Πολυ λογω ημερομηνιας.Ελπιζω ν’αλλαξει.
ελπιζω να ακουσε καλα το αυτακι σου…
παντως 28 ιουλιου παιζουν στο τελ αβιβ οι nevermore…αρα ισως τους φερουν στις 29 που λες…
Ρε Ειντζελ ακουσες για τη δευτερη(κατα τη γνωμη μ)καλυτερη συναυλια της χρονιας και δεν θυμασαι ποιοι ειναι σαππορτ;
Ελπιζω να μην μας μπριζωνεις τσαμπα μονο…
Παιδιά μου είπαν ότι είναι σχεδόν σίγουρο, και περιμένουμε να ανακοινωθεί στα σίγουρα.
Αυτά μου είπαν, αυτά σας μεταφέρω.Τώρα τι να σας πω δεν ξέρω τίποτα παραπάνω από αυτό.
ααααυτα ειναι!!! προσπαθισε να θυμιθεις το αλλο συγκροτημα τωρα… πες μου αυτο που περιμενω να με στειλεις τελειως…!!! :D:D:D
Tι περιμενεις;
Βασικα εμενα με εχει στειλει ηδη!!
ασε δεν θελω να πω τι περιμενω μην μου χαλασει το γουρι…αλλα μονο κ μονο οι nevermore με εστειλαν κ εμενα!!!
Ο μπασίστας της μπάντας, o Billy Gould, έχει δηλώσει δημόσια πως η Ελλάδα είναι μέσα στην “λίστα” του…
προφανώς τώρα είναι θέμα booking… αν θα βρεθεί διοργανωτής εκ μέρους μας…
:papas: :papas: :papas:
Σχετικά πάντα με τους FNM και όσους έχουν την κάψα:
Facebook: Θέλουμε Live τους Faith No More στην Ελλάδα…ΤΩΡΑ!!!
εγώ τόσα χρόνια ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν γιατί τέτοια πρεμούρα για τους FNM δεν είχα φανταστεί ότι θα υπάρχει…
Πραγματικά, αμφιβάλλω αν υπάρχουν πάνω από 2-3 χιλιάδες άνθρωποι “συνειδητά” οπαδοί του συγκροτήματος.
Πάμε ρε ελληνάρα με το hype σου…
Γενικά δεν έχεις άδικο. Πριν 10 χρόνια π.χ. όντως θα ήταν τόσοι.
Μην ξεχνάς ότι από τότε απέκτησαν και ένα cult status, ο Patton άρχισε να συμμετέχει παντού, έφτιαξε την Ipecac και γενικότερα έγινε γνωστός σε ένα κοινό που δεν είχε και πολύ επαφή με το 90 's rock. Καθώς επίσης επηρέασαν ένα κάρο συγκροτήματα, ειδικά στο nu-metal.
Ακόμα και θέμα hype να είναι εμάς δε μας χαλάει πάντως…
Εγώ πάλι περίμενα κάτι καλύτερο. Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι FNM.
Ειναι πολυ πραγματικο, πως οι συνειδητοποιημενοι fans των FNM στη Ελλαδα ειναι κατω απο 2-3000…
Η σπουδαια λεπτομερεια ειναι πως υπαρχουν καποιοι, ακομα λιγοτεροι που ειναι πραγματικα φανατισμενοι με την μπαντα…
Συμβαινει προφανως και με αλλες μπαντες, αλλα οχι και παρα πολλες…
…οι μουσικοι γραφιαδες τις χαρακτηριζουν “cult” μπαντες…
να βγάλουμε το “οπαδόμετρο” να τις μετρήσουμε δηλαδή…
Έχει διαφορά το “αν έρθουν, ψήνομαι να πάω” από το “περιμένω ημερομηνία για να οργανώσω την ζωή μου πριν & μετά”…
Το συμπέρασμα είναι μόνο πόση επίδραση μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης/γκρουπ στην αισθητική γενικά κάποιων ανθρώπων - όχι το πόσο φανατισμένοι είναι εν τέλει αυτοί…
ενά παίδι μου είπε με σιγουριά κιόλας ότι θα έρθουν σεπτέμβρη οι avenged sevenfold μούφα μεγάλη μου μυρίζει αλλά μπας και εχει ακούσει κανείς τίποτα?
Ναι, δεν υπαρχει περιπτωση. Μολις τελειωνουν το αμερικανικο τουρ και βουρ στο στουντιο
'Ονειρο θερινής νυκτός άσε που δεν ξέρω αν θα μάζευαν κόσμο εδώ.
Λογικο ειναι να μην εχουν τεραστιο κοινο οι Faith no more στην Ελλαδα.
Οσοι εχετε παει σε συναυλιες θα εχετε δει οτι οι ηλικιες ειναι κυριως αναμεσα 18-25.Οταν αυτες οι ηλικιες αρχιζαν να ακουν Metal η rock οι Faith no more ειχαν διαλυθει.Αντε οι 25αρηδες να τς προλαβαν στα τελειωματα τους.Και οι Faith no more δεν ειναι οπως οι Led Zeppelin πχ. που θα ακουγονται κ 200 χρονια μετα τη διαλυση τους και απο τη στιγμη που ο 40αρης που τς ακουγε το 90 που ηταν στα πανω τς τωρα παιζει κ να μην τς θυμαται πως θα μαζεψουν κοσμο.