Θα φροντισουμε να ειναι στη Θεσσαλονικη ο προκριματικος. 8)
Δηλαδη το αν θα βγεις μετα απο καθε πτηση παιζεται ε;;;:-s
Θα φροντισουμε να ειναι στη Θεσσαλονικη ο προκριματικος. 8)
Δηλαδη το αν θα βγεις μετα απο καθε πτηση παιζεται ε;;;:-s
Με επιφύλαξη μέχρι να μάθω νεότερα, αλλά από γνωστό άτομο που δουλεύει σε εταιρία έγινε γνωστό ότι παίζει κατά 99% κλεισμένος ο μεγάλος Eric Clapton. Για το χειμώνα…Όταν έχω νεώτερα, αρνητικά ή θετικά θα ενημερώσω…
Υ.Γ. Μη με φάτε έτσι και έχω αρνητικά…λέω με επιφύλαξη…
Πες μας μονο οτι αυτη η εταιρεια ΔΕΝ ειναι η ντιντι
ΔΕΝ…
Beyonce 8/11
δεν ειναι φημη…
φημη ηταν οι μπον τζοβι σου
Με πληγώνεις
Και σιγά μην άνοιγα και θρεντ κι ολας:p
Εν αναμονή λοιπόν…
Δεν είναι κρυφό αυτό! Αφού έχει ήδη πάρει άδεια για το Ηρώδειο για τις 2 Οκτώβρη. Βέβαια οι άδειες δίνονται εκ των προτέρων και σε αυτή την περίπτωση νομίζω είχε ζητηθεί η άδεια δίχως να έχει κλείσει ο καλλιτέχνης, οπότε το θέμα είναι όντως να κλείσει και να σταλούν τα δελτία τύπου για να ξέρει κι ο κόσμος. Κοινώς, η ημερομηνία για Κλάπτον υπάρχει…
Την εκλεισε ο Ντεμης λεει
Eίδωμεν για Clapton… Γιατί το 2 Οκτωβρίου ήτανε τρελή φήμη αφού πήρανε ημερομηνία στο Ηρώδιο χωρίς να έχουνε μιλήσει με τον καλλιτέχνη κάν…
Beyonce είναι στο Κλειστό του ΟΑΚΑ απ’ όσο έχω ακούσει…
τωρα δινεις λεφτα για να δεις τον κωλο της μπιγιονσε απο κοντα η δεν δινεις…:roll:
Εδω της J.Lo δεν εκανε sold out…μαλλον δεν ηθελαν αρκετοι να τον δουνε.
πληρώνεις μόνο για να ΣΠΡΩΞΕΙΣ, άντε ενίοτε για να ΠΙΑΣΕΙΣ.
Τα αξιοθέατα είναι δωρεάν και ανήκουν στο λαό.
ξερετε μηπως τπτ για CoF ( λογω Godspeed…) η για Children Of Bodom για το χειμωνα?
Ευτυχώς όχι! :b
γιατι ρε παιδια ειμαι ο μοναδικος φαν τους?
τοσο αμπαλοι θεωρεις πως ειναι?
#-o[-X
όχι ρε και εγώ μέσα για cob!μακάρι να τους φέρουν!
Now playing: Amorphis - The White Swan
via FoxyTunes
CoF ηταν απο τις αγαπημενες μου μπαντες, μεχρι (οριακα) το Bitter suits, τους ειδα κ 3 φορες , αλλα δε θελω να χαλαστω με τα τελευταια τους . Εχω καλες αναμνησεις
Μηπως εχετε ακουσει τιποτα για Sadus?