να τα πουμε για Skynyrd & ΖΖ Τοp…??..Τεσπα αν θελετε να ελπιζετε καντε το…No problem by me…

Οσο για τη φημη που κυκλοφορει σκεφτειτε λιγο και δειτε τι δεν μπορουν να δουν τα ατομα που αναφερθηκαν…Θα ειναι κατι λογικα που θα ερθει τις μερες του Χελλφεστ…Αρα δειτε τι εχει κενο εκει κοντα και μπορει να ερθει Ελλαδα εκεινες τις μερες…

Δεν ξερω κατι εγω απλα αυτα που θελω να δω για το 2009 θα τα δω, οποτε δεν καιγομαι να μαθω…

2 λογοι υπαρχουν να χαρω…Ή να ειναι Slayer που δεν με χαλαει να ξαναδω ή να αποφασισει ο Axl να ξεκινησει περιοδεια…Με 1η ανακοινωση την Ελλαδα ομως αρκετα χλωμο…

Οποτε be patient…

Εγω διαφωνω,εχεις προβλημα?:stuck_out_tongue:

για slayer πάντως δεν έχει ακουστεί τπτ, ούτε καν σαν τρελή φήμη…

Μερικά είναι λίγο πιάσιμο κώλου που ανέφερες. Ειδικά οι AC/DC. Θα μου πεις βέβαια πόσοι AC/DC υπάρχουν; Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Σκέψουν να ερχόντουσαν οι Down και οι Mastodon ξεχωριστά. Θα ήταν άνετα από μια 35αρα-40αρα ο καθένας τους. Heaven and Ηell και Blind Guardian 50-35 αντίστοιχα. Τύχη μεν φέτος, πολλά μαζεμένα από την άλλη :stuck_out_tongue:

Το είπα από την αρχή.Μην ανεβάζουμε τις ελπίδες μας. Αλλά φίλτατε Ρασπούτιν, τι σας πειράζει εσλας να ελπίζουμε;8)
Τι δουλειά μου μέσα…Δεν μπορώ να φύγω 31 Μαϊου να πάω Λονδίνο για Skynyrd…

Νομιζω ηδη εχω απαντησει στο αν με πειραζει…

Προλαβαινεις ακομα παντως αν κατσει για Λονδινο…Εκει θα μας βρεις…

ρε παιδια αυτοι που λετε οτι θα ρθουν κ δεν μας λετε ποιοι ειναι…ποιους ενδιαφερουν πιο πολυ…τους μεταλλαδες οι τους πιο ροκαδες?? ε πειτε καποιο στοιχειο…πειτε κατι…:stuck_out_tongue: μας εχει φαει η αγωνια…

Δωστε κπ πληροφορια γαμω το κερατο μ…θα σκασω.

Και πειτε κ ποσο περιπου θα περιμενουμε.

εχει να κανει με faith no more??

παιδια? εχετε ακουσει φετος τπτ για το rock em all? i @@?

δεν με πειραζει αν θα το πειτε η οχι ρε παιδια αλλα μακαρι να με ενδιαφερει τουλαχιστον η μπαντα που θα ρθει…:D:D

δεν με πειραζει αν θα το πειτε η οχι ρε παιδια αλλα μακαρι να με ενδιαφερει τουλαχιστον η μπαντα που θα ρθει…:D:D

Μεγάλο. Γιατί εγώ είμαι ΝΤΑΗΣ.

AYTA EINAI…:D:D:D

FNM 18 Ιούνη λένε οι φήμες.

Σας χάλασα το παραμύθι;

Καθόλου όμως!!!

:bounce::vibrate::bounce::vibrate:

:yahoo::yahoo:

Εχθές το αυτάκι μου πήρε ότι στις 29 Ιουλίου θα φέρουν Nevermore, + μια άλλη μπάντα που δεν θυμάμαι…
τώρα περιμένουμε…

Now playing: Anathema - Empty
via FoxyTunes