Φημες για συναυλίες

Ρε παιδιά με τον Κλάπτον τι γίνεται τελικά?

Υπήρξε κάτι νεότερο?

για 2 οκτωβρίου δεν ήταν όταν το λέγανε…δεν παίζει για τότε…εξάλλου βλέπω ότι στο σάιτ του ο κλάπτον δεν έχει βάλει καν ημερομηνίες ή περιοχές για το τουρ…

ακούγεται τίποτα για muse? απότι είδα το τελευταίο τους live είναι 4 δεκέμβρη στην ιταλία… άντε κλείστε τους…

Πριν το καλοκαίρι αποκλείεται, οι ημερομηνίες για την ευρωπαϊκή περιοδεία βγήκαν όλες μαζί εδώ και καιρό, δε νομίζω να κάνουν για μας εξαίρεση. Τον Ιανουάριο μαλλον πάνε προς Αυστραλία (Big Day Out) και μετά σίγουρα Αμερική για headline περιοδεία.

παιδια,φιλος μου με γνωστο στη DiDi η σε καποια αλλη συναυλιακη εταιρια (δεν θυμαμαι καλα ποια), μου πε οτι συζητιεται Machine Head τον Ιανουαριο και Ozzy με Gus G. τον Ιουλιο…
ο ιδιος μου χε πει περσι, πολυ πριν βγει, και για ACDC…
αν ισχυουν αυτα…ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

:metal::metal::metal::metal::metal:

Ειδικά για τον Ozzy, τώρα που έχει και GusG, μου φαίνεται απίθανο να μην έρθουν το καλοκαίρι…

Για Metallica έχω ακούσει από αρκετά έγκυρες πηγές οτι έχουν κλείσει για Ροκγουέηβ(δυστυχώς…)

Υ.Γ.Τώρα που είπα την φήμη, και ανέλαβα τις ευθύνες μου, θα πω και μία παραγγελία:
ΦΕΡΤΕ BEHEMOTH ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!:stuck_out_tongue:

μακαρι να ξαναπεσει μεσα!!!γαμω!!!

Ξερουμε τιποτα για Electric Wizard ? Κατι μου ελεγε ενα παληκαρι σημερα…

Μόλις διάβασα το εξής crawl στην εκπομπή “Συμβαίνει Τώρα” στην NET:

[SIZE=“4”]“Οι U2 στις 3/9/2010 στο ΟΑΚΑ”[/SIZE]

8O

[SIZE=“4”]THANK YOU GOD![/SIZE]

ΕΙΝΑΙ επίσημο,το έχει αναρτήσει στο site της Didi.:!:

Ανακοινώθηκε λέμε…

Δεν ειναι φημη…

http://www.ticketmaster.co.uk/promo/xtsni4?brand=theo2

τπτ για rock em all π λεγανε οτι θα γίνει άλλη εποχή τι παίζει?ξέρει κανεις τπτ?

Ας απαντησει καποιος ρε :!:

Απο το σημερινό Otherside:

“Για σημειώστε το από τώρα: Στις 9 ή 10 Ιουλίου θα παίξει στο Terra Vibe o Manu Chao. Αν και εδώ που τα λέμε ίσως το Terra Vibe να μην είναι και τόσο σίγουρο, διότι, κρίνοντας από την κοσμοπλημμύρα της προηγούμενης συναυλίας του, μπορεί η Didi να σκεφτεί κάποιο άλλο μέρος, μεγαλύτερο? Αλλά και που να τον πάνε? Anyway, o Manu Chao θα είναι εδώ (κι αυτό) το καλοκαίρι…”

ρε αυτος με ειπε μαγκα ρε

Fuck Yeah, μακάρι να μην τον φέρουν στο rockwave μπας και έρθει κανά καινούργιο όνομα ξέρω γω…
Θα μου πεις και οι Metallica πριν 3 χρόνια ήρθαν, αλλά έχουν καινούργιο δίσκο και κάνουν γαμώ τα live…

Now playing: Rage - Black in Mind
via FoxyTunes

από αυτά που έχουν διαρεύσει οι Metallica έχουν κλείσει για το καλοκαίρι του 2010… 8)