Φημες για συναυλίες

Στο δίλημμα όμως “ή τότε ή ποτέ” τι απαντάς?

Eννοειται ποτε:p

Aντε επειδη We Care A Lot αντε και 10/08!:smiley:

ναι αντε ομως τι θα γινει θα το ανακοινωσουν…παντως στις 14/8 παιζουν βουλγαρια:D
και αν,λεμε αν, δεν ανακοινωθει για εδω,η βουλγαρια διπλα ειναι8)

Δλδ, Μαικ Π(ι)ατον; :-k

Επαναφέρω το θρεντ των φημών μέσα στη μέση του καλοκαιριού γιατί:
Α) Άν πραγματοποιηθεί θα πρόκειται για τεράστια συναυλία
Β) Θα ανήκει στο καλοκαίρι με την ευρύτερη έννοια αφού θα γίνει σε ανοιχτό χώρο
Γ) Προέρχεται από σχετικά αξιόπιστη πηγή, από άρθρο στα ΝΕΑ (που πέρυσι είχαν δικαιωθεί 100% στις συναυλίες του φθινοπώρου που είχαν αναγγείλει από τον Αύγουστο.

[SIZE=“7”]Clapton 2 Oκτωβρίου στο Ηρώδειο! :bounce::vibrate:[/SIZE]

Τον φέρνει και αυτον ο Ντεμης? Γιατι διαβασα πως ετοιμαζει κι αυτος αλλο ενα μεγαλο ονομα

Αν ειναι ο Ντεμης, θα πας? :stuck_out_tongue:

Τι είπες τώρα… (τριπλό εγκεφαλικό)!!!

Αυτο για τον Κλάπτον το έχω ακούσει στο ράδιο σε κουβέντα του στυλ “πως γίνεται να δίνουν αμέσως το Ηρώδειο στον ΧιΨι καλλιτέχνη και το Καλλίμάρμαρο στον Σακη ενω αν πρόκειται για τον Ερικ Κλαπτον και για ροκ γενικότερα υπάρχει μπουρμούρα?”

Γλουπ! Ανεβηκε η πιεση, τετραπλο εγκεφαλικο και τα ματια πεταχτηκαν απο τις κογχες! Clapton ρε? Μακαρι να ερθει : ημοτικον που προσευχεται στον Σιντο, τον Χριστο, τον Αλλαχ και τον Βουδα:

aaaa
elpizoume na min parameinei fimi!!!

Πάρα πάρα πάρα πολύ γουστάρω την καινούρια φήμη 8)
Μακάρι…

Καπου ειχα δει λινκ που ελεγε οτι ειναι κλεισμενο.

Ψαχνω το λινκ κι επανερχομαι…

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

1. Ερικ Κλάπτον

Κατω κατω εχει το προγραμμα…

ποιος θα πρωτομπει στο ηρωδειο να δουμε.ππιστευω οτι θα υπαρχει αρκετος κοσμος που θελει να τον δει!!

Ντου στο Ηρώδειο λοιπόν! :lol:

ρε εδω λέει και 7 σεπτέμβρη leonard cohen 8O:!:

edit: checkara και έχει κενο όντως 4 παίζει ρουμανία και 12 ισπανία μακάρι γιατί ακόμα βρίζω που τον έχασα πέρισυ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ώπα, ώπα, δεν τα πετάμε έτσι αυτά!

edit: μαλάκες δίκιο έχει!

1. Λέοναρντ Κοέν

το ουίσκι μου!

Καλα, μην βιαζεσαι. Οι τιμες στο Ηρωδειο συνηθως μοιαζουν λιγο με τις τιμες για αστακο στα καρβουνα μεσημερι Κυριακης το κατακαλοκαιρο στην Καστελα, με θεα τη θαλασσα. Ισως και λιγο πιο ακριβες… Χωρια που τα μισα εισιτηρια θα τα παρουν στα χερακια τους οι γνωστοι πολιτκο-μεγαλοδικηγορο-μουσικο-επωνυμο-κουλτουριαρηδες της υπεροχης πατριδας μας που εκτιμουν το ταλεντο ενος μεγαλου καλλιτεχνη και τρεχουν στο τσαμπε να βρουν προσκλησεις για να ειναι πρωτη μουρη στους φωτογραφους.

:lol:
Λες να απλώθηκε και στο Ηρώδειο o Nτέμης; :stuck_out_tongue:
Πάντως Santana πήγα. Το γράφει και στην κριτική της συναυλίας του rocking αν δεν με πιστεύεις! :lol::lol:

Δυστυχώς παίζουν αυτά που λές,το Ηρώδειο έχει μία δική του παθογένεια ως χώρος… [-X
Αλλά Clapton δεν έχω δεί ποτέ και είμαι αποφασισμένος και να τα σκάσω και σε ουρές να περιμένω…:roll:

λωλ ναι, ο πεισματαρης οπαδος :stuck_out_tongue: