Φημες για συναυλίες

Με το εισητηριο που ειχαν τελευταια φορα και αν παει να ξαναγινει κατι τετοιο,
παλι για ακυρωση το βλεπω…

Εκτος αν τους κολλησουν μαζι με κανα αλλο πιο μεγαλο ονομα.
Διαφορετικα κι εγω δυσκολο το βλεπω να τους φερνει καποιος μονους τους μετα το φετινο φιασκο!!!

οι dark tranquillity θα κανουν περιοδεια με 4-5 live στη τουρκια τον δεκεμβρη…λετε να περασουν κ απο τα μερη μας??

μακαρι… εχω να τους δω απο το rockwave το 2004.

Λεγε μου τετοια ! :smiley: :smiley: :smiley:

[SIZE=“6”]καποιος να φερει dark tranquillity[/SIZE]

Τιποτα για Μεταλλικα ξερουμε? :-k:-k

Lamb of god να ερθουν και ας πεθανω μετα :stuck_out_tongue: 8)

αυτους τους 2 στο rockwave θελω να πεθανουμεεεεεεεεεεε

LOG Messhugah,ειναι καλος συνδυασμος

ετσι… walk with me in hell και τα μυαλα στα καγκελα… Αν ερθουν θα γινει χαμος :smiley:

Θελω Meshuggah - Dillinger - Lamb στο πολυ asap

Το θεμα ειναι να φερει καποιος τους Behemoth!!!
τι να λεμε απο κει και περα:p

Λετε να ερθουν οι Dio τωρα που κανουν περιοδεια σε Ευρωπη?

δεν ειμαι μοδερατορας αλλα αμα ειναι να γραφουμε εδω καλυτερα να το κανουμε αν εχουμε ακουσει τπτ η κατι τετοιο…και γω θελω να μου φερουνε τους cinderella αλλα οκ…:roll:

κ εγώ που είμαι, συμφωνώ.

το τόπικ δεν είναι για ευχολόγια - είναι για φήμες

αν ακούτε κάτι ποστάρετέ το, διαφορετικά αφήστε το τόπικ ήσυχο

ευχαριστώ

Χαμος ετσι και ρθουνε!
Πριν καμποσα χρονια που ηταν για Θεσσαλονικη παντως ειχανε προπωληση 13 εισιτηρια (:!:slight_smile: και πηγαν σαν καποιους Enslaved:p

Eντιτ για να μαι και οντοπικ:
Νaer Mataron - Ravencult προς Δεκεμβρη μαλλον.

Eνταξει μια επιθυμια εξεφρασα αμα ειναι να το κανουμε θεμα πειτε μας να μην ξαναγραψουμε!!!
Στο κατω κατω της γραφης οι φημες δεν νομιζω να ειναι πολυ πιο εγκυρες απο τις επιθυμιες… νομιζω?
Ο καθενας μπορει να γραφει οτι ειδε η’ οτι ακουσε το ταδε… αυτο δηλαδη που δεν ειναι και διασταυρωμενο εχει θεση στο τοπικ?

Παιδιά υπάρχει καμία πληροφορία ή φήμη για το Rock’em all festival; Είχαν πει οτι θα διεξαχθεί, αλλά κάποια άλλη στιγμή μέσα στο χρόνο. Ξέρει κάποιος αν πάιζει για το χειμώνα κάτι τέτοιο;

ρε συ δεν λεμε μονο για σενα…χαλαρωσε λιγο…
οσο για αυτο που ειπες οτι οι φημες μπορει να μην ειναι διασταυρωμενες…ο καθενας προφανως παιρνει την ευθυνη για το τι θα γραψει εδω περα…:wink:

μακαρι μακαρι…(για ναερ ματαρον )