Δεν ξερω για σας, αλλα θελω πολυ να τους δω. Μακαρι να κατσει γμτεν.
καπου πηρε τ αυτι μου κατι για rammstein το καλοκαιρι, εχει ακουσει κανεις τπτ?
Ασε μη μου το θυμιζεις το θεμα…
Παλευω καιρο να βρω εισητηρια για τα κλειστα σταδια τωρα στο τουp που ερχεται και τζιφος ακομα…Ασε που ενω (στα λογια) ψηνονταν 4 γνωστοι μου για παρεα τωρα το ακυρωσαν ολοι…
Μαλλον με βλεπω να το καιω για τα κλειστα και να περιμενω τα ανοιχτα γιατι δεν λεει να παω και μονος…Θα βαρεθω…
Μακαρι παντως να σκασουν να γλυτωσουμε και καποια εξοδα ταξιδιου…
Οχι για μενα…Για τους φουκαριαριδες τους AC DC που θελω να παω να ξαναδω… :p:p
Απο το σημερινό Otherside:
"Κάτι έμαθα. Θα παρουσιαστεί live το Wall των Pink Floyd σε παγκόσμια περιοδεία το 2011. Και μεταξύ των σταθμών, θα είναι και η Αθήνα. Μέχρι εκεί όμως. Πέραν αυτού, προς το παρόν, δεν έχω την παραμικρή περαιτέρω πληροφορία να σας δώσω. "
ετσι.
μετα τους γιουτου θα μαθαινουμε τα λαηβ και ενα και δυο και τρια χρονια πιο πριν. οργανωση
αρχιδια,μεχρι 2011 που εχω δει συναυλιες τους δεν ειδα πουθενα Ελλαδα [-X
αφου ρε πουστη μου εχουν πολλους οπαδους εδω περα…γιατι… :-s
απο το fb τους:
Russian Circles:To all those asking, yes we are planning a European Tour March/April
:papas::papas::papas:
Ρε συ, μέχρι πριν μια βδομάδα είχε εισιτήρια για Βαρκελώνη με 49?. Τώρα μόνο wolrdticketshop οπότε καταλαβαίνεις…
Δε τα πετάμε έτσι απροειδοποίητα αυτά… :papas:
καποια στιγμη θα ερθουν κ αυτοι πιστευω!!!
Που τις έχεις δει???Έχεις κάποιο link???
Στο επίσημο έχουν μέχρι τέλος Μαρτίου…
Ρωτάω επειδή Μάη θα είμαι Γερμανία μερικές μέρες και ψάχνω να δω μήπως κάτσει η καλή και τους πετύχω κάπου!!! :papas:
εχουν ανακοινωσει ροκ αμ ρινγκ παντως αρχες ιουνιου αν σε βολευει.
8O
Aπό 1 έως 28 Νοέμβρη παίζει πακέτο Clutch-Kylesa εις τας Ευρώπας. Πέραν της ομαδικής προσευχής, όποιος έχει καμιά πληροφορία ας πει τίποτα.
:papas:
μακαρι!!!
Ωχ! Φαίνεται ότι αυτός ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί.
Δε ξερω γιατι. Παραθετω το κειμενο.
qte
Επετειακό live των Yardbirds με όλα τα θρυλικά μέλη τους (?)
Κείμενο: Στυλιανός Τζιρίτας
Ημερομηνία: 22/10/2009
Από τώρα για το 2012 οι Yardbirds προγραμματίζουν την επέτειο των 50 χρόνων τους στο rock n roll (όχι πως ήταν συνεχόμενα αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση?). Αυτό έδωσε την ιδέα στον drummer της μπάντας τον Jim McCarty (που μαζί με τον κιθαρίστα Chris Dreja είναι τα μοναδικά αυθεντικά μέλη από τη θρυλική μπάντα των 60s που κάνει τουρνέ εκ νέου. Ο McCarty λοιπόν απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση στα μεγάλα εναπομείναντα εν ζωή ονόματα, βλέπε Eric Clapton, Jeff Beck και Jimmy Page ( ο τραγουδιστής Keith Relf έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από τον μάταιο τούτο κόσμο) να γιορτάσουν μαζί με την υπόλοιπη μπάντα επί σκηνής (το 2012) ξαναθυμίζουμε τα 50χρονα της μπάντας. Ο ίδιος βέβαια είπε ότι θα είναι δύσκολο λόγω των υποχρεώσεων τους αλλά εμείς (και μακάρι να βγούμε ψεύτες) πιστεύουμε ότι ούτε καν μία απάντηση τέτοιου τύπου δεν θα λάβει (και όχι αναγκαστικά επειδή λόγω σνομπισμού)?
uqte
avopolis.gr
[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<
απο εγκυρη πηγη εμαθα οτι στο rockwave μιλαινε με machine head k lamb of god για φετος το καλοκαιρι!!!μιλανε το τονιζω!!