:papas: 8O :papas:
Μακαρι.
:papas: 8O :papas:
Μακαρι.
Lamb of God στην Ελλάδα! Αμήν κ πότε! :yahoo: :yahoo:
εσυ τουλαχιστον θα εισαι Γερμανια και υπαρχει περιπτωση να τους δεις,στο official εχει μεχρι τον Μαρτη εχεις δικιο τωρα το τσεκαρα,αλλα νομιζω καπου ειδα οτι εχουν ανακοινωσει κιαλλα tour dates μεχρι το 2011!!!Μαλλον λαθος θα εκανα…μακαρι να ερθουν,λετε οταν τελειωσουν αυτα να ανακοινωσουν κιαλλα?
επίσης αν μια άλλη μεγάλη μπάντα που ήρθε πρόσφατα κ πεθαίνουμε να ξαναδούμε κ συνδυάζεται με αυτά τα ονόματα κ έβγαλε αλβουμ πέρυσι, αν έρθει Ευρώπη του χρόνου, θα είναι σίγουρα εδώ το καλοκαίρι
εγκυρότατη πηγή
Holy shit να δω lamb of god Ελλάδα κ τι στον κόσμο ο.Ο [Αυτούς, τους cob, all that remains κ ίσως μερικούς άλλους και μετά γεια σας…]
Και μάλιστα σε rockwave ο.Ο Ooooomg.
Εμένα μου είπανε και για rammstein πάντως στο rockwave φέτος… Αλλά δν με πολυνοιάζουν αυτοί κιόλας
Btw montecristo για ποιους μιλάς…?
ΛΩΛ ΓΑΜΩ ΚΙΑΛΛΟΣ!?!?!?!?αμα εχετε βαλθει να με πληγωσετε θα σας γαμησω!!!που το ακουσες ρε φιλε?8)
κ εγω rammstein για rockwave ξερω…
ο μι τζι!που το ακουσες και εσυ???μιλα!
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου από πολλούς για radiohead…Έχετε ακούσει τπτ?
(δεν με πολυενδιαφέρει να πω την αλήθεια, αλλά ενδιαφέρει κάτι φίλους μου :p)
slayer λετε να παιξει???ξερει κανεις?
Κανεις που να εχει ακουσει τπτ για cooper?
απο ολα τα παραπανω αυτο με συμφερει περισσοτερο να ισχυει…υπαρχει τετοια φημη??
Αυτο το πακετακι μου ακουγεται σαν το πακετο με headliners τους Metallica.
Odos ka8os stis fetines periodies epe3e auto to line-up
XRISTE MOU ithela na dw estw kai ton 1 alla ama tous dw kai tous 3 mazi :lol:
fimes fimes alla ta oneira den pavoun na stamatoun
Πέρισυ άκουσα από πολλούς οτι άν δεν έφερναν AC/DC θα έκαναν πρόταση στους Metallica επείδη τότε έκαναν το tour για το νέο άλμπουμ. Κάτι που μπορεί να γίνει φέτος το καλοκαίρι κ να έχουμε για ακόμα μια φορά Metallica στο Rockwave!
Για Rammstein έχει πάρει κ το δικό μου αυτάκι διάφορα! Λέτε να αποκτήσουμε την χαρά να τους δουμε?
Δεν έχω ακούσει τίποτα, σιντί δεν βγάζουν απ’ όσο ξέρω, και το τουρ σέξιον στο σάιτ τους είναι άδειο… Αλλά μακάαααααρι
metallica.
παντως εχω την εντυπωση οτι φημες οπου γραφονται απο πολλους εδω μεσα ενω εχουνε γραφτει ηδη σε προηγουμενες σελιδες, ειναι η ιδια φημη που απλα ανακυκλωνεται…δωξα το θεο το ροκινγκ.τζιαρ εχει τεραστια ανγνωσιμοτητα…
κατι διαβασα για uriah heep το φλεβαρη, ισχυει???
Eίχες δίκιο…Άκυρη η φήμη