τι???
παιζει τετοιο ενδεχώμενο???
Κατι ειχε παρει το αυτι μου, αλλα τωρα που ψαχνω δεν βλεπω κατι για tour στας Ευρωπας.
To μονο που βρηκα ειναι μια ελληνικη σημαια στο myspace τους http://www.myspace.com/sadus
δεν πρεπει ν αλλαξει σε"φημες χειμωνας 2010"?
Παιδιά…
Woven Hand(16 Horsepower),November,Greece .- (τελεία και παύλα )
8):D:)
παίζει κάτι τέτοιο? χμμμ…καλό ακούγεται…
Από 2-3 διαφορετικές πήγες κάτι έχω ακούσει για Prodigy…Ω θεοί αν υπάρχετε βάλτε το μαγικό χεράκι σας…
Μακάρι να έρθουν…
Δεν ισχυει για Prodigy,μουφα φημη απο last.fm ηταν.
At the gates που εχουν διαλυθει παιζει να γινει τπτ και να ρθουν για συναυλεια η την πεταξα?:-s#-o
την πεταξες.
Ξέρεις κάτι συγκεκριμένα ή αυτό είναι απλά wishful thinking??? 8O Γιατί ούτε το myspace τους ούτε η Sounds Familyre έχουν ανεβάσει ακόμα ημερομηνίες για Ευρώπη!! :?
Μακάρι, μακάρι, μακάρι…
Για όσους γουστάρουν crust-stenchcore, είναι κατι παραπάνω απο φήμη να έρθουν οι Hellshock. Εχετε τον νου σας.
Ξέρω συγκεκριμένα!Η wishful thinking μου δν χόραγε οτι σε 3 χρονια θα τους βλέπαμε για 2η φορά :lol:
σύντομα θα το ανακοινώσουν στο myspace τους.
hello & welcome…
W O V E N H A N D.
Greece.
November.
stay tuned…
please help to
spread the word!
many thanks,
[SPOILER]hello Sokratis…
not yet confirmed, but we should know here shortly.
Thank you for your enthusiasm, and for your help!
Please stay tuned…[/SPOILER]
Αυτα έχω στα χέρια μου απο την προσωπική μου επικοινωνία μαζί τους
Τίποτα για το Ονειρικό Θέατρο υπάρχει;:!:
Περιττό να πώ ότι μόλις μου έφτιαξες την μέρα!!
Το ότι έρχονται για 2η φορά τόσο σύντομα δεν μου φαίνεται και τόσο περίεργο αν σκεφτείς οτί το ΑΝ ήταν σχεδόν φίσκα την προηγούμενη. Από την άλλη, φοβάμαι ότι μπορεί να γίνει το ίδιο σκηνικό που είχε γίνει και με τους 16 Horsepower - 2 φορές απανωτά και μετά πάπαλα…
Αλλά όχι, πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά! Εξάλλου φέτος μπορεί (και πρέπει) να τους δούμε Gagarin, δεν νομίζω ότι τους χωράει πλέον το ΑΝ!
Fingers crossed!!!
επειδη και ο σεπτεμβρης μπηκε με το καλο…αρα και η σεζον 09/10
τι θα γινει θα δουμε μεταλλικα φετος? εννοω καλοκαιρι 2010 βασικα
νομιζω στο πισω μερος του μυαλου ολων υπαρχει σαν σιγουρακι…αφου δεν ηρθαν ουτε 08 ουτε 09…αλλα ας προσεχουμε για να εχουμε…:lol: ας ξενικησει το ψηστηρι απο τωρα
Μαζι σου!! +1
Με τους ακυροθέντες Enslaved θα παιχτεί τίποτα;
Κάτι ακούγεται για Ancient προς τα τέλη του Φλεβάρη…8)
Απ’ότι ακούω είναι σχεδόν σίγουρο, για rockwave(δυστυχώς).Μου είπαν οτι έχει κλειστεί με 2πλό συμβόλαιο από το '07.Αυτό έχω ακούσει, αλλά μην βαράτε αν δεν…