Ωραία θά 'τανε στον Λυκαβηττό με τον Clapton… Αν και θα συμφωνούσα ότι είναι για λίγο μεγαλύτερο χώρο…
Ας επλίσουμε ότι το 2010 θα τον δούμε τελικά…
Ωραία θά 'τανε στον Λυκαβηττό με τον Clapton… Αν και θα συμφωνούσα ότι είναι για λίγο μεγαλύτερο χώρο…
Ας επλίσουμε ότι το 2010 θα τον δούμε τελικά…
clapton κα cohen (ξανά και ξανά και ξανά!)αν ισχύει κατι τέτοιο θα χω δει μέσα σε 3 μηνες τους 3 μεγάλυς μ ήρωες (μαζι με bruce)! δν θα τ αντέξω! με την καμία όμως!
ρε στο other side ελεγε πως ο ντέμης ετοιμάζει κ κατι ακόμα μεγάλο μετα απο santana και αν ειδατε στο logo της εταιρίας που επαιζε στ video wall τ οακα αό τη μια ήταν το οακα (santana!!!) και απο την αλλη το ηρώδειο (clapton???) αρα μ φαίνεται πολύ λογικό…περιμένουμε…
το λεγα πως ηταν το Ηρωδειο και δεν με πιστευαν!
Καποια ζωα δεν με πιστευανε
Γεια σου ρε Βασιλη Λεβεντη…
Aν ισχύει αυτό για ΖΖΤοπ στην κεντρική EΧΩ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΛΑΙΜΕ!
Πόσο γουστάρω όταν δικαιώνομαι 8)
Κατα το ημισυ αλλα ΟΚ…
Tο συγκεκριμενο διδυμο μαζι ηταν απο τα ονειρα που ηθελα να πραγματοποιησω σε μια μερα…Ε αν το πετυχαινα στην Ελλαδα!!! θα ηταν απιστευτο…
Βεβαια μπορει να γινει στο μελλον…Οχι εδω φυσικα…
To Skynyrd δεν θα το απέκλεια… Εξαρτάται από το πως παει το ZZ Top μάλλον…
Ο Clapton δυστυχώς παραμένει όνειρο θερινής νυκτός όμως προς το παρόν…
Όσο για τον κύριο 11, η μεγάλη του συναυλία στο ΟΑΚΑ είναι η Beyonce… Έ, κάπου πρέπει να βολέψει το Δεσποινάκι κι αυτός…
θα ερθει η beyonce;; η μηπως εχει ερθει και δεν το χα παρει χαμπαρι…μπερδεφτηκα…:?
έρχεται…
Ο Clapton ή η Beyonce;
Δυστυχώς μόνο η Beyonce…
Iron Maiden φέτος;
εχει ακουστει τιποτα για wasp???
Για Αναθεμα; Που χάθηκαν αυτοί;
Ερχονται ρε και φετος! Αλλα μονο στην Κρητη!
αχψαχχαχαζσψχσδφχδφσφδηγεγτθρτγρ
Αφού ήρθανε το 2008 μάλλον για 2010 το βλέπω τώρα… Ανάλογα και με τον νέο δίσκο βέβαια…
Για Wasp καπου Νοεμβρη/Δεκεμβρη εχω ακουσει.
για paradise lost τπτ??? τωρα που βγαζουν κ δισκαρα…,α κ να μετονομαστει σε φημες χειμωνας 2009:p
ερχονται οι arch enemy!!!
αυτα ειναι ρε π…ι μου!!!