Ρε παιδια χωρις πλακα τωρα επειδη εχω την δισκογραφια τους ακουσα μια φορα αλλα δεν επαθα και εγκεφαλικο πειτε μου η εδω η πμ τι μου προτεινεται απο τα αλμπουμ τους για να δωσω βαση.
Παντως,στο νεο Μεταλ Χαμερ υπαρχουν δηλωσεις Mustaine οπου λεει συγχαρητηρια σε Λαρς,Τζειμς για το Rnr hall of fame και κριμα που δεν μπορουσα να ειμαι εκει μαζι τς.Ειπε και οτι θα προσευχεται για αυτους και τις οικογενειες τς μαλιστα.#-o:lol:
Λοιπον για Avenged Sevenfold…Δηλωσαν προσφατα πως οτι ανακοινωθηκε αυτο ειναι…Συναυλια παλι απο το 2010…Αρα ακυρο…
Για Metallica-Megadeth χλωμο το βλεπω για φετος τουλαχιστον…Megadeth μονοι τους ισως…
Και γι’αυτους που ηλπιζαν οι ZZ Top ανακοινωσαν τις ημερομηνιες μαζι με τους Aerosmith για Αμερικη…Και ξεκινανε 16/6…Ακριβως μετα το Download Festival…Οποτε ακυρο…Οσο για Lynyrd Skynyrd να μην τα ξαναλεμε…Αυτα για να μην ελπιζετε τσαμπα για τετοιες συναυλιες στο Ελλαδισταν…
Metallica-Megadeth?Ναι,ωραία!Και στο τέλος του settlist των Metallica,να βγαίνει ο Mustaine στη σκηνή και να παίζουν κάποιο απο το Kill 'em all! για να ακουστεί μετά απο 26(και βάλε) χρόνια κάποιο απο αυτά τα τράγούδια με το κανονικό,γαμηστερό τους σόλο!
Ωραία ονείρωξη…