Φημες για συναυλίες

Αν δεν υπήρχαν και αυτοί οι “μουσικοί τουρίστες” όμως (όπως το θέτετε) θα βλέπαμε ΜΟΝΟ μέιντεν και σκόρπιονς εδώ…

Εγώ τους ανακάλυψα όταν βγήκε το KFAD, και έχω όλους τους δίσκους τους.

μ’αρέσουν, δεν ξέρω όμως όλους τους στίχους απ’έξω, δεν θεωρώ ότι άλλαξαν τη ζωή μου, και δεν τους θεωρώ αγαπημένο μου συγκρότημα.

Να έρθω ή θα “φάω πόρτα”?

Ολα ωραια!
Εγω δεν διεκδικω ΚΑΝΕΝΑ εγκωμιο του φανατικοτερου οπαδου και λοιπα και λοιπα…

Μακαρι να ανακοινωθουν και να μαζευτουμε και 10.000 αρρωστακια και τουριστες και το λουρι της μανας και να περασουμε γαμω!

Απλα τυχαινει οι FNM να ειναι κατι για το οποιο “καιγομαι”! -αυτο θελω να τονισω μονο

οκ, μαζί σου.
Και γω θέλω να τους δω πολύ.

Απλά με χαλάνε αυτές οι “ελιτίστικες” απόψεις. Γι αυτό και η παρέμβαση.

Άντε να ανακοινωθεί!!! :slight_smile:

Kι εγω το ελπιζω να ερθουν οι FNM αλλα μια ημερομηνια που θα ειμαι εδω ωστε να γλιτωσω το επιπλεον “ξηλωμα”.

βασικα αν τελικα γινει 18 ιουνιου θα ειναι και φουλ μεσα στην εξεταστικη αλλα ποιος την γαμαει την εξεταστικη για τετοιο λαιβ…

Ρε παιδια χωρις πλακα τωρα επειδη εχω την δισκογραφια τους ακουσα μια φορα αλλα δεν επαθα και εγκεφαλικο πειτε μου η εδω η πμ τι μου προτεινεται απο τα αλμπουμ τους για να δωσω βαση.

Angel Dust & King For A Day για αρχή.

[B][SIZE=“3”]ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ FNM.

ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.[/SIZE][/B]

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

EINAI ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ VERY ΙNSIDE SOURCE .

A,ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ

[SIZE=“3”]ΤΟΥΡ METALLICA-MEGADETH[/SIZE]

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΔΩ ΠΡΩΤΟΙ(ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΤΑΞ…):stuck_out_tongue:

Για συναυλιες…? Η στα πλαισια του Smackdown World Tour?:stuck_out_tongue:

ωπα ωπα…Τουρ Metallica-Megadeth για πού? Πες τώρα να πέσω από τον όροφο…

Αυτή είναι η μεγάλη συναυλία που αρνούνται να πουνε εδώ και 4-5 σελίδες?

Παντως,στο νεο Μεταλ Χαμερ υπαρχουν δηλωσεις Mustaine οπου λεει συγχαρητηρια σε Λαρς,Τζειμς για το Rnr hall of fame και κριμα που δεν μπορουσα να ειμαι εκει μαζι τς.Ειπε και οτι θα προσευχεται για αυτους και τις οικογενειες τς μαλιστα.#-o:lol:

Αλλα δν νομιζω να γινει αυτη η φαση.

Angeldust και The Real Thing!!!

Και καλα να περασεις…

Λοιπον για Avenged Sevenfold…Δηλωσαν προσφατα πως οτι ανακοινωθηκε αυτο ειναι…Συναυλια παλι απο το 2010…Αρα ακυρο…

Για Metallica-Megadeth χλωμο το βλεπω για φετος τουλαχιστον…Megadeth μονοι τους ισως…

Και γι’αυτους που ηλπιζαν οι ZZ Top ανακοινωσαν τις ημερομηνιες μαζι με τους Aerosmith για Αμερικη…Και ξεκινανε 16/6…Ακριβως μετα το Download Festival…Οποτε ακυρο…Οσο για Lynyrd Skynyrd να μην τα ξαναλεμε…Αυτα για να μην ελπιζετε τσαμπα για τετοιες συναυλιες στο Ελλαδισταν…

Aμα γινει για τα φραγκα προβλεπω τον μαστειν να ξερναει στην σκηνη.:lol::lol::lol:

Χαχαχαχαχαα, εγραψες!

Μαζι με Metallica, Megadeth, απαιτω και Slayer :stuck_out_tongue:

PS: A και Sepultura με τους 2 Καβαλερες. :smiley:

Προφανώς το Metallica - Megadeth θα είναι για του χρόνου. Πάντως θυμάμαι μία ανάλογη φήμη και πριν από 7-8 χρόνια.

Για το συγκεκριμενο πακετακι εχει πεταξει και ενα υπονοουμενακι και ο Μουστανας στο επισημο σαϊτ των MD.

Metallica megadeth… καλή φάση 8)

Mιας και προγραμματίζω ταξιδάκι Βοστώνη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο σκέφτομαι για 16/6 Αerosmith/ZZ Top. Το presale άρχισε σήμερα.

Metallica-Megadeth?Ναι,ωραία!Και στο τέλος του settlist των Metallica,να βγαίνει ο Mustaine στη σκηνή και να παίζουν κάποιο απο το Kill 'em all! για να ακουστεί μετά απο 26(και βάλε) χρόνια κάποιο απο αυτά τα τράγούδια με το κανονικό,γαμηστερό τους σόλο!
Ωραία ονείρωξη…